Citrininė parmezano vištiena – „Chelsea“ netvarkinga prijuostė


Citrininė parmezano vištiena yra vienos keptuvės stebuklas su traškia vištiena, apdegusiomis citrininėmis pupelėmis ir pasirenkamu citrininio sviesto padažu, kuris puikiai tinka!

Citrininė parmezano vištiena

Šis patiekalas atneša restorano kokybės skonį tiesiai į jūsų virtuvę – ir jis yra be galo skanus!

Lengvai apkepta vištiena yra puikiai traški, nereikia kepti Panko ar giliai kepti. Šparaginės pupelės yra švelnios, su citrinos dvelksmu ir maloniu apkepu, o neprivalomas citrininio sviesto padažas? Tobulumas!

Geriausia, kad visą šį patiekalą galite pagaminti vienoje keptuvėje. Pradedu nuo citrininio sviesto padažo, tada kepu vištieną ir baigiu pupelėmis. Tai vienos keptuvės vakarienė visi bus apsėsti!

Paruoškite visus šio recepto ingredientus, įskaitant mėsą, pupeles, petražoles, prieskonius, sviestą, miltus, sūrį ir citrinas, kad būtų lengviau surinkti.Paruoškite visus šio recepto ingredientus, įskaitant mėsą, pupeles, petražoles, prieskonius, sviestą, miltus, sūrį ir citrinas, kad būtų lengviau surinkti.

Ingredientai

Štai ko jums reikės norint pagaminti citrininę parmezano vištieną:

  • Vištienos krūtinėlės: Supjaustykite plonais griežinėliais ir tolygiai susmulkinkite, kad gamintumėte greičiau ir tolygiai.
  • Miltai: prideda lengvą dangą, kad apdaila būtų traški.
  • Parmezanas: Norėdami gauti geriausią skonį ir tekstūrą, naudokite šviežiai tarkuotą.
  • paprika: prideda spalvos ir dūmingumo.
  • Česnako milteliai: padidina skonį, tačiau nėra pernelyg stiprus.
  • Alyvuogių aliejus: Skirta vištienos troškinimui ir aptepimui. Negailėkite čia!
  • Sviestas: prideda turtingumo; druskos kiekiui kontroliuoti naudokite nesūdytą.
  • Žaliosios pupelės: Apkarpytas ir perpus greitam gaminimui.
  • Citrinos: Šviežios sultys ir žievelė suteikia ryškią, gaivią apdailą!

Neprivalomas citrinų sviesto padažas: rudas sviestas su česnakais, petražolėmis ir citrina, kad būtų sodraus ir kvapnios spalvos. Puikiai tinka užpilti ant vištienos ir pupelių!

Šiai citrininei parmezano vištienai paruoškite vištieną perpjaudami ją per pusę ir susmulkindami iki vienodo storio.Šiai citrininei parmezano vištienai paruoškite vištieną perpjaudami ją per pusę ir susmulkindami iki vienodo storio.

Kaip pasigaminti citrininės parmezano vištienos

  1. Paruoškite vištieną: Vištienos gabalėlius susmulkinkite, apšlakstykite aliejumi, tada suberkite į miltų mišinį.
  2. Virkite vištieną: Įkaitinkite aliejų ir sviestą. Kepkite vištieną iš abiejų pusių iki auksinės spalvos, tada perkelkite į lėkštę.
  3. Virkite citrinas: Supjaustykite citriną, sudėkite į keptuvę ir virkite, kol suminkštės. Atidėkite į šalį.
  4. Virkite pupeles: Įdėkite sviesto, šparaginių pupelių, druskos ir pipirų. Virkite, kol suminkštės.
  5. Surinkti: Vištieną ir citrinas grąžinkite į keptuvę. Apšlakstykite citrinos sultimis, pabarstykite parmezanu ir patiekite.
Padarykite mėsai plutą ir apkepkite keptuvėje.Padarykite mėsai plutą ir apkepkite keptuvėje.

Citrininiai parmezano vištienos patarimai

  • Sumuškite vištieną tolygiai, kad kepimas būtų greitesnis ir tolygiai apskrustų. Naudokite kočėlą arba mėsos plaktuką.
  • Naudokite šviežias citrinos sultis už geriausią skonį – buteliuose išpilstytos sultys tiesiog neprilygsta!
  • Nemaišykite pupelių per daug; geras anglys prideda daug skonio!
  • Stebėkite sviestą kruopščiai apkepdami padažą – jis tampa nuo auksinės iki greitai sudegintos.
  • Vištieną laikykite šiltai uždengiant folija, kol verdate pupeles.
Kepkite mėsą, kol ji iškeps ir bus paruošta vėl dėti į patiekalą.Kepkite mėsą, kol ji iškeps ir bus paruošta vėl dėti į patiekalą.

Ką patiekti ant šono

Ši citrininė parmezano vištiena puikiai dera su:

Virkite citrinas, kad pagerintumėte jų skonį, tada pakepinkite šparagines pupeles šiam citrininio parmezano vištienos patiekalui.Virkite citrinas, kad pagerintumėte jų skonį, tada pakepinkite šparagines pupeles šiam citrininio parmezano vištienos patiekalui.

Sandėliavimas

Norėdami gauti traškiausių rezultatų, mėgaukitės vištiena karšta, nes ji greitai praranda traškumą. Likučius laikykite sandariame inde šaldytuve iki 3 dienų ir pašildykite keptuvėje arba oro gruzdintuvėje, kad gautumėte geriausią tekstūrą.

Užbaigta vienos keptuvės vakarienė paruošta mėgautis.Užbaigta vienos keptuvės vakarienė paruošta mėgautis.

Daugiau vištienos vakarienių:

  • Jei gaminate citrininio sviesto padažą, pradėkite nuo to. Žr. pastabas.

  • Sekliame dubenyje sumaišykite miltus, parmezaną, druską, pipirus, papriką ir česnako miltelius. Kiekvieną vištienos krūtinėlę supjaustykite į 3 dalis. Vištienos gabaliukus padėkite tarp dviejų plastikinės plėvelės lakštų ir susmulkinkite iki 1/4 colio storio. Visą vištieną rankomis įtrinkite 1 šaukštu alyvuogių aliejaus (padalijus iš abiejų pusių), tada įberkite į miltų mišinį, kol pasidengs tolygiai.
  • Keptuvėje ant vidutinio stiprumo įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir 1 šaukštą sviesto. Į keptuvę sudėkite pusę vištienos gabalėlių ir kepkite 3–4 minutes iš pirmosios pusės, kol taps auksinės rudos spalvos. Apverskite ir kepkite 1-2 minutes iš kitos pusės. Perkelkite vištieną į lėkštę. Pakartokite, kad keptumėte likusią vištieną, jei reikia, įpilkite daugiau aliejaus. Uždenkite folija.

  • Smulkiai supjaustykite 1 citriną ir sudėkite į keptuvę. Virkite 1 minutę, kol suminkštės, tada apverskite ir virkite dar 30 sekundžių. Išimkite ir atidėkite į šalį.

  • Į keptuvę įpilkite likusį 1 šaukštą sviesto ir padidinkite ugnį iki didelės. Suberkite šparagines pupeles, žiupsnelį druskos ir pipirų. Išmeskite, kad apsemtų, tada leiskite netrukdomai virti 3 minutes. Retkarčiais pamaišykite dar 1–3 minutes, kol pupelės taps traškios ir sudegs.

  • Nukelkite keptuvę nuo ugnies ir vėl sudėkite vištienos ir citrinos griežinėlius ant šparaginių pupelių. Apšlakstykite šviežiomis citrinos sultimis ir, jei norite, pabarstykite dar parmezanu. Patiekite su citrininio sviesto padažu (nebūtina) ir mėgaukitės!

Citrinų sviesto padažas

  • 4 šaukštai nesūdyto sviesto, supjaustyto kubeliais
  • 1 šaukštas šviežių citrinų sulčių ir žievelės
  • 1/4 arbatinio šaukštelio česnako miltelių
  • Žiupsnelis druskos ir pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas smulkiai sumaltų petražolių

Įdėkite sviestą į šviesios spalvos platų puodą ant vidutinės ugnies. Leiskite virti, retkarčiais pamaišydami iki auksinės rudos spalvos ir riešutų kvapo (apie 3 minutes). Atidžiai stebėkite. Nukelkite nuo ugnies ir kiekvieną jos dalelę susmulkinkite į atskirą dubenį. Sudėkite likusius ingredientus, išplakite. Atidėkite, kol būsite pasiruošę naudoti.
Sandėliavimas: Norėdami gauti geriausią tekstūrą, mėgaukitės vištiena karšta, nes laikui bėgant ji praranda traškumą. Likučius galima laikyti sandariame inde šaldytuve iki 3 dienų. Įkaitinkite keptuvėje arba gruzdintuvėje, kad atgautumėte traškumo!

Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 450kcal | Angliavandeniai: 20.4g | Baltymai: 29.8g | Riebalai: 29.5g | Cholesterolis: 123.6mg | Natris: 413.6mg | Pluoštas: 2.8g | Cukrus: 5.6g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.



Source link

By admin

Related Post

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės - Pranešimai spaudai