0

Naminiai baltymų batonėliai (su šokoladu!)

  • 12 birželio, 2024


Šie Naminiai baltymų batonėliai yra neįtikėtinai paprasta pagaminti, nereikia kepimo ar viryklės. Šiame recepte naudojami kasdieniai ingredientai, todėl nereikia ypatingų kelionių į specializuotas parduotuves!

Pasigaminti savo baltymų batonėlių yra ne tik ekonomiška – parduotuvėje įsigyti baltymų batonėliai gali būti brangūs, bet ir tiksliai žinosite, kas juose yra.

Naminiai baltymų batonėliai, sukrauti vienas ant kito.

Naminiai baltymų batonėliai

Praėjusiais metais mano vyras dirbo su asmeniniu treneriu, kuris pabrėžė, kaip svarbu didinti baltymų suvartojimą. Patyręs lipdukų šoką perkant įvairius baltyminius batonėlius (daugelis su abejotinais ingredientais!), nusprendžiau kai kuriuos pagaminti nuo nulio.

Šie naminiai batonėliai yra ne tik daug pigesni už batonėlį, bet ir juose trūksta keistų, neištariamų ingredientų. Geriausia, kad jie visiškai skanūs ir sukelia visišką priklausomybę. Nors nesu per daug susirūpinęs dėl savo baltymų suvartojimo, negaliu nustoti jų valgyti!

Jei išbandėte komercinius baltyminius batonėlius, jų tekstūra yra artimiausia „Perfect Bar“ tekstūrai – minkšta, tiršta ir kramtoma. Pagal skonį jie panašūs į „G2G Bar“ arba „Go-Macro Bar“ ir labiausiai patinka žemės riešutų sviesto skonio „Perfect Bar“ (su baltymų miltelių skonio užuomina).

Visi šio recepto ingredientai yra paruošti, kad būtų lengva surinkti.

Kaip pasigaminti naminius baltymų batonėlius

  • Paruoškite keptuvę: Duonos formą išklokite kepimo popieriumi, kad būtų lengviau išimti.
  • Sumaišykite avižas: Virtuviniu kombainu sutrinkite avižas, kol jos taps panašios į rupius miltus.
  • Sumaišykite ingredientus: Sudėkite likusius batonėlio ingredientus. Pulsuokite, kol susidarys tiršta tešla.
  • Paspauskite į keptuvę: Tešlą perkelkite į keptuvę. Tvirtai ir tolygiai paspauskite jį žemyn.
  • Neprivaloma šokolado šlakelis: Ištirpinkite šokolado drožles su aliejumi, tada apšlakstykite juosteles.
  • Atsipalaidavimas: Šaldykite apie valandą, kol sutvirtės.
  • Supjaustykite ir patiekite: Pergamentu iškelkite supakuotas juosteles, supjaustykite griežinėliais ir mėgaukitės.
  • Parduotuvė: Laikyti sandariame inde šaldytuve.

Tai nėra daug lengviau nei tai!

Visi šių naminių baltymų batonėlių ingredientai dedami į virtuvinį kombainą ir viskas sumaišoma.

Ar pigiau pasigaminti savo baltymų batonėlių?

Taip, pasigaminti savo baltyminius batonėlius dažniausiai yra pigiau. Ingredientų pirkimas iš pradžių gali kainuoti daugiau, tačiau galite pagaminti daug batonėlių, o tai laikui bėgant sutaupo pinigų.

Parduotuvėse nupirkti batonėliai paprastai kainuoja nuo 1,50 USD iki 3,00 USD. Gaminti juos namuose gali būti pigiau, priklausomai nuo to, kokius ingredientus perkate.

Be to, galite pasirinkti visiškai natūralius ingredientus ir tiksliai žinoti, kas yra jūsų batonėliuose. Be to, galite lengvai pakeisti receptą, kad jis būtų tiksliai toks, koks jums patinka!

Receptas spaudžiamas į skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi.

Ingredientai naminiuose baltymų batonėliuose

  • Senamadiškos avižos: Jie suteikia batonėliams struktūrą, todėl jie tampa kramtomi ir gražiai laikosi kartu.
  • Riešutų sviestas: Kreminiams batonėliams rinkitės švelnius. Jei naudojate natūralų žemės riešutų sviestą, prieš matuodami jį gerai išmaišykite.
  • Medus: Pasaldina ir gražiai suriša ingredientus. Sureguliuokite kiekį pagal savo saldumo skonį.
  • Vanilės ekstraktas: Suteikia malonų kvapą ir skonį. Jei norite, galite tai praleisti!
  • Druska: Sustiprina visus skonius. Jei jūsų žemės riešutų sviestas jau pasūdytas, daugiau dėti gali ir nereikės.
  • Vanilės baltymų milteliai: Nuo to priklauso jūsų batonėlių skonis ir tekstūra. Naudokite jums patinkančią pudrą! Paragaukite tešlą, ar reikia daugiau saldumo.
  • Mini šokolado traškučiai: Įpilkite saldaus šokolado gabaliukų. Naudokite juodąjį šokoladą, kad būtų mažiau saldumo ir sveikų riebalų.
  • Neprivalomas šokolado lašelis: Suteikia batonėliams puošnų šokoladinį pertepimą. Palikite jį paprastesniems, ne tokiems saldiems batonėliams.

Šokoladas apibarstomas ant naminių baltymų batonėlių, o ant viršaus pabarstoma jūros druska.

Naminių baltymų batonėlių patarimai

Štai keletas patarimų, kaip išplakti geriausius įmanomus naminius baltymų batonėlius:

  • Pasaldinkite pagal skonį: Jei jūsų baltymų milteliai yra saldūs, galbūt norėsite valgyti medų. Jei reikia, visada galite pridėti daugiau!
  • Žiūrėkite druską: Patikrinkite, ar jūsų baltymų milteliuose yra druskos. Jei taip, galbūt norėsite nedėti papildomos druskos į mišinį. Paragaukite eidami.
  • Pasirinkite savo mėgstamą riešutų sviestą: Riešutų sviestas tikrai gamina šiuos batonėlius, todėl naudokite tą, kurį mėgstate! Tai, kas skanu tiesiai iš stiklainio, bus skanu šiuose batonėliuose.
  • Paspauskite Tvirtai: Pagaminus baltyminio batonėlio „tešlą“, labai stipriai įspauskite jį į keptuvę. Plokščiu matavimo puodelio dugnu suspauskite jį į lygų sluoksnį.
  • Išklokite keptuvę: Nepamirškite iškloti duonos skardos. Tai užtikrins lengvą strypų nuėmimą

Pats geriausias užkandis ar pusryčiai supjaustomi porcijomis.

Naminių baltymų batonėlių laikymas

Batonėlius laikykite sandariame inde arba maišelyje šaldytuve. Juos geriausia suvalgyti per savaitę, bet gali išlikti iki dviejų savaičių. Šie batonėliai tampa minkšti ir tirpsta, jei paliekami šiltoje aplinkoje.

Daugiau baltymų turinčių receptų

Naminiai baltymų batonėliai

Šie Naminiai baltymų batonėliai yra neįtikėtinai paprasta pagaminti, nereikia kepimo ar viryklės. Šiame recepte naudojami kasdieniai ingredientai, todėl nereikia ypatingų kelionių į specializuotas parduotuves!

Naminiai baltymų batonėliai, sukrauti vienas ant kito.

Naminiai baltymų batonėliai

Naminiai baltymų batonėliai, sukrauti vienas ant kito.

Šie Naminiai baltymų batonėliai yra neįtikėtinai paprasta pagaminti, nereikia kepimo ar viryklės. Šiame recepte naudojami kasdieniai ingredientai, todėl nereikia ypatingų kelionių į specializuotas parduotuves!

Ingridientai

Neprivaloma šokolado šlakelis

Instrukcijos

  • PARENGIMAS: Duonos / kepalo skardą (8,5 x 4,5 colio) išklokite pergamentiniu popieriumi arba folija. Palikite iškyšą, kad lengvai nuimtumėte strypus, ir atidėkite.

  • PULSAS: Į nedidelį trintuvą arba virtuvinį kombainą sudėkite avižas. Pulsuokite apie 15-20 sekundžių, kol avižos primins rupius miltus. Sudėkite likusius „baltymų batonėlio“ ingredientus ir plakite, kol gerai susimaišys į tirštą tešlą. Nubraukite kraštus pagal poreikį, gaunasi storas!

  • MAIŠYTI: Tešlą tolygiai įspauskite į paruoštą duonos formą. Tvirtai paspauskite, kad mišinys būtų gerai suspaustas ir lygiu sluoksniu.

  • PASIRENKAMA ŠOKOLADINĖ ŠLAŠA: Sumaišykite šokolado drožles su kokosų aliejumi mikrobangų krosnelėje tinkamame dubenyje. Mikrobangų krosnelėje kepkite 15 sekundžių, tarp kiekvienos serijos maišydami 10 sekundžių, kol šokoladas taps vientisas. Šokoladą supilkite į plastikinį maišelį, nupjaukite maišelio galiuką ir apšlakstykite šokoladu ant plytelių. Jei norite, šiek tiek pabarstykite jūros druska.

  • CILL: Įdėkite į šaldytuvą, kol batonėliai sustings ir sutvirtės, maždaug valandą.

  • MĖGAUTIS: Išimkite iš šaldytuvo ir per iškyšą ištraukite strypus iš keptuvės. Supjaustykite į 10–12 atskirų juostelių.

  • SANDĖLIAVIMAS: Batonėlius laikykite sandariame inde arba maišelyje šaldytuve. Juos geriausia suvalgyti per savaitę, bet gali išlikti iki dviejų savaičių. Šie batonėliai tampa minkšti ir tirpsta, jei paliekami šiltoje aplinkoje.

Recepto pastabos

1 pastaba: Baltymų miltelių pasirinkimas labai paveikia batonėlių skonį ir tekstūrą. Pasirinkite jums patinkančius baltymų miltelius. Priklausomai nuo miltelių saldumo, sureguliuokite medų (pilkite lėtai ir paragaukite prieš spaudžiant mišinį į keptuvę).

Mitybos faktai

Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 218kcal | Angliavandeniai: 19.2g | Baltymas: 8.9g | Riebalai: 12.4g | Cholesterolis: 0.6mg | Natris: 121.7mg | Pluoštas: 2.2g | Cukrus: 11.5g

Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimui ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės -