0

Mažos partijos avižiniai sausainiai – „Chelsea“ netvarkinga prijuostė

  • 4 birželio, 2024


GERIAUSI vienkartiniai avižiniai šokoladiniai sausainiai.  Skaitytojas sakė: „Tai geriausi avižiniai šokoladiniai sausainiai, kuriuos aš kada nors turėjauGERIAUSI vienkartiniai avižiniai šokoladiniai sausainiai.  Skaitytojas sakė: „Tai geriausi avižiniai šokoladiniai sausainiai, kuriuos aš kada nors turėjau

Tai Mažos partijos avižinių dribsnių sausainis tiekia kramtomuosius, šokoladinius sausainius su traškiais kraštais, patenkina jūsų sausainių troškimą nepaliekant dešimčių sausainių likučių!

Išbandykite šiuos kitus du mažų porcijų sausainių receptus: vieno porcijos šokoladinį sausainį ir vieno porcijos dvigubą šokoladinį sausainį.

Mažos partijos avižiniai sausainiai su dribsniais jūros druska viršuje.

Kodėl mažos partijos avižiniai sausainiai?

Jei esi kažkuo panašus į mane, būna dienų, kai tu reikia avižinių dribsnių sausainis, bet nesinori visos jų partijos. Gerai, taigi, manau, iš tikrųjų niekada reikia visa partija sausainiu, bet suvalgysiu jei bus. Štai kodėl mažos partijos yra tobulos!

Jie taip pat greičiau pagaminami, nereikia stovo maišytuvo ar ilgo atšaldymo – aš tiesiog sumaišau viską savo dribsnių dubenyje kaip mano mėgstamą valgomą sausainių tešlą! Šis receptas duoda derlių trys dideli sausainiai kurie kepami traškiais, saldžiais kraštais ir minkštais, kramtomaisiais centrais, užpildytais lydyto šokolado drožlėmis.

Visi šio recepto ingredientai yra paruošti, kad būtų lengva surinkti.

Ingridientai

Geros kokybės šokolado traškučiai: Rekomenduoju naudoti Ghirardelli® arba Guittard® šokolado drožles, kad šie sausainiai būtų geriausio skonio.

Minkštas rudasis cukrus: Įsitikinkite, kad rudasis cukrus yra šviežias ir minkštas, kad gerai susimaišytų su tešla. Venkite naudoti tamsiai rudą cukrų, nes jame per daug drėgmės ir sausainiai per daug išsiskirs.

Tikras sviestas: Vietoj margarino ar pakaitalų naudokite tikrą sviestą. Jei naudojate sūdytą sviestą, recepte neįtraukite papildomos druskos. Jei naudojate nesūdytą sviestą, į tešlą įberkite 1/8 arbatinio šaukštelio druskos.

Šviežia kepimo soda: Svarbu naudoti šviežią (be gumulėlių) kepimo soda, kad būtų užtikrintas tinkamas kilimas. Štai kaip patikrinti kepimo priemonių šviežumą.

Senamadiškos avižos: Laikykitės senamadiškų avižų. Venkite naudoti iš plieno pjaustytų avižų, kurios nesuminkštės, arba greitai paruošiamų avižų, kurios veikia kaip miltai ir išgaus sausesnius, į pyragus panašius sausainius.

Kiaušinio trynys: Šiam receptui reikia vieno didelio kiaušinio trynio. Išsaugokite kiaušinio baltymą kitam naudojimui, pavyzdžiui, omletui, įpilkite į šią kiaušinių keptuvę arba lengvai suvyniokite į kiaušinį.

Šių mažų partijų avižinių dribsnių sausainių šlapios sudedamosios dalys sumaišomos su avižomis.

Mažos partijos avižiniai slapukai DUK

Dėl ko avižiniai sausainiai yra kramtomi? Mano pirmasis patarimas, kaip juos tokius išlaikyti, yra toks: neperkepkite. Perkepti sausainiai praranda tekstūrą, kramtomumą ir daug skonio.

Ar galiu naudoti greitas avižas vietoj senamadiškų avižų? Šis receptas sukurtas naudojant senamadiškas avižas. Greitos avižos sugeria daugiau drėgmės ir sausainiai gali išdžiūti.

Ar galiu į receptą įtraukti riešutų ar džiovintų vaisių? Taip, nedvejodami pridėkite iki 2 šaukštų kapotų riešutų arba džiovintų vaisių, pavyzdžiui, razinų ar spanguolių.

Kodėl mano sausainiai išsiskleidžia per daug arba nepakankamai? Keletas kaltininkų, dėl kurių sausainiai išsitepa per daug, yra per karštas sviestas, netinkamai išplaktas sviestas su cukrumi ir per mažas miltų kiekis. Kalbant apie sausainius, kurie nepakankamai tepasi, galimos priežastys yra per daug miltų arba neaktyvios kepimo sodos.

Kaip sužinoti, kada sausainis baigs kepti? Sausainiai iškepa, kai krašteliai sustingę ir švelniai paruduoja, bet centras minkštas. Atvėsę jie ir toliau tvirtės.

Į tešlą dedami šokolado drožlės ir miltai, iškočiojami rutuliukai ir kepami.

Patarimai, kaip gaminti nedidelius avižinių dribsnių sausainius:

  • Gerai išplakti: Kruopščiai sumaišykite sviestą ir cukrų, kol mišinys taps šviesus ir kreminis. Taip sausainiai bus lengvi ir purūs.
  • Atvėsinkite tešlą: Įdėjus tešlą į šaldiklį 5-10 minučių, sausainiai išlaiko formą ir pagerina skonį!
  • Pritaikykite savo orkaitei: Kadangi orkaitės gali būti skirtingos, pradėkite tikrinti sausainius šiek tiek anksti, kad įsitikintumėte, jog jie neperkepa.
  • Naudokite pergamentinį popierių: Uždenkite kepimo skardą pergamentiniu popieriumi arba kepimo kilimėliu, kad sausainiai nepriliptų ir iškeptų tolygiai.
  • Formuokite savo slapukus: Iškepus, jei kraštai išsiskleidė, švelniai įstumkite juos metaline mentele (žr. proceso nuotrauką Nr. 8).
  • Tinkamai atvėsinkite: Išėmę iš orkaitės, leiskite sausainiams kelias minutes stovėti ant kepimo skardos. Jie šiek tiek kepa nuo karščio!
  • Ant viršaus pridėkite daugiau šokolado drožlių: Ant viršaus dėti papildomų šokolado drožlių yra neprivaloma, tačiau dėl to sausainiai atrodo gražesni ir užtikrinama, kad kiekvieną kąsnį gausite šokolado!

Maža šokoladinių avižinių sausainių partija, kurios vienas sausainis buvo sulaužytas.

SANDĖLIAVIMAS

Šie sausainiai yra geriausi, kai jie yra šilti, iškart ištraukti iš orkaitės!

Dėl likučių sausainius laikykite sandariame inde kambario temperatūroje. Jei turite nekeptos tešlos, laikykite ją sandariame inde šaldiklyje ir kepkite tiesiai iš šaldiklio, kai būsite pasiruošę.

Daugiau slapukų receptų

Mažos partijos avižiniai sausainiai

Tai Mažos partijos avižinių dribsnių sausainis tiekia kramtomuosius, šokoladinius sausainius su traškiais kraštais, patenkina jūsų sausainių troškimą nepaliekant dešimčių sausainių likučių!

Maža šokoladinių sausainių partija, kurios vienas sausainis buvo atidarytas.

Mažos partijos avižiniai sausainiai

Maža šokoladinių sausainių partija, kurios vienas sausainis buvo atidarytas.

Tai Mažos partijos avižinių dribsnių sausainis tiekia kramtomuosius, šokoladinius sausainius su traškiais kraštais, patenkina jūsų sausainių troškimą nepaliekant dešimčių sausainių likučių!

Instrukcijos

  • Norėdami gauti geriausius rezultatus, naudokite tikslius išmatavimus ir išlyginkite matavimo puodelių / šaukštų viršūnes.

  • PARENGIMAS: Įkaitinkite orkaitę iki 350°F. Įdėkite sviestą į keramikinį/porcelianinį dubenį ir įdėkite į mikrobangų krosnelę, kol jis tiesiog ištirps, bet ne karštas. Leiskite sviestui ir dubeniui visiškai atvėsti iki kambario temperatūros.

  • ĮDĖK ŠLĖGUS INGREDENTIUS: Į atvėsusį sviestą suberkite ir rudąjį, ir baltąjį cukrų. Greitai maišykite šakute, kol gerai susimaišys. Įdėkite kiaušinio trynį ir, jei naudojate, vanilę. Toliau plakite šakute, kol mišinys pasidarys emulsinis ir pasirodys labai kreminis.

  • ĮDĖKITE SAUSOS: Įdėkite kepimo sodos, druskos, avižų ir, jei naudojate, cinamono. Kruopščiai išmaišykite šakute. Įpilkite miltų ir šokolado drožlių. Toliau maišykite šakute, kol pasidarys sunku, tada perjunkite į silikoninę mentelę ir sulenkite, kol tešla taps vienalytė, be sausų dryžių.

  • TEŠLOS RUTULIAI: Tešla užpildykite 1/4 puodelio matavimo puodelio ir išlyginkite viršų. Susukite į didelį rutulį. Kartokite, kol turėsite tris sausainių tešlos rutuliukus. (Viskas, kas liko, yra jūsų skanėstas!)

  • GREITAS UŽŠALDYMAS: Padėkite rutuliukus ant pergamentu arba silikonu išklotos kepimo skardos. Šaldykite 5-10 minučių, kol orkaitė įkais.

  • KEPTI: Kepkite 10-12 minučių arba tol, kol kraštai lengvai paruduos, o viršus sustings, bet atrodys minkštas. Iškart ištraukę skardą iš orkaitės, jei reikia, plokščia metaline mentele įspauskite sausainių kraštus į vidų.

  • PASIRENKAMA: Pasirinktinai į viršų įspauskite papildomų šokolado drožlių ir pabarstykite jūros druska. Leiskite sausainiams atvėsti ant kepimo skardos 5 minutes prieš skanaudami.

Recepto pastabos

1 pastaba: sviestas: Jei naudojate sūdytą, daugiau druskos neįtraukite. Dažnai sviesto įvyniojimas nėra pritvirtintas tolygiai, todėl, jei įmanoma, nupjaukite nuo pagaliuko vidurio, kad įsitikintumėte, jog tikrai turite tik 2 šaukštus.
2 pastaba: Kiaušinio trynys: Naudokite TIK trynį, o baltymus išmeskite. Atskirdami trynį nuo baltymų, neskubėkite ir įsitikinkite, kad į tešlą nepatektų baltymo. Taip pat atsikratykite dygliuotos dalies (chalaza) (švelniai ją nuplėšiu pirštais).
3 pastaba: Avižos: Laikykitės senamadiškų avižų. Venkite naudoti iš plieno pjaustytų avižų, kurios nesuminkštės, arba greitai paruošiamų avižų, kurios veikia kaip miltai ir išgaus sausesnius, į pyragus panašius sausainius.

Mitybos faktai

Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 228kcal | Angliavandeniai: 34g | Baltymas: 4g | Riebalai: 8g | Sotieji riebalai: 4g | Trans-riebalų: 1g | Cholesterolis: 65mg | Natris: 93mg | Kalis: 86mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 13g | Vitaminas A: 250TV | Kalcis: 53mg | Geležis: 2mg

Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimui ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita