0

Hobo folijos paketai (su dešra – BE sausos jautienos!)

  • 22 birželio, 2024


Klasikos posūkis Hobo Folija Paketai vietoj maltos jautienos naudojant dešrą. Turime klasikines morkas, svogūnus ir plonais griežinėliais pjaustytas bulves. Tikrai paguodžiantis, sotus ir sotus patiekalas, puikiai tinkantis netvarkingam maistui ar vakarienei prie laužo!

Hobo folijos pakeliai ką tik ištraukti iš orkaitės, paruošti mėgautis.

Kas yra valkatų pakuotė?

Hobo folijos paketai man visada buvo antra prigimtis; mes jų turėjome visą laiką, kai augome! Su tėčiu ir dviem broliais, kurie labai mėgo skautus ir stovyklavimą, dažnai mėgavomės valkatų būriais. Iš esmės valkatų pakuotė yra a ryšulėlis supjaustytų ingredientų, suvyniotų į foliją ir keptų ant laužo žarijų. Mes juos labai mėgstame, net valgome juos ne stovyklaujant!

Daugumoje valkataujančių pakuočių yra malta jautiena, bulvės, morkos ir daugybė kečupo. Mano posūkis dėl tų tipiškų paketų yra toks maltą jautieną pakeiskite dešra nes daug kartų malta jautiena tampa beveik nevalgoma (tai paaiškina, kad jai suvalgyti reikia bent pusės indo kečupo!). Folijos pakuotėje jautienos faršas yra beveik troškintas, todėl ji yra kieta, kramtoma ir beveik beskonė.

Pastebėjome, kad jautieną pakeitę dešra vis tiek gausite visus tradicinių folijos pakuočių skonius, dar daugiau skonio ir puikios tekstūros. Be to, dešra taip pat tinka su daugybe kečupo – būtinas užpilas 🙂

GREITAS PATARIMAS

Kas yra su pavadinimu Hobo Packets? Štai kaip jie gavo tokį vardą.

Visi šio recepto ingredientai, įskaitant dešrą, prieskonius, svogūną, bulves ir morkas, paruošiami, kad būtų lengva surinkti.

Hobo folijos pakelio ingredientai

Hobo folijos pakuotės nėra sudėtingos, tačiau turėtumėte įsitikinti, kad ingredientai yra vienodai paruošti (pagal recepto specifikacijas), kad viską būtų galima paruošti laiku. Štai trumpas pagrindinių ingredientų aprašymas:

  • Dešra: Mes naudojame rūkė dešra šiuose paketuose. Jie jau iškepti, todėl nekyla abejonių, ar mėsa iškeps laiku, o likusieji ingredientai netaps pernelyg riebūs. Su įprasta dešra yra šiek tiek sudėtingiau; kaip ir naudojant maltą jautieną, jos tekstūra yra keista.
  • Jukono auksas bulvės: Man patinka naudoti Yukon auksą (kartais tiesiog vadinamą auksu arba geltonomis bulvėmis) šiose valkatų pakuotėse – jie turi skanų sviestinį skonį. Galite nulupti bulves, bet Yukon aukso žievelės yra tokios subtilios, kad aš nesivargiu skusti. Su šiomis bulvėmis svarbu, kad jos būtų labai plonai supjaustytos: 1/8 colio storio. Greitam paruošimui naudokite mandolino pjaustyklę!
  • Morkos: Čia naudokite nesmulkintas morkas (ne vaikiškas morkas) – vėlgi nereikia lupti (žievelėje yra daug skonio ir maistinių medžiagų), tiesiog jas gerai nuplaukite. Smulkiai supjaustykite juos ir didelius apskritimus perpjaukite per pusę.
  • Geltona svogūnas: Svogūną taip pat reikia labai plonai supjaustyti. Vėlgi, mandolino pjaustyklė leidžia tai padaryti greitai ir paprastai!

Prieskoniai

Kalbant apie prieskonius, mes darome tai paprasta ir suteikiame skanaus skonio šiems Hobo folijos paketams. Štai ką mes naudojame:

  • italų prieskonių
  • Išdžiovintas bazilikas
  • Išdžiovintas petražolės
  • paprika
  • Išdžiovintas čiobreliai
  • Druska ir pipirų: Visada pridėkite prie asmeninio skonio, bet atminkite, kad jei patiekalas atrodo kaip jo trūkumas arba nuobodu, tai gali būti taip paprasta, kaip pridėti šiek tiek daugiau druskos ir pipirų!

Visi ingredientai sudėti į dubenį ir sumaišyti kartu ir sudėti į folijos pakuotę šiems valkatos folijos paketams.

Hobo folijos pakelių užpildai

Jei esate susipažinę su Hobo folijos paketais, žinote, kad jiems iš esmės reikia daugybės kečupo. 🙂

Kečupas yra mūsų mėgstamiausias užpilas ir jis puikiai dera su visais ingredientais. Aš labai rekomenduoju Heniz® (ne remiamas) dėl geriausio skonio.

Jei nesate kečupo gerbėjas, galite išbandyti vieną iš šių alternatyvų:

  • Šviežiai sutarkuotas ypač aštrus Čedaras sūris (Rekomenduoju vengti iš anksto susmulkinto sūrio – šiose folijos pakuotėse jis linkęs netirpti, todėl bulvės tampa riebios.)
  • Šviežios žolelės pavyzdžiui, čiobreliai ar itališkos petražolės
  • BBQ padažas yra dar vienas puikus padažas, kurį galima aplieti; Rekomenduoju paprastą BBQ padažo įvairovę.

Kaip sulankstyti valkatų pakuotę

  1. Nuplėškite 4 juosteles sunkiųjų folijakiekvienas maždaug 2 pėdų ilgio.
  2. Atskirkite pagardintų bulvių, morkų, svogūnų ir dešros mišinį vienodai į kiekvieno folijos kvadrato centrą.
  3. Norėdami užsandarinti folijos paketą, atsineškite trumpos pusės kartu viduryje ir švelniai sulenkite, kad visiškai užsandarintumėte. Tada susukti galus.
  4. Folijos pakuotės yra paruoštas virti!

Hobo paketo patarimai

  • Tvirtai uždarykite folijos pakuotes. Kadangi šiuos paketus reikia apversti, įsitikinkite, kad jie yra gerai užsandarinti ir sandarūs, kad neprasiskverbtų skystis – be šio skysčio jie sudegs ir turės daug mažiau skonio.
  • Naudokite patvari folija Norėdami pasiekti geriausių rezultatų ant grotelių. Nereikia šių pakelių du kartus vynioti į kelis folijos sluoksnius (o jei tai padarysite, jie užtruks ilgiau).
  • Laikas gali skirtis priklausomai nuo nuo tikrojo daržovių dydžio ir faktinio žarijų / orkaitės / grilio karščio, todėl tikrindami, ar jie iškeps, vienu metu patikrinkite tik vieną paketą. Atminkite, kad kiekvieną kartą, kai atidarote pakuotę patikrinti, jis išskiria garus ir padidins gaminimo laiką dar porą minučių.
  • Virimas ant laužo Sunkiausias laikas įvertinti dėl daugybės skirtingų veiksnių (anglies šilumos, kepamų pakelių, lauko temperatūros ir kt.). Rekomenduoju patikrinti vieną paketą po 20 minučių, tačiau būkite pasiruošę, kad jų užbaigimas gali užtrukti iki 40–45 minučių. (Jei tai užtrunka ilgiau, anglys nėra pakankamai karštos.)
  • Prieš valgydami pagamintą patiekalą perkelkite į lėkštę ar kitą folijos sluoksnį; Iškepusi folija gana apanglėja ir tampa trapi – ji netinkamai išsilaikys valgant.
  • Folija: Nesvarbu, ar blizgi ar nuobodu pusė liečia maistą; tai neturi jokio skirtumo. (Šaltinis)

Kąsnelis valkatos folijos pakelių, pamirkytų kečupe.

Ar galite padaryti šiuos paketus iš anksto?

Taip! Paruoškite Hobo folijos paketus pagal instrukcijas ir uždarykite paketus. Įmeskite juos į aušintuvą ir jie bus paruošti, kai ateis laikas dėti ant grotelių ar žarijų virš laužo. Nerekomenduoju jų gaminti anksčiau nei prieš dieną. Taip pat nerekomenduoju šaldyti iš anksto surinktų folijos pakuočių.

Daugiau patiekalų prie laužo:

Hobo folijos paketai

Klasikos posūkis Hobo Folija Paketai vietoj maltos jautienos naudoja dešrą ir standartines morkas, svogūnus ir plonais griežinėliais pjaustytas bulves. Tikrai paguodžiantis, sotus ir sotus patiekalas, puikiai tinkantis netvarkingam maistui ar vakarienei prie laužo!

Hobo folijos pakeliai ką tik ištraukti iš orkaitės, paruošti mėgautis.

Hobo folijos paketai

Hobo folijos pakeliai ką tik ištraukti iš orkaitės, paruošti mėgautis.

Klasikos posūkis Hobo Folija Paketai vietoj maltos jautienos naudoja dešrą ir standartines morkas, svogūnus ir plonais griežinėliais pjaustytas bulves. Tikrai paguodžiantis, sotus ir sotus patiekalas, puikiai tinkantis netvarkingam maistui ar vakarienei prie laužo!

Instrukcijos

  • PARUOŠIMAS GAMINTI: Orkaitė: Įkaitinkite iki 400°F.Grilis: Įkaitinkite iki vidutinio stiprios ugnies (425–450 °F).Folijos paruošimas: Nuplėškite keturis stiprios folijos lakštus ir lengvai padenkite kepimo purškalu.
  • PARUOŠTI DARŽOVES: Dešrą supjaustykite monetomis. Jei morkos ar svogūnai dideli, pirmiausia perpjaukite juos pusiau. Tada smulkiai supjaustykite bulves, morkas ir svogūną.

  • SEZONAS: Sujunkite viską IŠSKYRUS sviesto dideliame dubenyje. Gerai išmaišykite, kad susimaišytų.

  • PADALINTI: Padalinkite mišinį tolygiai tarp keturių folijos lakštų. Į kiekvieną folijos pakuotę įpilkite 1 šaukštą sviesto. Tvirtai uždarykite folijos pakuotes, kad nepatektų oro, bet nevyniokite dvigubai.

  • GAMYBOS GALIMYBĖS: Ant grotelių: Kepkite 20-30 minučių, įpusėjus apversti, kol daržovės suminkštės.Orkaitė: Sudėkite folijos pakuotes ant skardos ir kepkite 30-35 minutes, kol daržovės suminkštės.Laužas: Kepkite ant karštų žarijų 20-40 minučių, kas 5 minutes apversdami, priklausomai nuo anglies temperatūros ir daržovių storio.
  • TARNAUTI: Atsargiai atidarykite folijos pakuotes, tikėdamiesi, kad išsiskirs garai. Jei norite, papuoškite šviežiomis žolelėmis ir patiekite su kečupu ant šono.

Recepto pastabos

1 pastaba: gaminimo būdai: Tikrasis kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo šilumos šaltinio ir daržovių dydžio. Patikrinkite vieną paketą vienu metu, kad iš visų paketų neišleistumėte garų.

  • Viryklė (be folijos): Įdėkite mišinį į didelę olandišką orkaitę arba keptuvę ant vidutinės ir stiprios ugnies, retkarčiais pamaišykite, kol daržovės suminkštės (12–15 minučių). Jei reikia, įpilkite daugiau alyvuogių aliejaus.
  • Orkaitė (be folijos): Tepkite mišinį ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite 425 °F temperatūroje 30–35 minutes, įpusėjus maišyti.
  • Orkaitė (folijos pakuotės): Kepkite sandariai uždarytas folijos pakuotes ant skardos 425 ° F temperatūroje 30–40 minučių, priklausomai nuo pageidaujamo daržovių švelnumo.
  • Grilis (folijos pakuotės): Kepkite sandariai uždarytas folijos pakuotes ant vidutinės-stiprios ugnies 20–25 minutes, vieną kartą įpusėjus apversti.
  • Laužas (folijos pakuotės): Kepkite folijos pakuotes ant karštų anglių 20-40 minučių, kas 5 minutes apversdami. Virimo laikas gali skirtis priklausomai nuo anglies šilumos.

Pirmyn: Surinkite ir užklijuokite folijos pakuotes ne vėliau kaip prieš dieną. Laikykite šaldytuve, kol paruošite virti. Neužšaldykite iš anksto surinktų folijos pakuočių.

džiovintų čiobrelių

Mitybos faktai

Patiekimas: 4porcijos | Kalorijos: 530kcal | Angliavandeniai: 27.6g | Baltymas: 12.4g | Riebalai: 42.3g | Cholesterolis: 91.8mg | Natris: 659,4mg | Pluoštas: 5.3g | Cukrus: 6g

Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimui ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės -