Bang Bang vištiena daro vakarienę jaudinančią! Puikiai pagardinta vištiena ir 4 ingrediento padažas, kuris yra skanus.
Bang Bang vištiena
„Bang Bang“ padažas tapo hitu po to, kai „Bonefish Grill’s Bang Bang Shrimp“ išgarsino. Tas saldus, kreminis, aštrus derinys buvo toks geras, aš turėjau pasidaryti savo lengvą vištienos versiją – ir tai yra visiškas nugalėtojas!
Aš mėgau greitą „Air Fryer“ patiekalą, todėl supaprastinau prieskonių mišinį iš savo vištienos fajitos dubenėlių, kad šis receptas būtų dar lengvesnis. Padažas? Tik 4 ingredientai ir padaryta per kelias minutes.
„Ultimate Combo“ patiekiu vištieną ant kokosų ryžių su greitomis agurkų avokado salotomis. Tai greitai išmesti kartu, kol vištiena virsta ir yra puikus apdaila!


Ingredientai
Štai ką jums reikės padaryti Bang Bang vištiena:
- Vištiena: Be kaulų, be odos vištienos krūtinėlės (2 mažos, apie 1 svarą). Horizontaliai supjaustykite plonais gabalėliais, kad būtų galima virti ir traškiais, kvapniais kraštais.
- Prieskoniai: „Paprika“ prideda skonio ir spalvos, o česnakai ir svogūnų milteliai suteikia gražų skanumą.
- Kukurūzų krakmolas: Padeda prieskoniams prilipti ir prideda nedidelį traškumą.
- Alyvuogių aliejus: Laikykite vištieną sultingą ir užtikrina, kad ji virsta tolygiai.
„Bang Bang“ padažas
- Mayo: Padaro padažą kreminį. Pasirinkite geros kokybės prekės ženklą.
- Saldus čili padažas: Prideda saldumo ir švelnaus šilumos. Įpilkite Sriracha, kad gautumėte papildomo prieskonio.
- Česnako milteliai: Dėl česnako skonio.
- Sojos padažas: Atneša sūrų, pikantišką skonį. Negalima praleisti!


Ką patiekti su „Bang Bang Chicken“
Štai ką tarnauti Bang Bang vištiena:
- Kokosų ryžiai: Saldus ir kreminis, jis yra toks tobulas su vištiena ir padažu.
- Azijietis Agurkų salotos: Švieži ir traškūs už gražią pusiausvyrą.
- Garintos daržovės: Brokoliai, „Sne“ žirniai ar morkos veikia puikiai.
- Quinoa: Sugerkite padažą ir prideda riešuto skonį.
- Plokščios bandelės: Puikiai tinka skandinti papildomą padažą.
- Kalkių pleištai: Šiek tiek išspaudimo daro viską pop.


Receptų patarimai
Čia yra keletas greitų patarimų, kaip geriausia „Bang Bang“ vištiena:
- Negalima perpildyti: Palikite vietos ore keptuvėje net virimo metu ir padėti vištienai gauti gražų traškumą.
- Patikrinkite temp: Virkite iki 160 ° F; Jis pakils iki 165 ° F.
- Tegul pailsėja: Poilsis vištiena 5 minutes, kad užrakintumėte sultis ir palengvintumėte pjovimą.
- Patiekite šviežias: Mėgaukitės karšta, jei norite geriausios tekstūros ir skonio!


Saugojimas
- Virta vištiena: Geriausia šviežia, tačiau laikykite šaldytuve iki 3 dienų. Pakartotinai pašildykite ore.
- Nevirta vištiena: Laikykite dengtą vištieną šaldytuve ir kepkite orą per 24 valandas.
- Padažas: Prieš naudodamiesi laikykite šaldytuve iki 5 dienų ir išmaišykite.
Lengvesni vakarienės receptai
Vištiena
-
Plonai supjaustykite vištienos krūtinėlę išilgai į plonesnius gabalus. Aš perpjaunu kiekvieną krūtį per pusę, tada dar pusiau, kad iš kiekvienos krūties gaučiau 4 plonus gabalus. Patikite vištieną sausą.
-
Dideliame dubenyje sumaišykite papriką, česnako miltelius, svogūnų miltelius, druską ir kukurūzų krakmolą. Įpilkite vištienos ir išmeskite mentele, kol tolygiai padengsite. Džiovinkite alyvuogių aliejumi ir dar kartą išmeskite, kad tolygiai padengtumėte.
-
Išdėstykite vištienos gabalėlius viename sluoksnyje oro keptuvėje, palikdami erdvę oro cirkuliacijai (be sutapimo). Oro kepkite 400 ° F 8–12 minučių arba tol, kol vištiena pasieks 160 ° F vidinę temperatūrą (perkėlimo šiluma padidės iki 165 ° F). Leiskite vištienai pailsėti 5 minutes, tada plonai supjaustykite.
Dubenėlių užpilai
-
Padažas: Mažame dubenyje išplakite kartu majonezą, saldų čili padažą, česnako miltelius ir sojos padažą.
-
Salotos: Jei pageidaujama, plakite kartu su Azijos cukravimo salotomis arba paprastesne versija, rasta 1 pastaboje.
-
Toliau padalykite virtus ryžius tarp 4 dubenėlių. Kiekvieną dubenį užpilkite supjaustytomis vištienos ir Azijos agurkų salotomis (jei naudojate). Užpilkite arba nuplaukite padažą ant viršaus. Patiekite greitai.
Saugojimas: Virta vištiena yra geriausia šviežia, tačiau 3 dienas laikoma šaldytuve. Pakartotinai pašildykite ore. Per 24 valandas laikykite padengtą (nevirtą) vištieną šaldytuve ir kepkite orą. Padažą 5 dienas laikykite šaldytuve ir prieš naudodami išmaišykite.
Mityba: Į mitybos faktus sudaro tik vištienos ir sprogimo sprogimo padažas. Ryžių ir padažų kalorijos skirsis.
Tarnavimas: 1Patiekimas | Kalorijos: 272Kcal | Angliavandeniai: 2.9g | Baltymas: 26.1g | Riebumas: 16,9g | Cholesterolis: 88.5mg | Natris: 651,9mg | Pluoštas: 0,4g | Cukrus: 0,7g
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.