Traškios kokosų krevetės – kūrybinė kulinarija



Šiose traškiose kokosų krevetėse pridėjome „Curry“ už papildomą oomphą, bet jei tai nėra jūsų dalykas, pridėkite šiek tiek mėgstamo prieskonių. Tai lengva ir skanu!

Traškios kokosų krevetės patiekiamos ant baltos plokštelės, lydimos spalvingos servetėlės. Krevetės yra papuoštos petražolėmis.

Kitą dieną atidengiau didelių krevečių laikiklį ir turėjau galvoje ką nors su jais pasidaryti. Aš turiu vieną iš tų šaldytuvų su ištrauktu šaldiklio stalčių; Jūs tiesiog niekada nežinote, ką ten rasite … ar aš teisus? Laimei, aš buvau nusiteikęs išbandyti traškių kokosų krevečių receptą. Puikus laikas.

Šis receptas buvo sukurtas be glitimo, todėl turėjau atlikti papildomus tyrimus, kad gaučiau receptą, naudojant „Panko“, kuris yra duonos trupiniai su glitimu. Tai darydamas pastebėjau, kad kiekvienas receptas jų ingredientuose buvo beveik identiškas ir nusprendžiau nesikišti į sėkmę … kažkas tikrai žinojo šį patiekalą geriau už mane, todėl aš suklastavau į priekį.

Norite išsaugoti šį receptą?

Įveskite savo el. Paštą ir aš atsiųsiu jį į jūsų gautuosius. Be to, kiekvieną savaitę gaukite puikių naujų receptų!

Aš esu labai dėkinga, kad paruošiau tik pusę to laikymo. Dabar aš eisiu taip toli, kad pasakysiu, kad jie buvo blogi, tačiau jie buvo tikri, kad švelnūs. Aš maniau, kad tik pusė šaukštelio druskos buvo gana lengvas, manydamas, kad tai buvo svaras krevetės ir gana daug kitų ingredientų. Danga apėmė miltus, kiaušinius, kokosą ir panką, ir aš norėčiau, kad būčiau nuėjęs su savo pirmaisiais instinktais ir šiek tiek padidinusi druską. Bet ne tik?

Traškios kokosų krevetės yra keptos ir patiekiamos su „Mae Ploy“ padažu kaip akompanimentas.

Traškiškos kokoso krevetės vis dar reikėjo kažko kito. Blandas nebuvo tik dėl druskos trūkumo, todėl aš antrą kartą išbandžiau ir sugalvojau nugalėtoją. Aš dažnai nežiūriu kelių bandymų su receptais, kuriuose dirbu, tačiau šį kartą esu dėkingas, kad padariau … pastangos buvo minimalios, tačiau galutinis rezultatas buvo labai pagerėjęs.

Be to, kad padvigubinau druską, nusprendžiau, kad noriu nugrimzti į nesaldinto kokoso sąvoką ir naudoti pasaldintą versiją, kartu pridedant tiek kario, tiek česnako miltelius. Didelis skirtumas?

Pirmajai traškių kokosų krevečių partijai reikėjo, kad čili padažas būtų geras, o 2 -oji nebuvo … Kokosų skonis buvo ryškesnis, o pridedant tik šiek tiek prieskonių, iš tikrųjų padidėjo tūris. Negaliu pasakyti, kad jis skonis buvo kaip karis ar česnakai, bet tai tikrai gerai skonis!

Aš pradėjau nuo mažo kiekio … Galite pabandyti pridėti šiek tiek daugiau kario, jei jums tikrai patinka tas skonis, tikriausiai aš taip pat padarysiu ir kitą kartą, kai jį padarysiu! Čia yra ingredientai, kuriuos naudojau savo galutiniam patiekalui (ingredientų sąrašas ir instrukcijos pašto apačioje)

  • 1/2 puodelio visų paskirties miltų
  • 1 šaukštelis kario miltelių
  • 1/2 šaukštelio česnako miltelių
  • 1/4 šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • 1/2 šaukštelio druskos
  • 2 kiaušiniai
  • 1 šaukštas vanduo
  • 3/4 puodelio panko duonos trupiniai
  • 1 puodelis saldintas susmulkintas kokosas
  • 1 svaro žalios krevetės, nuluptos uodegomis
  • Aliejus kepimui – aš naudojau rapsų aliejų, pagardintą 2 šaukštu sviesto; Sviestas yra neprivalomas
  • Saldus čili panardinimo padažas (aš naudojau „Mae Ploy“; bet jis taip pat yra neprivalomas)
  • Citrinų pleištai … Man patinka spjaudytis tik šviežių sulčių užuomina ant krevečių ir tada papuošti kiekvieną patiekalą citrinos pleištu.

Taip pat neleiskite kepti traškių kokosų krevečių verslą. Šiek tiek aliejaus keptuvėje ir buvo greita ir lengva. Aš mėgstu į savo aliejų įpilti šiek tiek sviesto ar ghee, kai kepu ką nors, kad pridėčiau tik skonio. Išbandykite, jums taip pat gali patikti.

Traškios kokosų krevetės yra pagardintos kario ir keptos aliejaus ir sviesto derinyje. Patiekiama ant baltos lėkštės ir papuoštas petražolėmis.

Traškios kokosų krevetės yra skirtos užkandžiauti, tačiau atvirai … su kai kuriais ryžiais ir paprastomis salotomis tapo vakarienė. Aš labai mėgstu vakarienę, tačiau dažniausiai tai yra restorane, kai mano draugai ir aš užsisakome kelis užkandžius. Šį kartą mes tai darėme namuose ir aš rekomenduoju jums tą patį padaryti!

Daugiau krevečių patiekalų

PINK! „Traškios kokoso krevetės“

Traškios kokosų krevetės yra pagardintos kario ir keptos aliejaus ir sviesto derinyje. Patiekiama ant baltos lėkštės ir papuoštas petražolėmis.
Traškios kokosų krevetės yra keptos ir patiekiamos su „Mae Ploy“ padažu kaip akompanimentas.
Traškūs kokosų krevečių užkandis

Traškios kokoso krevetės

Barb

Traškios kokoso drožlė yra pagardinta su užuomina į Curry, kad būtų galima iš tikrųjų dievišką užkandį ar lengvą patiekalą.

Prep laikas 15 minutės

Virkite laikas 15 minutės

Bendras laikas 30 minutės

Kursas Žuvys, jūros gėrybės

Virtuvė Amerikos

Porcijos 6

Kalorijos 324 Kcal

  • 1 puodelis Saltas kokosas tarkuotas
  • ¾ puodelis „Panko“ džiūvėsėliai
  • ½ puodelis Visų tikslų miltai
  • 1 šaukštelis kario milteliai
  • ½ šaukštelis česnako milteliai
  • ¼ šaukštelis šviežiai malti juodieji pipirai
  • ½ šaukštelis druska
  • ¾ puodelis „Panko“ duonos trupiniai
  • 1 puodelis Saldintas susmulkintas kokosas
  • 2 Kiaušiniai
  • 1 Šaukštis vanduo
  • 1 lb Neapdorotos krevetės, nuluptos uodegomis
  • Aliejus kepimui – aš naudojau rapsų aliejų, pagardintą 2 šaukštu sviesto; Sviestas yra neprivalomas
  • Saldus čili panardinantis padažas Aš naudojau Mae Ploy; Bet tai taip pat neprivaloma
  • Įkaitinkite orkaitę iki 300F

  • Didelę kepimo skardą ištieskite pergamento popieriumi ir uždėkite tarkuotą kokosą ant jo vienu sluoksniu.

  • Penkias minutes įdėkite kepimo skardą į krosnies centrą, išimkite iš orkaitės ir išmaišykite juos ir kepkite dar iki penkių minučių, kol jie bus labai šviesiai auksinė spalva ir visiškai sausa (atidžiai stebėkite). Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti.

  • Sumaišykite atvėsintą kokosą su „Panko“ į seklią dubenį.

  • Į kitą seklią dubenį sumaišykite miltus, kario miltelius, česnako miltelius, druską ir pipirą.

  • Trečiajame dubenyje plakite kiaušinius ir vandenį.

  • Į didelę sunkią dugno keptuvę, pavyzdžiui, ketaus keptuvę ir įkaitinkite iki virpėjimo, įpilkite apie 1/2 colio aliejaus kartu su sviestu, jei naudojate.

  • Nustatykite panardinimo stotį su trimis dubenėliais tokia tvarka; Pirmiausia miltai, paskui kiaušiniai ir trunka panko ir kokosų mišinį.

  • Laikykite krevetes už uodegos ir panardinkite ją dubenėlių tvarka; Pirmiausia miltai, išplėšdami perteklių, tada kiaušinius, tada kokoso/panko derinį (taip, aš būtinai jį supilau!).

  • Kepkite krevetes mažomis partijomis, maždaug 2–3 minutes iš vienos pusės, atsargiai, kad neužpildytumėte keptuvės.

  • Uždenkite plokštelę popieriniais rankšluosčiais; Iš keptuvės išimkite krevetes žnyplėmis ir leiskite nutekėti ant popierinių rankšluosčių. Leiskite minutę atvėsti ir tarnaukite šiltai.

Šiam receptui naudokite dideles krevetes!

Mitybos faktai

Traškios kokoso krevetės

Suma už porciją

% Dienos vertė*

* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.

Raktinis žodis kokosas, karis, krevetės, aštrus



Source link

By admin

Related Post

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -