Magiški sausainių barai Turėkite storą „Graham Cracker“ plutą ir šokolado drožlių, „M&M“, karamelės gabalėlių ir avižų mišinį, visus laikomus pasaldinto kondensuoto pieno!
Magiški sausainių barai
Šie strypai yra desertų meilužio svajonė – pakraunama šokoladu, karamele, M&M ir avižomis, suvyniotomis į storą, gooey pasaldinto kondensuoto pieno sluoksnį.
Jei jums patinka 7 sluoksnių barai, tai yra jūsų alėja! Jie turtingi ir mieli, todėl aš juos supjausčiau į mažus kvadratus – kaip ir kaip fudge!


Ingredientai
Štai kas daro šiuos stebuklingus sausainių batonėlius tokiais gerais:
- Greitos avižos: Geriausia minkšta tekstūra. Senamadiškos avižos veikia, tačiau yra kramtesnės.
- Pieno šokolado traškučiai: Turtingas ir saldus, bet ir tamsus ar pusiau saldus darbas.
- Baltojo šokolado traškučiai: Jei norite, apsikeiskite sviesto ar žemės riešutų sviesto traškučiais.
- Karamelės bitai: Mažyčiai karamelės rutuliai iš kepimo ar saldainių praėjimo – gaukite šviežią maišą, kad įsitikintumėte, jog jie minkšti.
- „M & M’s®“: Naudokite įprastus; Didelės ar užpildytos veislės taip pat nelaiko.
- Saldintas kondensuotas pienas: Raktas į „Gooey Bars“! Naudokite pilną ir pilną cukrui-nesikeiskite išgarintam pienui.


Grahamo krekerio plutos patarimai
Šie stebuklingi sausainių batonėliai prasideda nuo storos, skanios „Graham Cracker“ plutos. Štai kaip tai padaryti tobula:
- Atvėsinkite sviestą: Prieš maišant, leiskite ištirpintam sviestui grįžti į kambario temperatūrą; Karštas sviestas daro plutą riebią.
- Įpilkite druskos: Tai padeda subalansuoti saldumą.
- Gerai susimaišykite: Apdorokite „Graham“ krekerius į smulkius trupinius, kad būtų lygi, net pluta.
- Išmatuokite trupinius: Negalima tik skaičiuoti krekerių – prekės ženklo skiriasi, todėl išmatuokite tikslumą.
- Suspauskite tvirtai: Norėdami tvirtai supakuoti plutą, naudokite matavimo puodelį, kad būtų galima švariai, tvirtai pluta.


„Magic Cookie Bar“ patarimai
- Naudokite pergamento popierių: Šiuos strypus sunku pašalinti be jo. Palikite peržengimą, kad lengvai pakeltumėte ir supjaustytumėte. Praleiskite foliją arba vaško popierių.
- Tinkinkite priedus: Sukeiskite saldainius ar kepimo traškučius tol, kol dydžiai ir kiekiai išlieka tokie patys. Išbandykite „Nilla®“ vaflius arba „Teddy Grahams®“, kad gautumėte unikalią plutą.
- Paspauskite antpilą: Švelniai prispauskite viską į pasaldintą kondensuotą pieną, kad jis priliptų ir atrodytų tvarkingai.


Saugojimas
Likusieji „Magic“ sausainių barai?
- Kambario temp: Hermetiškame konteineryje Iki 3 dienų.
- Šaldytuvas: Laikykite pergamentą tarp sluoksnių Iki 5 dienų.
- Šaldiklis: Apvyniokite ir užšaldykite Iki 3 mėnesių. Prieš valgant atšildykite kambario temperatūroje.
Daugiau desertų barų
-
Kepimo keptuvė 9 x 13 colių
-
Pergamento popierius
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F (176 ° C). Pergamento popierių ištieskite 9 × 13 colių keptuvę, palikdami šiek tiek peržengimo, kad būtų galima lengvai pašalinti juostą. Netieskite to su vaško popieriumi ar folija. Išlydykite sviestą mikrobangų krosnelėje ir atidėkite, kad grįžtumėte į kambario temperatūrą – naudojant karštą sviestą, pluta tampa riebi.
-
Griežtai suskaidykite „Graham“ krekerius ir pridėkite prie galingo maišytuvo (gali tekti tai padaryti partijomis). Pulsas/maišykite, kol visi krekeriai bus smulkūs trupiniai. Išmatuokite trupinius ir įpilkite į didelį dubenį kartu su druska. Įmaišykite išlydytą, bet aušinamą sviestą ir išmaišykite, kad susidarytų storas mišinys. Paspauskite šį mišinį į paruoštą keptuvę ir naudokite plokščio matavimo puodelio dugną, kad tvirtai suspaustumėte plutą į lygų sluoksnį.
-
Supilkite visą saldinto kondensuoto pieno skardinę ant „Graham Cracker“ plutos. Paskleiskite jį į lygų sluoksnį su šaukšto užpakaline dalimi. Tolygiai užpilkite sutirštintą pieną greitomis avižomis, šokolado drožlėmis, baltojo šokolado drožlėmis, karamelės gabalėliais ir „M&M“. Švelniai prispauskite viską į lygų sluoksnį.
-
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol kraštai bus aukso rudos spalvos, apie 23–28 minutes. Mano orkaitėje strypai atliekami tiesiai po 25 minučių.
-
Išimkite iš orkaitės ir leiskite strypams visiškai atvėsti – apie 1–2 valandas. Paspartinkite aušinimo procesą, įdėdami juos į šaldytuvą po to, kai jie atvėso maždaug 20 minučių kambario temperatūroje. Naudodamiesi pergamente, nuimkite strypus ir aštriu peiliu naudokite, kad būtų lemiami strypų pjūviai. Bėgkite peilį po šiltu vandeniu, išdžiovinkite ant virtuvės rankšluosčio ir pakartokite kiekvienam pjūviui.
2 pastaba: Nesunku per klaidą išsirinkti išgarintą pieną ar panašų produktą, tačiau šiame recepte veikia tik pasaldintas kondensuotas pienas. Būtinai įsigykite visą riebią veislę ir venkite cukraus. Aš naudoju ir myliu „Eagle Brand®“ (nepagarbus).
3 pastaba: Karamelės gabalėliai paprastai randami kepimo koridoriuje tarp kitų kepimo drožlių ar karamelių arba saldainių koridoriuje su panašiais karamelės saldainiais. Galite juos pakeisti 1/2 puodelio papildomų baltojo šokolado drožlių arba „Butterscotch“ drožlių.
Saugojimas: Likusius sausainių strypus laikykite hermetiškame konteineryje, atskirame pergamento arba vaško popieriaus sluoksniais. Laikykite šaldytuve, jei temperatūra šilta arba ant prekystalio, kad būtų vėsesnė temperatūra. (Nėra nieko apie šiuos juostus, kuriems reikia šaldymo, tačiau jei norite, kad jie būtų mažiau gooey ir tvirtesni, laikykite juos šaldytuve.) Jie geriausiai mėgaujasi per 3–5 dienas.
Tarnavimas: 1Patiekimas | Kalorijos: 180Kcal | Angliavandeniai: 23g | Baltymas: 3g | Riebumas: 9g | Sočiųjų riebalų: 5g | Trans riebalai: 1g | Cholesterolis: 16mg | Natris: 110mg | Kalis: 85mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 17g | Vitaminas A: 170Iu | Vitaminas C: 1mg | Kalcis: 60mg | Geležis: 1mg
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.