Špinatų salotos (Geriausias vinaigretės receptas!)


Špinatų salotos su traškiais obuoliais, aštriu raudonuoju svogūnu, saldžiomis spanguolėmis, kremine feta, traškia šonine ir cukruotais pekano riešutais, sumaišytais su skaniu obuolių-Dižono padažu.

Špinatų salotos

Iškepęs mūsų mėgstamą obuolių pyragą ir kepurę, turėjau šiek tiek likusių obuolių ir nusprendžiau pagaminti ką nors lengvesnio – šias špinatų salotas!

Tai puikus saldaus ir pikantiško derinys su traškiais obuoliais, spanguolėmis, šonine ir raudonaisiais svogūnais. Ir šios salotos yra iš viso parodomasis! Tai nuostabu ir visada mėgstama tokiomis šventėmis kaip Padėkos diena ar Kalėdos

Nesvarbu, ar patieksite jį kaip pagrindinį patiekalą, ar kaip garnyrą, jį lengva pritaikyti prie ant grotelių keptos vištienos ar kepsnio.

Visi šio recepto ingredientai yra paruošti, kad būtų lengva surinkti.

Ingredientai

Štai ko jums reikės norint paruošti šį špinatų salotų receptą:

  • Špinatai: Iš anksto nuplauti špinatai taupo laiką. Krepšyje ieškokite šviežių, ryškių žalumynų.
  • Obuoliai: Sumaišykite saldų obuolį su pyragu, kad gautumėte daugiau skonio.
  • Raudonasis svogūnas: Nepatinka? Palikite tai. Kad būtų švelnesnis, prieš dedant pamirkykite šaltame vandenyje.
  • Pekano riešutai: Meduje skrudinti arba cukruoti pekano riešutai suteikia saldaus traškumo.
  • Spanguolės: Jie suteikia saldumo arba išmėginkite aštrias džiovintas vyšnias, kad būtų linksma.
  • Feta: Sutrupinta feta suteikia kreminio, aštraus skonio.
  • Šoninė: skubate? Naudokite mikrobangų šoninę arba kepkite ją, kad mažiau išsivalytų.
Špinatų salotų padažo ingredientai yra paruošti, kad būtų lengva surinkti.

Špinatų salotų padažas

Šį padažą itin lengva pasigaminti, o skonis nuostabus! Svarbiausia yra naudoti aukštos kokybės ingredientus.

  • Obuolių sidro actas: Suteikia aštraus, vaisinio skonio. Prieš naudojimą gerai suplakti.
  • Alyvuogių aliejus: naudokite extra virgin, kad gautumėte geriausią skonį.
  • Klevų sirupas: Grynas klevų sirupas suteikia natūralaus saldumo. Galima naudoti ir medų.
  • Dižono garstyčios: prideda šiek tiek aštrumo, kad subalansuotų saldumą.

Kaip pasigaminti špinatų salotas

  1. Virkite šoninę: Kepkite arba kepkite, tada supjaustykite.
  2. Pasidaryk apsirengimą: Sukratykite visus ingredientus į stiklainį ir atvėsinkite, kol būsite pasiruošę naudoti.
  3. Supjaustykite ingredientus: Supjaustykite obuolius ir svogūną.
  4. Surinkite salotas: Įdėkite špinatų, obuolių, svogūnų, pekano riešutų, spanguolių ir šoninės.
  5. Apsirengti ir patiekti: Supilkite padažą, įdėkite fetos ir patiekite iš karto.

Sandėliavimas

Špinatų salotų laikymas ir paruošimas

  • Laikyti atskirai: Špinatus, obuolius, svogūnus, pekano riešutus, spanguoles, fetą ir šoninę laikykite atskiruose induose.
  • Persirengimas: Laikyti indelyje ir prieš naudojimą suplakti.
  • Surinkite paskutinį: Įpilkite padažo ir išmaišykite salotas prieš patiekiant, kad jos būtų šviežumo.
Špinatų salotos, paruoštos ir paruoštos mėtymui.

Naudokite papildomus špinatus:

Be šių nuostabių salotų, čia yra keletas kitų būdų, kaip naudoti likučius:

  • Išvirkite ir supjaustykite šoninę. Smulkiai supjaustykite obuolius ir raudonąjį svogūną.

  • Sumaišykite visus padažo ingredientus Mason indelyje. Gerai suplakti ir laikyti šaldytuve, kol bus paruošta naudoti. Prieš dedant į salotas, dar kartą suplakite.

  • Dideliame dubenyje sumaišykite špinatus, šoninę, obuolius, raudonąjį svogūną, pekano riešutus, spanguoles ir fetą.

  • Šias salotas geriausia patiekti iš karto po to, kai jos yra paruoštos, todėl palaukite, kol įpilsite padažo, kol būsite pasiruošę patiekti (žr. 4 pastabą). Užtepkite šiek tiek padažo ant salotų ir švelniai išmeskite, kad pasidengtų. Jei norite, įpilkite papildomo padažo pagal skonį. Patiekite iš karto ir mėgaukitės!

1 pastaba: Norėdami sukurti puikų skonio kontrastą, naudokite 1 Fuji arba Honeycrisp ir 1 Granny Smith obuolį.
2 pastaba: Kad svogūnas suminkštėtų, 10 minučių pamirkykite lediniame vandenyje, retkarčiais pamaišydami, tada nusausinkite.
3 pastaba: Parduotuvėje pirkti meduje skrudinti pekano riešutai yra patogūs, bet galite ir patys susaldinti arba naudoti paprastus.
4 pastaba: Patarimai dėl paruošimo / saugojimo: Jei gaminate iš anksto, sudedamąsias dalis laikykite atskirai ir surinkite prieš patiekdami. Norėdami iš anksto paruošti obuolius, peržiūrėkite šio įrašo patarimus. Užpilą galima pasigaminti prieš 2-3 dienas ir laikyti Mason indelyje šaldytuve. Jei jis atsiskiria, palikite 20 minučių kambario temperatūroje, tada prieš naudojimą gerai suplakite.

Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 753kcal | Angliavandeniai: 87g | Baltymai: 14g | Riebalai: 44g | Sotieji riebalai: 6g | Cholesterolis: 10mg | Natris: 651mg | Kalis: 2105 mmg | Pluoštas: 14g | Cukrus: 61g | Vitaminas A: 33366TV | Vitaminas C: 104mg | Kalcis: 454mg | Geležis: 11mg

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.



Source link

By admin

Related Post

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -