0

5 minučių varškės skrebučiai – „Chelsea“ netvarkinga prijuostė

  • 10 birželio, 2024



SveikasSveikas

Sveikas

Varškės skrebučiai yra paprastas, kvapnus ir daug baltymų turintis pasirinkimas pusryčiams ar užkandžiams. Ši Caprese įkvėpta versija yra tokia skani, kad netgi gali laimėti tuos, kurie paprastai nemėgsta varškės!

Varškės skrebučiai lėkštėje su šviežiu baziliku ir balzamiko.

Mano sesers varškės skrebučiai

Augdama niekada nebuvau varškės gerbėja. Bet kai pradėjau daugiau dėmesio skirti baltymų suvartojimo didinimui, supratau, koks tai puikus baltymų šaltinis. Iššūkis? Išmokti tuo džiaugtis.

Tada mano sesuo atsiuntė man savo pikantiško „Caprese“ varškės skrebučio nuotrauką, teigdama, kad tai iš manęs tiki varškės sūriu. Skeptiškas, bet smalsus, griebiau ingredientus ir išbandžiau jau kitą dieną.

Jūs, vaikinai, aš neperdedu – tai visiškai pakeitė mano nuomonę! Tai buvo geriausias būdas, kurį aš kada nors mėgavausi varškės sūriu. Man taip patiko, kad tą savaitę pusryčiams kiekvieną dieną valgydavau tą patį skrebutį, kol pritrūkdavo ingredientų.

Jei nemėgstate varškės, šis receptas gali pakeisti žaidimą ir jums!

Varškės skrebučio ingredientai

  • Rauginta duona: Pasirinkite kepalą, kuris būtų traškus išorėje ir minkštas viduje. Skrudinkite, kol jis taps auksinis ir traškus, kad nebūtų permirkęs su visais priedais.
  • Avokadas: Naudokite visiškai prinokusį avokadą, kad lengvai paskirstytumėte ir gautumėte lygią tekstūrą.
  • Varškės sūris: Tinka bet koks tipas – mažai riebus, neriebus arba pilnas riebalų, atsižvelgiant į jūsų pageidavimus!
  • Vyšniniai pomidorai: Norėdami gauti geriausią tekstūrą, rinkitės ryškius ir tvirtus pomidorus.
  • Baziliko lapai: Šviežias bazilikas suteikia puikų skonį. Naudokite mažus lapus arba supjaustykite didesnius plonomis juostelėmis.
  • Druskos ir pipirų: Nedvejodami pridėkite daug; varškės sūriui gali prireikti daug prieskonių!
  • Alyvuogių aliejus ir balzamiko sirupas: Norėdami gauti papildomo skonio, apšlakstykite geros kokybės alyvuogių aliejumi ir balzamiko sirupu.

Recepto patarimai

Aš žinau, aš žinau. Kokie sudėtingi gali būti varškės skrebučiai? Tai ne! Tačiau čia pateikiami keli greiti patarimai, kaip pagaminti geriausią įmanomą patiekalą:

  • Varškės sūris: Jei norite kreminės tekstūros, rinkitės pilno riebumo arba 2%.
  • Duona: Paskrudinkite duoną iki šviesiai auksinės rudos spalvos, kad po priedais ji būtų traški.
  • Avokadas: Supjaustykite griežinėliais prieš patiekdami ir apšlakstykite citrinos sultimis (jei turite), kad išliktų švieži.
  • Surinkimas: Surinkite skrebučius prieš pat valgydami, kad duona išliktų traški, o priedai – švieži.
  • Išbandykite maišymą: Jei nesate tikri dėl varškės arba norite kreminės tekstūros, prieš dėdami į skrebučius sutrinkite varškę iki vientisos masės.

Pakeltas varškės skrebučio gabalas, kuriame matomi visi skanūs priedai.

Kiti skanūs varškės skrebučiai

Štai keletas paprastų ir skanių būdų, kaip pakeisti varškės skrebučius:

  1. Viduržemio jūros: Ant viršaus uždėkite pjaustytų agurkų, pomidorų, alyvuogių, fetos sūrio ir raudonėlio. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
  2. Uogos ir medus: Užtepkite varškę ir suberkite braškes, mėlynes, avietes. Apšlakstykite riešutų sviestu ir medumi.
  3. Persikas ir pekanas: Ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytus persikus ir susmulkintus pekano riešutus. Užbaikite šlakeliu klevų sirupo ir migdolų sviesto.
  4. Avokadas ir kiaušinis: Sudėkite trintą avokadą, varškę ir keptą arba iškeptą kiaušinį. Pabarstykite čili dribsniais arba čili traškučiu.
  5. Obuolių cinamonas: Ant viršaus pabarstykite obuolių griežinėliais, cinamonu ir granola. Įdėkite šlakelį karamelės.
  6. Skrudintos daržovės: Įdėkite keptų daržovių, tokių kaip cukinijos ir paprikos. Pabarstykite parmezanu ir balzamiko glaistu.

Pietūs ar pusryčiai paruošti mėgautis lėkštėje.

Daugiau daug baltymų turinčių užkandžių:

Varškės skrebučio receptas

Varškės skrebučiai yra greitas, skanus ir baltymų turintis pasirinkimas pusryčiams ar užkandžiams. Ši Caprese įkvėpta versija yra tokia skani, kad netgi gali laimėti tuos, kurie paprastai nemėgsta varškės!

Pietūs ar pusryčiai paruošti mėgautis lėkštėje.

Varškės skrebučio receptas

Pietūs ar pusryčiai paruošti mėgautis lėkštėje.

Varškės skrebučiai yra greitas, skanus ir baltymų turintis pasirinkimas pusryčiams ar užkandžiams. Ši Caprese įkvėpta versija yra tokia skani, kad netgi gali laimėti tuos, kurie paprastai nemėgsta varškės!

Instrukcijos

  • Paskrudinkite raugintą duoną ir leiskite šiek tiek atvėsti.

  • Smulkiai supjaustykite avokadą ir lengvai sutrinkite ant skrudintos duonos.

  • Ant sutrinto avokado uždėkite porą šaukštų varškės.

  • Pagardinkite druska ir pipirais.

  • Ant varškės išdėliokite perpus perpjautus vyšninius pomidorus ir baziliko lapelius.

  • Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir balzamiko sirupu.

  • Mėgaukitės nedelsiant!

Recepto pastabos

1 pastaba: Įsigykite geros prekės ženklo varškės, kuri jums patinka. Man labiausiai patinka 2% kremiškumo.

Mitybos faktai

Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 479kcal | Angliavandeniai: 53.3g | Baltymas: 22.1g | Riebalai: 21.6g | Cholesterolis: 13.6mg | Natris: 783,9mg | Pluoštas: 10.1g | Cukrus: 8g

Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimui ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita