Galutinis Pomidoras Sumuštinis su nuostabiausiu bazilikų majonezu ir tirštais sultingais pomidorais ant minkštos baltos duonos!
Mano mėgstamiausias pomidorų sumuštinio receptas
Vasara neapsieina be gero pomidorų sumuštinio. Geri, prinokę, sultingi sodo pomidorai – ar yra kas geriau?! Įtemptomis vasaros dienomis mėgstu suktis tarp sumuštinių su pomidorais, sumuštiniais su agurkais ir senu geru žemės riešutų sviestu ir želė. Tačiau pastaruoju metu negaliu atsigerti šio pomidorų sumuštinio!
Baziliko majonezą įkvėpė ne kas kitas, o Ina Garten! Nesu tikras, kad ji gali padaryti ką nors blogo! Bazilikų majonezas puikiai papildo prinokusius pomidorus ir minkštą baltą duoną. Omg, jūs, vaikinai, turite išbandyti šį sumuštinį!
Kas yra pomidorų sumuštinyje
Baziliko majonezo padažas:
- Mayo: Tikras, geros kokybės majonezas daro viską! Kreminis majonezas yra esminis už geriausią pomidorų sumuštinį.
- Baziliko lapai: Šviežias bazilikas – būtinas! Smulkiai supjaustykite, kad tolygiai susimaišytų su majonezu.
- Druska, pipirai ir česnako milteliai: Pridėkite prie savo pageidavimų.
- Citrinos sulčių: Šviežiai spaustas padažui suteikia ryškumo ir malonaus rūgštingumo.
- Alyvuogių aliejus: Padažas tampa lygus ir sodrus.
Sumuštinis:
- Balta duona: Rinkitės storą, geros kokybės duoną. Minkšta duona puikiai tinka sumuštiniams su pomidorais, bet paskrudinkite, jei mėgstate traškutį.
- Pomidorų paveldas: Niekas neprilygs geriems, prinokusiems ir sultingiems pomidorams! Pomidorai gali pagaminti arba sulaužyti sumuštinį.
Kaip pasigaminti sumuštinį su pomidorais
- Skrudinta duona (nebūtina): Paskrudinkite duonos riekeles, jei mėgstate traškias.
- Sumaišykite baziliko majonezą: Sumaišykite majonezą, kapotą baziliką, druską, pipirus, česnako miltelius, citrinos sultis ir alyvuogių aliejų.
- Supjaustykite pomidorą: Supjaustykite paveldimą pomidorą dideliais apskritimais.
- Sudėkite sumuštinį:
- Kiekvieną duonos riekelę aptepkite baziliko majonezu.
- Ant vienos duonos riekės uždėkite pomidorų griežinėlius.
- Ant viršaus uždėkite kitą duonos riekę.
- Tarnauti: Sumuštinį perpjaukite pusiau ir skanaukite iš karto.
Kokią duoną naudoti pomidorų sumuštiniams
Mėgstu gerą, storą ir minkštą baltą duoną. Pomidorų sultys derinamos su kreminiu baziliko majonezu, įsigeria į duoną ir sukuria skanų skonių ir tekstūrų derinį.
Venkite traškios arba kramtomos duonos, pavyzdžiui, batonų, nes jie nustelbia minkštus pomidorus.
Ką patiekti su pomidorų sumuštiniais
SANDĖLIAVIMAS
Kaip laikyti
- Atskirai: Baziliko majonezą, pomidorus ir duoną laikykite atskirai. Majonezą laikykite šaldytuve.
- Surinkite, kai būsite pasiruošę: Sumuštinį sudėkite prieš pat valgydami.
Šie sumuštiniai greitai įmirksta; Jūs norėsite juos valgyti iškart po pagaminimo!
Daugiau paprastų sumuštinių receptų:
Pomidorų sumuštinių receptas
Galutinis Pomidoras Sumuštinis su nuostabiausiu bazilikų majonezu ir tirštais sultingais pomidorais ant minkštos baltos duonos!

Pomidorų sumuštinių receptas

Galutinis Pomidoras Sumuštinis su nuostabiausiu bazilikų majonezu ir tirštais sultingais pomidorais ant minkštos baltos duonos!
Instrukcijos
-
Jei jums labiau patinka skrudinta duona, pradėkite skrudinę riekeles. (Aš neskrudinu.)
-
Nedideliame dubenyje suplakite ingredientus, išvardytus skiltyje „majonezas“.
-
Supjaustykite paveldimą pomidorą dideliais apskritimais.
-
Sudėkite sumuštinį:Ant kiekvienos duonos riekelės užtepkite storą sluoksnį (arba pagal jūsų pageidavimą) baziliko majonezo.Pomidorų skilteles dėkite ant vienos duonos riekės.Uždarykite sumuštinį antra duonos rieke.
-
Sumuštinį perpjaukite pusiau ir skanaukite iš karto.
Recepto pastabos
2 pastaba: balta duona: Rinkitės storą, geros kokybės duoną. Pagalvokite apie kaimiško stiliaus kepalą arba „Texas Toast“ (ką aš naudoju ir myliu!).
3 pastaba: paveldimas pomidoras: Niekas neprilygs geriems, prinokusiems ir sultingiems pomidorams! Pomidorai gali pagaminti arba sulaužyti sumuštinį.
Mitybos faktai
Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 555kcal | Angliavandeniai: 59.2g | Baltymas: 2g | Riebalai: 35.1g | Cholesterolis: 18.2mg | Natris: 3068,8mg | Pluoštas: 3.9g | Cukrus: 13.3g
Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimui ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.