Chipotle vinaigrette yra dūminis, aštrus ir šiek tiek saldus – „Sale Magic“ salotoms, skrudintoms daržovėms ar burrito dubenėliams!
Chipotle vinaigrette
Įdomu, ar „Chipotle®“ parduoda savo garsųjį padažą? Jie to nedaro, tačiau naminis yra dar geresnis! Jūs kontroliuojate ingredientus, prieskonius ir saldumą.
Jei jums patinka jų apsirengimas (būkime draugais!), Šis kopijavimas jus išpūtė! Tai aštrus, saldus ir aštrus, su šviežiu smūgiu iš kalkių sulčių.
Stori, kvapnus ir puikiai tinka tiek daug patiekalų! Čia yra mano mėgstamiausi būdai jį naudoti:
„Chipotle“ vinaigrette naudoja
Greitas patarimas
Chipotles iš tikrųjų rūkė jalapeños – Jie subrenda raudonai, tada džiovinami ir supakuoti „Adobo“ padažas.
Štai kaip tai pasakyti: „Chi-Pote-Lay“.


Kas yra šiame „Chipotle“ vinaigrette
- Aliejus: Chipotle taip pat naudoja ryžių sėlenų aliejų, tačiau daržovių, rapsų ar alyvuogių aliejaus.
- Mielasis: Prideda saldumo. Daugiau medaus = saldesnis, mažiau = pikantiškesnis.
- Chipotles: Naudokite vieną iš „Chipotles“ skardinės „Adobo“, užšaldykite likusius! (Žr. Žemiau.)
Greitas patarimas
Užšaldykite likusius česnakus
- Padėkite paprikas su padažu ant a išklota keptuvėjuos laiko 1/2 colio atstumu.
- Užšaldyti 1 valandatada pereikite į a Šaldiklio krepšys. Saugokite Iki 6 mėnesių.
- Naudotileisk sėdėti Kambario temp 15-20 minučių arba mikrobangų krosnelė 10–15 sekundžių.


Receptų patarimai
- Aš myliu plačia burnos stiklainiai su plastikiniai dangteliai Už naminių padažų kaupimą, įskaitant šį „Chipotle Vinaigrette“!
- Sultys kalkės su a Citrusų sulčiaspaudė.
- Naudokite a Mažas, stiprus maišytuvas už geriausią mišinį. A Mini „Twister“ indelis Puikiai veikia padažus!
- Maišyti Plakymas pakankamai ilgai, kad gautų sklandų kreminį padažą.


Prieskonių lygis
Šis „Chipotle“ vinaigrette yra Švelnus kaip parašytasbet jūs galite koreguoti:
- Mažiau prieskonių? Naudokite a Mažas čiulptukas ir pridėti Daugiau medaus.
- Daugiau šilumos? Pridėti Papildomi česnakai ar padažas iš skardinės. Paragaukite, kai eini!


Saugojimas
Likusio „Chipotle“ vinaigrette
- Trunka apie savaitė Šaldytuve (gali būti, kad jis sėdi!).
- Nafta gali sukietėti– Sėdėk 15-20 minučiųtada purtykite arba išmaišykite.
Daugiau meilės receptų:
-
Padėkite kalkes, kad gautumėte 1/2 šaukštelio žievelės. Sultys kalkės, kad gautumėte 1 šaukštą sulčių.
-
Į mažą maišytuvą įpilkite visų ingredientų, įskaitant „Zest“ ir „Sules“. Sumaišykite, kol bus visiškai lygi. Paragaukite ir sureguliuokite prieskonius pagal poreikį.
-
Supilkite į stiklainį, užsandarinkite ir atšaldykite. Šiluma sustiprės, kai yra tvarstis.
2 pastaba: Paimkite skardinę „Chipotles“ skardinę Adobo iš Tarptautinio praėjimo. Naudokite 1 krūvą šaukštą (apie 1 pipirą su aplinkiniu padažu). Užšaldykite likusius pipirus ant pergamento išklotos keptuvės, tarpai 1/2 colio atstumu. Užšaldykite 1 valandą, tada perkelkite į šaldiklio maišą. Laikykite iki 6 mėnesių.
Mityba: „Chipotle“ vinaigrette mityba yra pagrįsta 2-taškų popieriniu porcija.
Saugojimas: Iki savaitės laikykite hermetiškame indelyje šaldytuve. Jei jis sutirštėja, leiskite jam 15 minučių sėdėti kambario tempoje, tada suplakite arba maišykite.
Tarnavimas: 1Patiekimas | Kalorijos: 78Kcal | Angliavandeniai: 3g | Baltymas: 0,04g | Riebumas: 7g | Sočiųjų riebalų: 1g | Polinesočiųjų riebalų: 1g | Mononesočiųjų riebalų: 5g | Natris: 1mg | Kalis: 6mg | Pluoštas: 0,1g | Cukrus: 3g | Vitaminas A: 1Iu | Vitaminas C: 0,5mg | Kalcis: 1mg | Geležis: 0,1mg
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.