Šios Susmulkinti jautienos tacos yra tikrai geriausi kada nors! Jautiena yra minkšta, iškepta skaniame padaže su puikiu prieskonių mišiniu. Pridėkite mėgstamų taco priedų ir pasinerkite!
Susmulkinti jautienos tacos
Mano sūnus visada tvirtino, kad šis oranžinės vištienos receptas yra jo mėgstamiausias patiekalas – jis nuolat jo prašo. Jo antrasis mėgstamiausias? Šie keptos vištienos kąsneliai.
Tai buvo tol, kol jis išbandė šiuos jautienos tacos! Po vieno kąsnio jis akimirksniu paskelbė juos savo naujais mėgstamiausiais ir net pasakė man, kad tai yra tai, ko jis nori savo kitam gimtadieniui. Taip, jie tikrai tokie geri!
Ingredientai
- Alyvuogių aliejus: Aliejaus padalijimas padeda jautienai puikiai iškepti ir užtikrina, kad svogūnai iškeps tolygiai.
- Jautienos Chuck kepsnys: Puikiai tinka lėtam virimui; ieškokite gerai marmurinio gabalo, kad gautumėte minkštą, kvapnią jautieną.
- Geltonasis svogūnas: Smulkiai supjaustykite, kad gamintumėte tolygiai; tai suteikia padažui gylio.
- Prieskoniai: Čia naudoju savo mėgstamą taco prieskonių mišinį. Taip pat tinka ir taco prieskonių pakelis – tiesiog pakoreguokite druskos kiekį pagal poreikį.
- Švelnus raudonasis Enchilada padažas: Pasirinkite jums patinkantį prekės ženklą; tai padažo pagrindas. Jei norite, visada galite gaminti naminius gaminius.
- Švelniai pjaustyti žalieji čiliukai: Suteikia šiek tiek šilumos, nepersistengdamas. Ant ugnies skrudinti čili be jokių pastangų suteikia papildomo skonio.
Papildykite savo susmulkintą jautienos taco
Štai mano mėgstamiausi priedai:
- Susmulkintas sūris: Man labiau patinka aštrus čederis, šviežiai tarkuotas.
- Grietinė: Lengvas arba riebus, kuris jums labiausiai patinka.
- Supjaustytas avokadas: Arba kaušelis guako.
- Pico de Gallo: Arba kubeliais pjaustytų vyšninių pomidorų ar salsos.
- Švieži kalendra, šviežios žaliosios citrinos, šviežios Jalapenos
- Susmulkintos salotos: Man patinka žalias lapas arba ledkalnis.
- Cilantro laimo padažas: Mano mėgstamiausias taco užpilas!
Kaip pasigaminti susmulkintos jautienos tacos
- Paruoškite jautieną: Jautieną nusausinkite ir pabarstykite druska bei pipirais.
- Apkepkite jautieną: Dideliame puode ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite aliejų. Apkepkite jautieną iš visų pusių, tada perkelkite į lėtą viryklę.
- Kepkite svogūnus: Tame pačiame puode kepkite kubeliais pjaustytą svogūną, kol suminkštės. Suberkite prieskonius ir kepkite minutę.
- Sumaišykite ir virkite: Į puodą įpilkite Enchilada padažo ir žaliųjų čili, tada viską supilkite ant jautienos lėtoje viryklėje. Uždenkite ir virkite ant LOW 7-9 valandas arba HIGH 5-7 valandas.
- Susmulkinti ir patiekti: Suminkštėjusią jautieną susmulkinkite šakutėmis. Sumaišykite su trupučiu padažo iš lėtos viryklės. Patiekite ant tortilijų su mėgstamais priedais.
Daugiau taco receptų
-
Išimkite kepsnį iš pakuotės ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Viską pagardinkite 1-1/2 arbatinio šaukštelio druskos ir 1 arbatiniu šaukšteliu pipirų.
-
Įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus didelėje olandiškoje orkaitėje arba orkaitėje tinkamoje, storadugniame puode ant vidutinės-stiprios ugnies. Kai karšta, sudėkite jautieną ir kepkite 5–7 minutes iš abiejų pusių, kol susidarys plutelė ir jautiena lengvai išsiskirs iš keptuvės. Iškepusią jautieną perkelkite į lėtą viryklę.
-
Sumažinkite ugnį iki minimumo, į olandišką orkaitę įpilkite likusį 1 šaukštą aliejaus ir 3 minutes pakepinkite kubeliais pjaustytą svogūną. Suberkite prieskonius ir patroškinkite dar 1 minutę. Įmaišykite 1 skardinę enchilados padažo, nubraukdami nuo keptuvės dugno visas parudavusias gabalėles.
-
Perkelkite svogūnų mišinį į lėtą viryklę kartu su likusia skardine Enchilada padažo ir nenusausintais žaliais čili. Uždenkite ir virkite ant LOW 7–9 valandas arba tol, kol jautiena bus labai minkšta. (Arba kepkite ant HIGH 5–7 valandas, tačiau atkreipkite dėmesį, kad jautiena gali būti ne tokia minkšta.)
-
Kai jautiena iškeps, perkelkite ją į lėkštę ir leiskite šiek tiek atvėsti. Jautieną susmulkinkite dviem šakutėmis, pašalindami riebalus. Greitai išplakite padažą lėtoje viryklėje ir, jei reikia, pagardinkite druska ir pipirais. Į susmulkintą jautieną įpilkite 1 puodelį padažo ir švelniai išmaišykite, kad susimaišytų.
-
Patiekite jautieną ant apdegusių tortilijų su mėgstamais priedais.
2 pastaba: Patiekimui: pridėkite mėgstamų taco priedų, tokių kaip sūris, laimas, avokadas / gvakamolė, pico de gallo arba pomidorai, grietinė, kalendros laimo padažas
Likęs padažas: Pagal šį receptą pagaminama daugiau padažo, nei reikia vienai tacos partijai. Nemažinkite kiekio, nes jautienai reikia viso padažo kiekio, kad tinkamai išvirti.
Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 384kcal | Angliavandeniai: 36.4g | Baltymai: 30.6g | Riebalai: 13.2g | Cholesterolis: 75.4mg | Natris: 1334,2mg | Pluoštas: 6.5g | Cukrus: 10.8g
Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.