Granatų Margarita – kūrybinė kulinarija



„Granate Margarita“ puikiai tinka žiemą, kai šviežių granatų galima įsigyti rinkoje.

Jei granatai ir spanguolės yra švenčių sinonimai, man pasisekė; Aš myliu juos abu. Jie yra du dalykai, kurių aš labiausiai laukiu kiekvieną žiemą; Aš naudoju juos tiek maistui, tiek kokteiliams, kuriuos mėgstu, ir ši skani granatų Margarita yra mano naujausias pavyzdys. Ar galite kaltinti mane?

Nenuostabu, kad mėgstu margaritas, o pasigaminti pati prieš daugelį metų privertė mane pradėti gaminti kokteilius namuose. Aš netgi galėčiau būti margaritos snobas… jei snobiškumas priskiriamas kokybiškų produktų ir šviežių vaisių naudojimui.

Norite išsaugoti šį receptą?

Įveskite savo el. pašto adresą ir atsiųsiu jį į jūsų pašto dėžutę. Be to, kiekvieną savaitę gaukite iš manęs puikių naujų receptų!

Seniai išmokau, ir taip, čia kartojuosi… naudokite padorią tekilą, nieko iš tų tikrai pigių dalykų. Aš taip pat nerekomenduoju naudoti tikrai brangių dalykų… kažkur per vidurį yra gerai; Man patinka graži Reposado tekila. Prieinamos kainos ir šiek tiek pasenusios, todėl man patinka. Be to, kaip svarbu? Tikras apelsinų likeris.

Pigūs trigubos sekundės nesiskaito. Man patinka naudoti Patron's Citronge, bet taip pat naudojau Grand Marnier ir abu yra geri, bet dabar, kai esu alkoholinių gėrimų parduotuvėje, bandau rasti ką nors iš Prancūzijos su gera apžvalga; vardiniai prekės ženklai yra brangesni ir, manau, nereikalingi. Tiesiog pažiūrėkite į etiketę; jame turėtų būti apelsinų esencijos, o ne tik cukraus ir dirbtinių skonių.

Pradėkite nuo šių dviejų, o visa kita yra paprasta. Švieži vaisiai yra būtini, bet nemeluosiu, vietoj šviežių citrusinių vaisių ir paprasto sirupo sunaudojau šaldytą limonadą ir limeadą. Žiupsnelyje reiškia, kad siaučia pūga ir aš noriu granatų Margaritos. Blogai.

Granatas Margarita, papuoštas laimais, patiekiamas trumpoje v formos taurėje

Nors dabar galima įsigyti granatų arilų, nes nereikia sėti sėlenų… jie brangūs ir pastebėjau, kad šaldytuve jų galiojimo laikas labai trumpas… todėl aš jų nenaudoju. Atradau lengviausią (skaitykite, netvarkingą) būdą pašalinti granatų ariles, todėl visada perku jas šviežias ir dirbu pati. Išbandykite mano metodą, kaip išsėti granatą, ir pažiūrėkite, ar tai neverta jums.

Granatų Margarita yra puikus kokteilis su maloniu citrusinių vaisių kąsniu ir negaliu paneigti, kad jis tikrai įkūnija švenčių spalvas. Aš tai sakau net žiūrėdamas į eglutę, kuri stovi mano šeimos kambario kampe su nuliu ornamentų; yikes…prašau nesmerkti! Turiu gaminti kokteilius ir fotografuoti!

Turiu ir kitų granatų ir spanguolių mėgstamiausių. Neseniai gaminau šias špinatų, granatų ir prosciutto salotas ir jos buvo tokios dieviškos, kad noriu jų kasdien. Prieš keletą metų mano mėgstamiausiame restorane buvo patiektas šis specialus spanguolių ir šalavijų namų „žieminis“ kokteilis, ir jis išlieka mėgstamiausiu, ir aš noriu išbandyti šį David Lebovitz receptą, kuriame naudojamas spanguolių padažas mėsos kukulių glaistui. Geras jausmas žinoti, kad nesu vienas!

Daugiau granatų kokteilių!

PIN IT! „Granatų Margarita”

Granatų Margaritos PIN atvaizdas, papuoštas kalkėmis.
Vaizdas, skirtas granatinei Margaritai prisegti trumpoje stiklinėje.

Granatas Margarita

Barb

Gražus ir skanus; granatų Margarita yra puikus atostogų kokteilis.

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 5 minučių

Bendras laikas 15 minučių

Kursas Kokteiliai, penktadienio kokteiliai, tekila

Virtuvė Amerikos

Porcijos 1 Kokteilis

Kalorijos 431 kcal

Į Rm akinius

  • margarita/cukraus derinys apipjaustymui Sumaišome lygiomis dalimis stambią druską ir cukrų

Dėl Margaritos

  • 1 ½ uncijų tekila
  • 2 uncijų granatų sultys
  • 2 uncijų apelsinų likeris
  • 1 uncija šviežių laimo sulčių
  • 1 uncija šviežios citrinos sultys
  • 1 ½ uncijų paprastas sirupas lygiomis dalimis vandens ir cukraus, užvirkite, kol cukrus ištirps, ir prieš naudojimą atvėsinkite

Papuošti

  • Laimo skiltelės ir granatų arai
  • Stiklinės kraštą apipjaustykite laimo skiltele ir pamerkite į druskos/cukraus mišinį. Užpildykite stiklinę ledu.

  • Užpildykite kokteilių plaktuvą ledu ir supilkite tekilą, granatų sultis, apelsinų likerį, laimo ir citrinos sultis bei paprastą sirupą. Stipriai suplakite 12-15 kartų ir supilkite mišinį į paruoštą stiklinę.

  • Papuoškite žaliosios citrinos griežinėliais ir granatų arilėmis.

Dėl ratlankio mėgstu derinti druską ir cukrų; mieliau naudokite ir košerinę druską, ir tortų dekoravimo cukrų; Jie turi didesnį kristalą, todėl ne tik gražiau atrodo, bet ir maloniai jaučiasi burnoje!

Mitybos faktai

Granatas Margarita

Kiekis vienai porcijai

% dienos vertė*

* Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta.

raktinis žodis Kalėdos, kokteiliai, šventė, margarita, Naujieji metai, granatas, tekila



Source link

By admin

Related Post

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -