Jogurto dubenys – virėjų pora


Išbandykite šiuos sezoninius variantus:

Moliūgų jogurto dubenėlis: Į 1 puodelį graikiško jogurto įpilkite ¼ puodelio konservuotų moliūgų, 2 šaukštus klevų sirupo ir ½ arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto ir cinamono (arba moliūgų pyrago prieskonių). Ant viršaus uždėkite pepitų arba pekano riešutų.

Traškus obuolių jogurto dubuo: Jogurtą apibarstykite griežinėliais pjaustytais obuoliais arba naminiu obuolių padažu, pabarstykite cinamono ir namine granola.

Braškių rabarbarų dubuo: Jogurtą užpilkite rabarbarų kompotu, šviežiomis braškėmis, kapotomis pistacijomis ir šlakeliu medaus.

Persikų ir grietinėlės jogurto dubuo: Suberkite prinokusius griežinėliais pjaustytus persikus arba persikų kompotą, smulkintus pekano riešutus arba naminę granolą ir šviežias mėtų šakeles.



Source link

By admin

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės -