Šiose nuostabiose šiltose ožkos sūrio ir aviečių salotose su aviečių padažu šiltas ir traškus ožkos sūrio ir migdolų apvaliai dera su mišriais žalumynais ir avietėmis.
Žinau, kad nesu viena, įdėjau receptų į tinklaraštį, o vėliau apie juos pamiršau. Man patinka kurti naujus dalykus ir tas ieškojimas per dažnai reiškia, kad kažkas, ką verta vėl parodyti, dingsta ir pametama archyvuose. Ieškant salotų šventėms, šios 2010 m. pagamintos šiltos ožkos sūrio ir aviečių salotos yra puikus pavyzdys.
Į galvą atėjo dovana ožkos sūrio, o aviečių pirkimas patvirtino sandorį. Nusprendžiau nufotografuoti ir dar kartą pasidalinti, nes tokios puikios salotos. Nors šio darbo kokteiliai per šventes sulaukia daug dėmesio; Man priminė, kad sausis daugeliui sausas ir, žinoma, daugelis prisiekia mažinti kalorijų kiekį… taigi ir daugiau salotų.
Įveskite savo el. pašto adresą ir atsiųsiu jį į jūsų pašto dėžutę. Be to, kiekvieną savaitę gaukite iš manęs puikių naujų receptų!
Gaminsiu ir salotas, bet neapsiribosiu kažkuo neskaniu, siekdamas mažai kalorijų. Vietoj to galėčiau padaryti jį nuostabų ir turtingą… ir nieko nevalgyti, bet, taip, manau, galima sakyti, kad aš labiau linkstu į vegetarą, kai noriu sumažinti kalorijų kiekį… ir, žinoma, gėrimas taip pat yra ribotas. Tačiau ne vynas. 🙂
Ožkos sūris yra nuostabus su vaisiais, o šiltas, aštrus sūris, padengtas traškiais migdolais, daro jį dar ypatingesnį šiose salotose
Šiltos ožkos sūrio ir aviečių salotos yra trifektas su ožkos sūrio apvaliais apvaliais, aptepamais migdolais ir keptais orkaitėje, prieš dedant su salotomis, žaliaisiais svogūnais ir avietėmis, o vėliau apipilant gardžiu aviečių užpilu. Taip paprasta, taip gražu ir puikus būdas pradėti Naujuosius metus!
Padažas skiriasi nuo cukraus kiekio, tačiau, įtraukus uogas į salotas ir aštrų ožkos sūrio komponentą, kartais naudoju arčiau pusės puodelio cukraus; viskas priklauso nuo jūsų uogų saldumo. Norint išlaikyti pusiausvyrą, padaže reikia šiek tiek saldumo.
Turėsite padažo likučius. Būkite tuo labai laimingi; Naudoju ir kitoms salotoms su vaisiais.
Nors mėgstu šviežias uogas salotose, padažui naudojau šaldytas. Avietės žiemą gali būti brangios, o šaldytos veislės puikiai tiks maišymui.
Šiek tiek atnaujinau tai, ką dariau prieš visus tuos metus. Alyvuogių aliejų perpjaunu per pusę; skonis buvo puikus, bet užpilas šiek tiek tirštas, todėl pora šaukštų šalto vandens įmaišyta buvo tobula. Nesvarbu, ar turiu po ranka ožkos sūrio, ar ne, man reikia, kad šis padažas būtų įprastas. tai geriau nei bet koks mano pirktas aviečių užpilas.
Kai pirmą kartą perkėliau šias salotas iš savo originalios maisto svetainės, kurią pradėjau 1994 m., į šį tinklaraštį prieš daugelį metų; Paieškojau, ar rasiu originalų receptą. Jei iš receptų kortelės nebuvo ką nors paimta (senovėje žmonės receptus dėdavo į rodyklės korteles ir laikydavo dėžėse… tai tiesa!), tai dažnai receptai, kuriuos mėgau ir skelbdavau, būdavo iš Gourmet arba Bon Appetit žurnalų.
Apsidžiaugiau, kai paieškoje atradau tikslų receptą „Bon Appetit“, vienas jų skaitytojas paprašė RSVP receptų iš 2001 m. rugpjūčio mėnesio numerio. Manau, kad jau kurį laiką tai gaminu, ar ne? Liūdna matyti, kad restoranas „Blue Moon“, kaip ir daugelis kitų, nebeveikia. Vis dėlto džiaugiuosi, kad turiu šį artefaktą!
RSVP receptai visada buvo mėgstamiausi; kažkam patiekalas taip patiko, kad parašytų „Bon Apetit“, kad pamatytų, ar restoranas jiems duos receptą ir kada jis duos, ir aš jį pagaminau; jie visada buvo fantastiški.
Net tada atrodo, kad suveikė mano polinkis kažką keisti; tai buvo paprasta peržiūra, bet man patiko pridėti šviežių uogų, išbarstytų ant salotų su ožkos sūriu; ne tik esantis padaže. Bet kuriuo atveju mes manome, kad tai tobulos salotos, ir aš mėgstu jas kaip užkandinesée, bet sotesnė vakarienė puikiai tinka patiekti su ant grotelių kepta lašiša arba vištiena. Tikrai gero apetito!