„Crockpot Taco Meat“ – „Chelsea“ nepatogi prijuostė


„Crockpot Taco“ mėsa Padaro švelniausią, kvapnų taco įdarą. Tai yra didžiausias patiekalas „Make-Ahead“, puikiai tinkantis užšaldyti, ir puikus pasirinkimas aptarnauti kompaniją, kai norite, kad mėsa išliktų šilta!

„Crockpot Taco“ mėsa

Aš beveik nebendravau su šiuo receptu – ne todėl, kad jis nėra nuostabus (yra!), Bet todėl, kad jis atrodo kaip papildomas darbas. Tu padaryti Pirmiausia turi paruduoti jautieną. Ir patikėk manimi, aš bandžiau praleisti tą žingsnį … ne gerai.

Bet štai dalykas – aš nuolat tai darau. Aš darau tai savo šeimai, darau tai kompanijai, užšalau partijas, kad lengvai pavalgyčiau, ir kiekvieną kartą man tai patinka. Lėtai virimo metu jautiena tampa nepaprastai švelni, o visą vakarienės metu ją šilta „Crockpot“ yra žaidimų keitiklis „Taco Nights“. Be to, tai yra didžiausias šaldytuvo patiekalas „Make-Ahead“-tiesiog atšildymas, pakartotinis pašildymas ir mėgaukitės. Taigi taip, verta!

Visi šio recepto ingredientai paruošti lengvai surinkti, įskaitant maltos jautienos, pagardų ir salsos.Visi šio recepto ingredientai paruošti lengvai surinkti, įskaitant maltos jautienos, pagardų ir salsos.

„Crockpot Taco“ mėsos ingredientai

  • Alyvuogių aliejus: Padeda ruduoti jautieną, kad būtų geresnio skonio.
  • Malta jautiena: „Lean 93/7“ laikosi švelnaus be per daug riebalų. Pasikeiskite su malta kalakutiena, kad būtų lengvesnis variantas.
  • Čili milteliai, kmynai, paprika: Svarbu klasikiniam taco skoniui. Naudokite rūkytą papriką dūmui.
  • Svogūnų milteliai: Prideda skonį be papildomo pjaustymo!
  • Džiovintas raudonėlis: Atneša lengvą, žemišką skonį. Meksikos raudonėlis, kad gautumėte daugiau skonio.
  • Jautienos bullė: Padaro mėsą turtingesnę ir pikantiškesnę. Kubas, įklijavimas ar milteliai visi veikia.
  • Šviežia švelni salsa: Prideda drėgmės ir skonio – tai mano mėgstamiausia naudoti!
Žalioji jautiena paruduoja, pridėta prieskonių ir viskas, kas patenka į lėtą viryklę šiai „CrockPot Taco“ mėsai.Žalioji jautiena paruduoja, pridėta prieskonių ir viskas, kas patenka į lėtą viryklę šiai „CrockPot Taco“ mėsai.

Būdai, kaip naudoti „crockpot taco“ mėsą

  • Tacos: Įkelkite tortilijas su mėsa, sūriu, salotomis ir mėgstamais patiekalais.
  • Burritos: Suvyniokite jį su ryžiais, pupelėmis ir sūriu, kad patiektumėte patiekalą.
  • Nachos: Įkilskite ant tortilijos traškučių su lydytu sūriu, jalapeños ir grietine.
  • Taco salotos: Patiekite ant pjaustytų salotų su salsa, avokadu ir susmulkintais tortilijos traškučiais.
  • Quesadillas: Sluoksnis tarp tortilijų su sūriu ir virkite iki traškumo.
  • Ryžių dubenys: Šaukštą ant ryžių su pupelėmis, daržovėmis ir kalendros kalkių padažu.

Kaip pasidaryti į šaldiklio patiekalą:

Ši „Crockpot Taco“ mėsa yra vienas iš mano patiekalų šaldiklio! Kai parduodama jautiena arba turiu papildomo laiko, aš darau keletą partijų, kad galėčiau užšaldyti. Tai yra gelbėjimo priemonė, kai reikia greitai maitintis užimtomis naktimis!

Štai kaip:

  • Virkite mėsą: Atlikite 1 veiksmą žemiau esančioje recepto kortelėje, kad paruduotumėte jautieną, tada leiskite visiškai atvėsti.
  • Parduotuvė: Perkelkite į saugų šaldiklį ar talpyklą ir pridėkite salsą. Sandariai sandariai.
  • Užšaldyti: Laikykite šaldiklyje iki 3 mėnesių.
  • Atšildymas: Prieš naudodamiesi, padėkite šaldytuve per naktį (mažiausiai 8 valandas).
  • Pakartotinai pašildyti: Perkelkite į lėtą viryklę ir virkite žemai 3–4 valandas. Nekorkite ant aukšto.
Surinktas taco su malta jautiena iš jame iš lėtos viryklės.Surinktas taco su malta jautiena iš jame iš lėtos viryklės.

Saugojimas

Kaip laikyti „crockpot taco“ mėsą:

  • Šaldytuvas: Laikykite hermetiškame inde, kad gautumėte 4 dienos.
  • Pakartotinai pašildyti: Šilta keptuvėje ar mikrobangų krosnelėje.

Daugiau lengvų „crockpot“ patiekalų

  • Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje ant stiprios ugnies. Įpilkite maltos jautienos į vieną sluoksnį ir leiskite ją iš kiekvienos pusės, prieš suskaldydami ją į mažus gabalus. Virkite, kol nebebus rausva, maišydami tik retkarčiais, kad būtų galima paruduoti (daugiau skonio). Jei reikia, nusausinkite riebalų perteklių.

  • Pridėkite visus prieskonius. Gerai išmaišykite ir virkite 1–2 minutes, kol visiškai susimaišys. Nuimkite nuo ugnies.

  • Keptą jautieną perkelkite į lėtą viryklę. Įpilkite salsos ir gerai išmaišykite. Uždenkite ir virkite Žemas 3–4 valandas. Nekorkite ant aukšto.

  • Jei norite, švelniai išmaišykite ir suskaidykite mėsą toliau. Paragaukite ir sureguliuokite prieskonius. Naudokite tacos, salotose ar dubenyse.

Valgymo šaldiklio instrukcijos: Paruoškite mėsą, kaip nurodyta 1 žingsnyje, tada leiskite jai visiškai atvėsti. Perkelkite į saugų šaldiklį ar indą, įpilkite salsos ir užšaldykite iki 3 mėnesių. Paruošę naudoti, atšildykite per naktį šaldytuve (mažiausiai 8 valandas), tada perkelkite į lėtą viryklę. Virkite žemai 3–4 valandas. Nekorkite ant aukšto.
Saugojimas: Laikykite likusius į hermetišką indą šaldytuve iki 4 dienų. Pakartotinai pašildykite keptuvėje ar mikrobangų krosnelėje, kol sušils.

Tarnavimas: 1Patiekimas | Kalorijos: 404Kcal | Angliavandeniai: 5g | Baltymas: 40g | Riebumas: 26g | Sočiųjų riebalų: 9g | Polinesočiųjų riebalų: 1g | Mononesočiųjų riebalų: 10g | Trans riebalai: 1g | Cholesterolis: 110mg | Natris: 302mg | Kalis: 630mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 3g | Vitaminas A: 437Iu | Vitaminas C: 6mg | Kalcis: 46mg | Geležis: 4mg

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.



Source link

By admin

Related Post

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -