„Crockpot“ vištienos fajitas Sumaišykite švelnią vištieną, svogūnus ir paprikas, virtus skonio prieskonių mišiniu, kad būtų lengva, skani vakarienė.
„Crockpot“ vištienos fajitas
Vištienos fajitas yra vienas iš mano mėgstamiausių patiekalų. Ant grotelių kepta fajita mėsa yra nuostabi, tačiau kartais man viskas apie „Crockpot“ lengvumą!
Įtemptomis dienomis, kai bėgioju aplink ir man reikia vakarienės paruoštos akimirkos, kai mes einame pro duris, „Crockpot“ yra visiškas gelbėjimo priemonė. Taigi, aš pasirinkau tobulą fajitą lėtoje viryklėje. Išbandęs ir pakeisdamas prieskonius, daržoves ir vištieną, galiu užtikrintai pasakyti, kad šie fajitai yra didelė laimėjimas.
Surinkite juos aukštai su mėgstamais patiekalais, ir jūs turite lengviausiai ir skoningiausia vakarienė, laukiančia jūsų!

Ingredientai
Štai ko jums reikės norint pagaminti „Crockpot Chicken Fajitas“:
- Alyvuogių aliejus ir svogūnas: Virkite svogūną aliejuje, kad būtų saldesnis, geresnio skonio. Neapdoroti svogūnai išliko per tvirti ir nebuvo skanūs bandant.
- Vištienos šlaunys: Supjaustykite didelius riebalų gabalus, tačiau palikite šiek tiek papildomo skonio.
- Supjaustytas žalia Čilai: Naudokite švelnų prieskonį; Gaisro skrudinta daugiau skonio!
- Supjaustytos pomidorai: Gaisro skrudinta dalis suteikia puikų dūminį skonį. Nereikia nusausinti!
- Paprikos: Saldžioms, ryškioms spalvoms naudokite raudoną, geltoną ir žalią.
- Česnakai: Aš naudoju ir maltus česnako, ir česnako miltelius, kad būtų dar daugiau skonio.
- Čili milteliai, kmynai ir paprika: Prideda šiltų ir sodrių skonių.
- Svogūnų milteliai: Padaro svogūnų skonio pop.
- Druska ir pipirai: Visus skonius traukia. Prireikus pridėkite daugiau.

„Crockpot“ vištienos fajitas gamina puikų šaldiklio patiekalą!
Norėdami pasigaminti šaldiklio patiekalą, virkite svogūnus ir leiskite jiems atvėsti. Įpilkite viską į šaldiklio maišą, išspauskite orą, užsandarinkite ir užšaldykite. Atšilkite per naktį šaldytuve ir virkite „Crockpot“, kaip nurodyta.

„Crockpot“ vištienos fajitas patiekalai
- Sūris: Meksikos mišinys arba šviežiai susmulkintas aštrus čederis yra skanus.
- Grietinė: Norėdami gražios kreminės spalvos apdaila, naudokite lengvą ar įprastą.
- GUAC arba avokado skiltelės: Kreminis ir šviežias, kad padėtų subalansuoti prieskonį!
- Kalendra ir kalkės: Pašviesina ir prideda šviežią, žolės skonį.
- Marinuoti raudoni svogūnai: Prideda gražų aštrų skonį.
- Salsa: Pasirinkite švelnų, vidutinį ar aštrų. Arba išbandykite „Pico de Gallo“!
- Kalendros kalkių padažas: Mano mėgstamiausias visų dalykų, susijusių su meksikiečiu!
„Crockpot“ vištienos fajitas teikia idėjas
Greitas patarimas
Norėdami char tortilijos, padėkite jas tiesiai virš dujų liepsnos arba sausoje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Virkite 10-20 sekundžių iš vienos pusės, kol lengvai apdegs ir sušils. Apverskite žnyplėmis ir tarnaukite šiltai.

Saugojimas
Likusią vištieną ir daržoves laikykite uždarytame inde šaldytuve iki 4 dienų. Saugokite tortilijas ir antpakštus. Šilta vištiena mikrobangų krosnelėje arba ant viryklės.
Daugiau „crockpot“ mėgstamiausių:
-
Pasirenkamas žingsnis – pakepinkite svogūnus: Įkaitinkite alyvuogių aliejų didelėje keptuvėje ant vidutinės stiprios ugnies. Įpilkite supjaustytą svogūną su žiupsneliu druskos ir pakepinkite, kol paruduos. Svogūnus perkelkite į lėtą viryklę.
-
Išmeskite didelius riebalų gabalėlius ir niurzgėjimą iš vištienos šlaunų (liko šiek tiek riebalų, puikiai tinka skoniui). Į lėtą viryklę įpilkite vištienos, supjaustytų pomidorų, paprikų, česnako ir visų prieskonių. Gerai išmaišykite, viską suspauskite į lygų sluoksnį. Įsitikinkite, kad vištienos šlaunys yra lygios pusės žemyn ir nėra sukrautos.
-
Uždenkite ir virkite aukštai nuo 2 1/2 iki 4 valandų arba žemai 3–6 valandas. Patikrinkite, ar vištiena yra visiškai paruošta (165 ° F) ir švelni – ji turėtų lengvai susmulkinti.
-
Nuimkite vištieną ir susmulkinkite arba plonai supjaustykite. Iš lėto viryklės išspauskite apie 1 puodelį skysčio ir atidėkite. Grąžinkite susmulkintą vištieną į lėtą viryklę ir švelniai maišykite. Įpilkite kalkių sulčių ir gerai išmaišykite. Palaipsniui įmaišykite tiek ar mažai rezervuoto skysčio, kiek reikia, kad būtų galima sureguliuoti skonį ir konsistenciją. Paragaukite ir sureguliuokite prieskonius, prireikus įpilkite cukraus.
-
Norėdami patiekti vištieną ir daržoves ant keptų tortilijų, naudokite šaukštą ar žnyples (žr. 1 pastabą). Viršuje su savo mėgstamiausiais, pavyzdžiui, susmulkintu sūriu, grietine, marinuotais raudonaisiais svogūnais, kalendros padažu, guacamole ar avokadu. Mėgaukitės!
Saugojimas: Likusią vištieną ir daržoves laikykite hermetiškame inde šaldytuve iki 4 dienų. Laikykite tortilijas ir antpilą atskirai. Pakartotinai pašildykite vištieną mikrobangų krosnelėje arba ant viryklės.
Tarnavimas: 1Patiekimas | Kalorijos: 612Kcal | Angliavandeniai: 49g | Baltymas: 47g | Riebumas: 25g | Sočiųjų riebalų: 7g | Polinesočiųjų riebalų: 6g | Mononesočiųjų riebalų: 8g | Cholesterolis: 188mg | Natris: 1578 mmg | Kalis: 862mg | Pluoštas: 5g | Cukrus: 8g | Vitaminas A: 3363Iu | Vitaminas C: 105mg | Kalcis: 115mg | Geležis: 5mg
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.