„Chewy Granola“ batonėliai (geriau nei parduota parduotuvėje!)


„Chewy Granola“ barai yra didžiausias be kepsnio, supakuotas su avižomis, anakardžiais, medumi, žemės riešutų sviestu, „M&M“ ir šokolado drožlėmis. Geriau nei parduota parduotuvėje!

„Chewy Granola“ barai

Naminiai granolos batonėliai niekada neilgai trunka mano namuose – jie praėjo tą pačią dieną! Mano seniausias grįžo namo iš mokyklos, susijaudinęs dėl granolos baro su „M&M“, kurį jis bandė, ir paklausė, kodėl aš nepridedu „M & MS“ prie mūsų.

Iššūkis priimtas. Aš padariau paprastą receptą su daugybe „M&M“. Rezultatas? Du dideli nykščiai iš vaikų. Jie sakė, kad tai yra geriausi-geriau nei parduotuvėje perkami!

Visi šio recepto ingredientai yra paruošti ir paruošti lengvai surinkti, įskaitant anakardžius, vanilę, druską, kokosą, avižas, medų, aliejų, žemės riešutų sviestą, M & MS ir šokoladą.Visi šio recepto ingredientai yra paruošti ir paruošti lengvai surinkti, įskaitant anakardžius, vanilę, druską, kokosą, avižas, medų, aliejų, žemės riešutų sviestą, M & MS ir šokoladą.

„Chewy Granola“ batonėlių ingredientai

  • Žemės riešutų sviestas: Norėdami gauti geriausius rezultatus, laikykitės kreminio žemės riešutų sviesto.
  • Mielasis: Pirmiausia padengkite matavimo puodelį virimo purškikliu, kad medus išeitų tiesiai.
  • Kokosų aliejus: Išmatuokite tvirtai, kad gautumėte reikiamą kiekį.
  • Avižos: Norėdami geriausios tekstūros, naudokite senamadiškas avižas. Praleiskite greitas arba plienines avižas-čia jos neveikia vienodos.
  • Susmulkintas kokosas: Skrudinant skrudinimą suteikia skonio, tačiau jis yra visiškai neprivalomas.
  • Anakardžiai: Skrudinti ir sūdyti anakardžiai suteikia geriausią skonį.
  • Šokolado traškučiai ir „M&M“: Keiskite su pjaustytu šokoladu, džiovintais vaisiais ar riešutais, jei norite.

Greitas patarimas

Turite tik neapdorotus anakardžius? Pirmiausia juos skrudinkite! Paskleiskite juos ant išklotos lakšto ir kepkite 350 ° F temperatūroje 8–10 minučių, vieną kartą maišydami. Stebėkite juos – jie turėtų kvepėti kvapniais, o ne sudeginti.

Anakardžiai, žemės riešutų sviestas, avižos ir kokosas yra sumaišyti su šiais kramtomais granolos batonėliais puode.Anakardžiai, žemės riešutų sviestas, avižos ir kokosas yra sumaišyti su šiais kramtomais granolos batonėliais puode.

„Chewy Granola“ baro galiukai

  • Išjunkite keptuvę: Norėdami pakelti strypus, naudokite pergamento popierių su papildomais kraštais. Folija taip pat veikia, tačiau geriausia yra pergamentas.
  • Stebėkite druską: Jei jūsų riešutai ar žemės riešutų sviestas yra sūdyti, naudokite mažiau pridėtos druskos. Prisitaikykite prie savo skonio.

Kaip neleisti granolos batonėliams subyrėti

  • Išmatuokite sirupą dešinėje: Naudokite visą medaus, žemės riešutų sviesto ir kokosų aliejaus kiekį. Nupjaukite visa tai į puodą – norint išlaikyti strypus kartu.
  • Susmulkinkite anakardžius mažus: Dideli gabalėliai priverčia juostus subyrėti.
  • Tvirtai spaudžia: Tvirtai supakuokite mišinį į keptuvę. Norėdami nuspausti, naudokite matavimo puodelio dugną.
  • Leiskite barams atvėsti: Nenukirskite šiltų strypų – jie subyrės. Palaukite, kol jie bus visiškai nusiteikę ir tvirti.
  • Naudokite aštrų peilį: Aštrus peilis daro švarų pjūvį. Bliūs peilis gali sulaužyti strypus.
Į puodą sumaišykite „M & MS“ ir šokolado drožles, tada viską prispauskite į keptuvę.Į puodą sumaišykite „M & MS“ ir šokolado drožles, tada viską prispauskite į keptuvę.

Variacijos

Pakeiskite dalykus!

  • Riešutai: Naudokite bet kokius supjaustytus riešutus, tokius kaip migdolai, pistacijos, pekano riešutai ar žemės riešutai.
  • Šokolado drožlės: Vietoj pusiau saldaus naudokite mini tamsaus šokolado drožles.
  • Saldainiai: Išbandykite Reese’s kūrinius ar „Heath Bits“, o ne „M&M“.
  • Nėra „M&M“: Praleiskite juos mažiau cukraus – nereikia kitų pakeitimų.
  • Keptuvės dydis: Plonesnėms strypams arba 8 × 8, naudokite 9 × 9 keptuvę storesniems strypams.
  • Riešutų sviestas: Misdondų ar anakardžių sviesto žemės riešutų sviestas. Pridėkite daugiau, jei mišinys jaučiasi sausas.
  • Aliejus: Sukeiskite kokosų aliejų su nesūdytu sviestu.
  • Nemokama glitimo parinktis: Ingredientai natūraliai neturi glitimo, tačiau patikrinkite etiketes, kad užtikrintumėte kryžminį užteršimą.
„Chewy Granola“ batonėliai, supjaustyti į porcijas, puikiai tinka „Ultimate Snack“.„Chewy Granola“ batonėliai, supjaustyti į porcijas, puikiai tinka „Ultimate Snack“.

Saugojimas

Likusieji barai?

  • Šaldytuvas: Apvyniokite kiekvieną juostą plastikine plėvele ir laikykite maiše ar inde. Laikykite juos šaldytuve iki savaitės.
  • Šaldiklis: Užšaldykite strypus ant dėklo 1-2 valandas. Kai tvirtai, apvyniokite ir laikykite į šaldiklio maišą ar indą iki 6 mėnesių.
  • Atšildymas: Leiskite 30 minučių sėdėti kambario temperatūroje arba mikrobangų krosnelei 10–15 sekundžių.

Daugiau užkandžių receptų

  • Išbraukite 8 x 8 colių arba 9 x 9 colių kepimo keptuvę su pergamento popieriumi, palikdami per daug pašalinti.

  • Vidutiniame puode sumaišykite žemės riešutų sviestą, medų ir kokosų aliejų. Įkaitinkite ant vidutinės, maišydami, kol ištirps ir lygi. Atsiminkite ant silpnos troškimo ir virkite 1 minutę, nuolat maišydami. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite 3 minutes. Įmaišykite druską ir vanilę.

  • Šiurkščiai pjaustykite anakardžius. Įpilkite juos į puodą kartu su avižomis ir susmulkintu kokosu. Maišykite, kol visiškai sumaišys. Leiskite šiek tiek atvėsti 15–25 minutes, kol tik sušyla. Įmaišykite 1/4 puodelio kiekvieno šokolado drožlių ir „M&M“.

  • Perkelkite mišinį į paruoštą keptuvę. Tolygiai ir tvirtai paspauskite į keptuvę naudodami matavimo puodelio pagrindą. Pabarstykite likusius 2 šaukštus šokolado drožlių ir „M&M“ viršuje ir švelniai paspauskite. Uždenkite ir šaldykite 1 valandą.

  • Norėdami pakelti strypus iš keptuvės, naudokite pergamentą. Supjaustykite į 12 lygių strypų.

1 pastaba: Jei naudojate sūdytus anakardžius ar sūdytą žemės riešutų sviestą, sumažinkite pridėtą druską. Pridėkite jį palaipsniui pagal skonį.
Patarimai:

  • Tvirtai spaudžia: Granolos mišinį supakuokite sandariai į keptuvę. Kuo tvirtesnis paspaustas, tuo geresni strypai prilips kartu.
  • Naudokite aštrų peilį: Šildykite peilį po karštu vandeniu, išdžiovinkite ir supjaustykite švarioms, lengvoms griežinėliams.
  • Trikčių šalinimas: Per šlapias: Leiskite mišiniui sėdėti taip, kad avižos galėtų absorbuoti skystį. Jei reikia, įpilkite daugiau avižų, 2 šaukštus vienu metu. Per sausa: Įpilkite 1 šaukštą kiekvieno žemės riešutų sviesto ir medaus vienu metu, kol mišinys laikysis kartu.

Saugojimas: Kiekvieną strypą apvyniokite plastikine plėvele ir laikykite inde ar maišelyje į šaldytuvą iki 1 savaitės. Norėdami ilgiau laikyti, užšaldykite juostas atskirai, tada perkelkite į hermetišką indą iki 6 mėnesių. Norėdami atšildyti, palikite kambario temperatūroje 30 minučių arba mikrobangų krosnelę 10–15 sekundžių.

Tarnavimas: 1Patiekimas | Kalorijos: 448Kcal | Angliavandeniai: 52g | Baltymas: 12g | Riebumas: 23g | Sočiųjų riebalų: 8g | Trans riebalai: 1g | Cholesterolis: 1mg | Natris: 282mg | Kalis: 345mg | Pluoštas: 6g | Cukrus: 19g | Vitaminas A: 22Iu | Vitaminas C: 1mg | Kalcis: 46mg | Geležis: 3mg

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.



Source link

By admin

Related Post

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -