0

Chick-Fil-A Kale salotos – netvarkinga Chelsea prijuostė



SalotosSalotos

Salotos

Chick-Fil-A lapinių kopūstų salotos kopijavimas – garsusis kopūstų traškėjimas! Lapiniai kopūstai ir kopūstai, traškūs skrudinti migdolai ir skanus obuolių sidro bei dižono garstyčių užpilas.

Chick-Fil-A Kale salotų kopija dubenyje, sumaišyta ir paruošta patiekti.Chick-Fil-A Kale salotų kopija dubenyje, sumaišyta ir paruošta patiekti.

Chick-Fil-A Kale salotos

Esu apsėstas „Chick-Fil-A Kale Crunch“ salotų! Jis šviežias, traškus ir trykštantis skoniu. Griebiu vieną, kai tik galiu, ir taip mėgstu, kad sukūriau kopijuotą versiją, kad galėčiau mėgautis namuose.

Kopūstai ir kopūstai puikiai traška, o migdolai suteikia malonaus saldumo. Padažas? Itin aštrus ir be galo skanus!

Tai lengva pagaminti ir maistinga. Aš paruošiu ingredientus iš anksto ir kiekvieną dieną rinkau salotas šviežias. Dabar galiu mėgautis savo mėgstamomis salotomis bet kada, tiesiog namuose!

Visi trys ingredientai, įskaitant kopūstus, lapinius kopūstus ir migdolus, paruošti, kad būtų lengva surinkti.

Ingridientai

  • Kopūstai: Išimkite šonkaulius ir supjaustykite mažais gabalėliais, kad gautumėte tobulą tekstūrą.
  • Žalieji kopūstai: Smulkiai supjaustykite, kad kiekvienas kąsnis tolygiai traškėtų. Jei skubate, pasiimkite angelo plaukų kopūstų salotas.
  • Migdolai: Smulkiai supjaustykite arba keletą kartų susmulkinkite virtuviniu kombainu. Jei stebite cukraus suvartojimą, naudokite paprastus sausai skrudintus riešutus.

Chick-Fil-A lapinių kopūstų salotų padažo ingredientai

  • Alyvuogių aliejus: Norėdami gauti geriausią skonį, naudokite gerą kokybę.
  • Medus: Subalansuoja acto aštrumą.
  • Dižono garstyčios: Suteikia tvarsčiui lengvumo ir gylio.
  • Obuolių sidro actas: Raktas į aštrų skonį.
  • Druska pipirai: Išryškina ir subalansuoja visus skonius.
  • Česnako milteliai: Prideda subtilų, pikantišką skonį.

Visi šių „Chick-Fil-A Kale“ salotų ingredientai yra paruošti surinkti.

Kaip pasigaminti „Chick-Fil-A“ kopūstų salotas

  • Sumaišykite padažą: Užpilo ingredientus sumaišykite indelyje, uždarykite ir gerai suplakite.
  • Paruoškite salotų pagrindą: Į didelį dubenį sudėkite pjaustytą kopūstą ir griežinėliais pjaustytą kopūstą.
  • Masažo kopūstai: Įpilkite 1 valgomąjį šaukštą padažo, 15 sekundžių plakite kopūstus ir palikite 10 minučių.
  • Pridėti Crunch: Įdėkite kapotų migdolų ir daugiau padažo pagal skonį.
  • Sujungti: Gerai išmaišykite, sureguliuokite ir mėgaukitės!

Patarimas: Padvigubinkite padažo receptą ir laikykite jį greitoms salotoms visą savaitę.

Ką patiekti su „Chick-Fil-A“ kopūstų salotomis

Pagal šį receptą žalumynai sumaišomi dideliame dubenyje.

„Chick-Fil-A Kale“ salotų variantų idėjos

  • Pridėti vaisių: Įmeskite džiovintų spanguolių ar obuolių griežinėlių, kad gautumėte saldumo.
  • Papildomas traškėjimas: Pabarstykite šiek tiek saulėgrąžų arba moliūgų sėklų, kad būtų traškesnis.
  • Pagardinkite: Į padažą įdėkite žiupsnelį raudonųjų pipirų dribsnių, kad šiek tiek įkaistų.
  • Citrinos žievelė: Į padažą įpilkite šiek tiek citrinos žievelės, kad skonis būtų ryškus.
  • Pridėti sūrio: Pabarstykite feta, ožkos sūriu arba parmezanu, kad gautumėte papildomo skonio.

Sumaišytos ir paruoštos patiekti Chick-Fil-A Kale salotos dubenyje.

SANDĖLIAVIMAS

Laikymo patarimai

  • Kopūstai ir kopūstai: Sumaišykite ir laikykite sandariame inde šaldytuve.
  • Migdolai: Laikyti atskirame hermetiškame inde kambario temperatūroje.
  • Apsirengimas: Šaldykite sandariai uždarytame indelyje.
  • Surinkite šviežią: Prieš valgydami sumaišykite „Chick-Fil-A“ kopūstų salotų ingredientus.

Daugiau restoranų kopijų:

Chick-Fil-A Kale salotos

Chick-Fil-A lapinių kopūstų salotos kopijavimas – garsusis kopūstų traškėjimas! Lapiniai kopūstai ir kopūstai, traškūs skrudinti migdolai ir skanus obuolių sidro bei dižono garstyčių užpilas.

Chick-Fil-A Kale salotos

Chick-Fil-A Kale salotos kopijavimas – garsusis kopūstų traškėjimas! Lapiniai kopūstai ir kopūstai, traškūs skrudinti migdolai ir skanus obuolių sidro bei dižono garstyčių užpilas.

Instrukcijos

  • Sumaišykite visus padažo ingredientus plačios burnos indelyje. Uždarykite ir gerai suplakite, kad susimaišytų. Jei medus nusėda, išmaišykite ir vėl suplakite.

  • Smulkiai pjaustytus kopūstus ir kopūstus sudėkite į didelį salotų dubenį. Sumaišykite 1 valgomąjį šaukštą paruošto užpilo, stipriai braukite abiem rankomis apie 15 sekundžių, kad kopūstai suminkštėtų ir įgautų skonio. Palikite 5-10 minučių.

  • Pridėkite migdolų ir daugiau padažo (galite nenorėti viso!). Paragaukite, koreguokite ir mėgaukitės!

Recepto pastabos

1 pastaba: Man patinka šie medumi skrudinti migdolai, bet jei stebite cukraus suvartojimą, naudokite sausai skrudintus migdolus.
Sandėliavimas: Šios salotos yra geriausios surenkamos kasdien. Laikykite kopūstus ir kopūstus, migdolus ir padažą atskiruose induose šaldytuve ir surinkite prieš valgydami kiekvieną dieną.

Mitybos faktai

Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 185kcal | Angliavandeniai: 15.2g | Baltymas: 3.8g | Riebalai: 13.2g | Natris: 227,5mg | Pluoštas: 3.1g | Cukrus: 10.8g

Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimui ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės -