GERIAUSIAS kaubojų ikrų receptas



SalotosSalotos

Salotos

Kaubojų ikrai (AKA Teksaso ikrai) yra skanus garnyras arba padažas su juodosiomis pupelėmis, juodais žirneliais, daržovėmis ir čili bei laimo vinegretu. Puikiai tinka kaip garnyras, užkandis ar užkandis.

Išbandykite kitas mano pupelių salotas – šias garbanzo pupelių salotas, kvinojos juodųjų pupelių salotas arba avinžirnių salotas.

Kaubojų ikrai dubenyje su įmerkta drožle.

Geriausi kaubojų ikrai

Augant mano tetos firminis patiekalas buvo kaubojų ikrai. Aš visada klausdavau mamos, ar mano teta dalyvaus šeimos susitikimuose, tikėdamasi, kad tai reiškia, kad ten bus ir jos kaubojų ikrai. Buvau (ir vis dar esu) visiškai apsėstas.

Cowboy Caviar, taip pat žinomas kaip Teksaso ikrai arba Meksikos ikrai, yra salotų ir padažo mišinys. Jis pagamintas iš šviežių daržovių, juodųjų žirnelių, juodųjų pupelių ir supilamas į lengvą ir aštrų padažą.

Tai viena iš mano visų laikų mėgstamiausių pusių, todėl šiandien dalinuosi originalių kaubojų ikrų posūkiu su absoliučiai geriausiu padažu ir keliais netradiciniais (bet skaniais) priedais!

GREITAS PATARIMAS

Kodėl jis vadinamas kaubojišku ikrais? Šios salotos buvo pagamintos 1940-aisiais Ostine, Teksase, o pavadinimas „Texas Caviar“ buvo pokštas, nes juodaakiai žirniai atrodo kaip puošnūs ikrai. Jis taip pat vadinamas „kaubojų ikrais“, nes teksasiečiai ir kaubojai mėgsta pupeles.

Visi šio recepto ingredientai yra paruošti, kad būtų lengva surinkti.

Kaubojų ikrų ingredientai

  • Daržovės: Viena iš tikrai gerų kaubojų ikrų „paslapčių“. smulkiai supjaustykite daržoves todėl jie gerai susimaišo su pupelėmis ir gražiai dera ant traškučių!
  • Pupelės: Juodosios pupelės ir juodieji žirneliai yra šou žvaigždė. Naudotos konservuotos pupelės arba išsivirkite patys. Viena skardinė pupelių prilygsta pusantro puodelio virtų pupelių.
  • Apsirengimas: Padažas yra lengvas ir paprastas, bet puikiai tinka! Jis sujungia visus skonius ir išryškina gaivų mūsų daržovių skonį bei pupelių sodrumą. Prieš naudodami būtinai gerai suplakite.

Padažas pagal šį receptą paruošiamas trintuvėje ir sumaišomas šiems kaubojiškiems ikrams.

Kaip pasigaminti kaubojų ikrų

Gaminant šį padažą ar salotas nėra nieko sudėtingo, tačiau jį reikia šiek tiek pasmulkinti.

  1. Pradėkite nuo paruošimas į daržovės ir nusausinti pupeles. Viską sudėkite į didelį serviravimo dubenį.
  2. Kitas pasiruošti į apsirengimas Sudėjus ingredientus į Mason stiklainį ir suplakant, kad jie susimaišytų.
  3. Užtepkite padažą ant salotų ir švelniai išmeskite, kad susimaišytų.
  4. Tarnauti kaip yra arba (kaip mums labiausiai patinka) su gerais tortilijos traškučiais!

GREITAS PATARIMAS

Iš karto supjaustykite visus pomidorus: Vyšninius pomidorus sudėkite tarp dviejų lėkščių su lūpomis. Tvirtai laikykite viršutinę lėkštę ir aštriu dantytu peiliu perpjaukite visus pomidorus vienu ypu!

Visi šio recepto ingredientai paruošiami dubenyje ir sumaišomi.

Sėkmės patarimai

  • Kuo ilgiau raudonieji svogūnai sėdi salotose, tuo stipresnis jų skonis. Jei esate jautrus, pridėkite jų prieš patiekdami arba tiesiog į tą porciją, kurią valgysite, jei planuojate turėti likučių.
  • Paskutinį kartą supjaustykite avokadą, prieš patiekiant, kad išliktų švieži. Avokadai greitai paruduoja, todėl nepjaustykite jų per anksti. Nedėkite avokado į jokius kaubojų ikrus, kuriuos planuojate sutaupyti likučiams.
  • Kontroliuokite šilumą: Jei norite papildomo prieskonio, palikite jalapeño keletą sėklų ir šonkaulių arba į padažą įberkite žiupsnelį kajeno pipirų. Norėdami sumažinti karštį, naudokite švelnius McCormick® čili miltelius ir prieš pjaustydami jalapeño išimkite šonkaulius ir sėklas.

Aptarnavimo pasiūlymai

  • Kaip pusėje salotos arba užkandis
  • Su tortilija traškučiai kaip panirimas
  • Kaip salotos, šaukštu ant romėnų salotų
  • Patiekite kaubojų ikrus salotos įvyniojimai arba a burrito
  • Uždenkite sluoksniu kalendrakalkių ryžių vegetariškam užkandžiui, apibarstytam trupintu queso fresco arba cotija sūriu
  • Įpilkite nuo 1 iki 1–1/2 puodelio, supjaustyto kubeliais vištiena arba krevetės dėl papildomų baltymų.

Patiekiamas didelis dubuo kaubojiškų ikrų su dviem mediniais šaukštais.

SANDĖLIAVIMAS

Kiek laiko galioja kaubojų ikrai?

Nepridėjus avokado ir padažo, šis padažas puikiai tinka ir išliks 2-3 dienas atšaldytas hermetiškame inde.

Užpilu dėkite tik tas porcijas, kurios iškart patiks; likučiams, parduotuvės dip, avokadas ir padažas atskirai. Arba tiesiog atsisakykite avokado.

Daugiau paprastų receptų

Kaubojų ikrai

Kaubojų ikrai (AKA Teksaso ikrai) yra skanus garnyras arba padažas su juodosiomis pupelėmis, juodais žirneliais, daržovėmis ir čili bei laimo vinegretu. Puikiai tinka kaip garnyras, užkandis ar užkandis.

Kaubojų ikrai dubenyje su įmerkta drožle.

Kaubojų ikrai

Kaubojų ikrai dubenyje su įmerkta drožle.

Kaubojų ikrai (AKA Teksaso ikrai) yra skanus garnyras arba padažas su juodosiomis pupelėmis, juodais žirneliais, daržovėmis ir čili bei laimo vinegretu. Puikiai tinka kaip garnyras, užkandis ar užkandis.

Instrukcijos

  • VEGGIE PARENGIMAS: Norėdami gauti geriausius rezultatus, daržoves supjaustykite maždaug tokio paties dydžio kubeliais, kaip ir pupeles. Paruoškite kukurūzus (žr. 1 pastabą). Vyšninius pomidorus supjaustykite ketvirčiais, papriką ir jalapeño bei kalendrą smulkiai supjaustykite.

  • SUJUNGTI: Sudėkite visas paruoštas daržoves į didelį dubenį su nusausintomis ir nuplautomis juodosiomis pupelėmis ir juodaisiais žirneliais.

  • APRENGIMAS: Sudėkite visus padažo ingredientus į Mason stiklainį. Uždarykite stiklainį ir purtykite, kol susimaišys. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais (aš paprastai dedu po 1/2 šaukštelio druskos ir pipirų).

  • AVOKADAS IR DARŠAS: Prieš patiekdami supjaustykite avokadus ir švelniai įmaišykite juos į ikrus. Pabarstykite padažu. (Jei norite, naudokite mažiau užpilo.) Paragaukite ir pakoreguokite prieskonius, jei reikia, įberkite daugiau druskos (aš paprastai dedu iki 1/2 šaukštelio daugiau druskos)

  • SANDĖLIAVIMAS: Jei patiekiama ne iš karto, užpilą laikykite atskirai nuo ikrų, o avokadus sudėkite prieš pat valgydami. Dėl likučių į patiekiamą porciją įpilkite tik padažo ir avokado, o komponentus laikykite atskirai.

Recepto pastabos

1 pastaba: Naudokite šviežius arba šaldytus kukurūzus. Jei naudojate šviežią, nupjaukite burbuolę. Šviežius arba šaldytus kukurūzus troškinkite šlakelyje alyvuogių aliejaus ant vidutinės ir stiprios ugnies apie 5–8 minutes, retkarčiais pamaišydami, kol iškeps. Prieš pridėdami leiskite visiškai atvėsti.
Užrašas 2: Norėdami sumažinti raudonojo svogūno aštrumą, 10 minučių pamirkykite kubeliais pjaustytus svogūnus pasūdytame lediniame vandenyje. Prieš dedant į patiekalą, gerai nusausinkite.
3 pastaba: Norėdami suvaldyti šilumą, iš jalapeño pipirų pašalinkite šonkaulius ir sėklas. Norėdami daugiau šilumos, palikite keletą sėklų.

Mitybos faktai

Kalorijos: 165kcal | Angliavandeniai: 17g | Baltymas: 3g | Riebalai: 11g | Sotieji riebalai: 2g | Natris: 13mg | Kalis: 314mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 6g | Vitaminas A: 1061TV | Vitamino C: 53mg | Kalcis: 11mg | Geležis: 1mg

Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimui ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.



Source link

By admin

Related Post

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -