„Quinoa“ kukurūzų salotos („Chipotle“ kalkių padažas)


Kvinoa kukurūzų salotos yra šviežias, skonio kupinas quinoa, kukurūzų, avokado, juodųjų pupelių ir kalendros mišinys su skaniu čempionų kalkių padažu.

Kvinoa kukurūzų salotos

Aš troškau Meksikos gatvės kukurūzų makaronų salotų, bet norėjau daugiau baltymų, todėl padariau tai! „Quinoa“ yra ne tik skanu, bet ir vienas iš mano mėgstamiausių būdų, kaip pridėti augalinių baltymų, todėl aš jį naudoju tiek daug salotų.

Už quinoa šiose salotose yra visi geri daiktai – kukurūzai, juodosios pupelės, kalkės, kalendros ir žaliieji svogūnai.

Bet tikroji žvaigždė? „Chipotle“ padažas! Tai aštrus, aštrus ir toks geras, galbūt norėsite tiesiog gerti!

Šio patiekalo ingredientai, įskaitant šviežią avokadą, traškius kukurūzus, juodas pupeles, kalendrą ir žalius svogūnus.Šio patiekalo ingredientai, įskaitant šviežią avokadą, traškius kukurūzus, juodas pupeles, kalendrą ir žalius svogūnus.

„Quinoa“ kukurūzų salotų ingredientai

  • Quinoa: Čia yra visas vadovas, kaip gaminti quinoa. Būtinai atvėsinkite jį po to, kai kepant geriausią salotų tekstūrą.
  • Kukurūzai: Švieži, žali, ant grotelių kepta ar kepta prideda skonį. Konservuoti darbai – tiesiog gerai nutekinkite.
  • Juodosios pupelės: Norite papildomo skonio? Pabandykite juos gaminti nuo nulio!
  • Kalkės: Šviežios sultys daro viską pop. Prieš pjaustydami, kad gautumėte daugiau sulčių.
  • Kalendra: Prieš naudodami geriausią skonį, susmulkinkite. Praleiskite, jei jums tai nepatinka.
  • Žalieji svogūnai: Norėdami gauti daugiau skonio, naudokite ir baltas, ir žalias dalis.
  • Avokadas: Pridėkite paskutinį kartą, kad jis neatlaikytų nuo rudos spalvos. Mėtykite su laimo sultimis, kad išlaikytumėte spalvą.
Paruoškite „Chipotle Vinaigrette“ ingredientus - suvyniotą vyno actą, kalkes, aliejų, česnaką, česnakus ir prieskonius -, todėl jie yra pasirengę mesti į šias quinoa kukurūzų salotas.Paruoškite „Chipotle Vinaigrette“ ingredientus - suvyniotą vyno actą, kalkes, aliejų, česnaką, česnakus ir prieskonius -, todėl jie yra pasirengę mesti į šias quinoa kukurūzų salotas.

„Chipotle“ padažas

Šis dūminis, aštrus padažas perkelia Quinoa kukurūzų salotas į kitą lygį!

  • Chipotle pipirai: Prideda prieskonį, skonį ir gylį. Pradėkite nuo mažiau ir sureguliuokite iš ten.
  • Tampa pikantiškesnis: Atminkite, kad laikui bėgant šiluma sustiprėja, nes ši padažas yra.
  • Per aštrus? Įpilkite daugiau medaus, kad jį tonizuotumėte.

Greitas patarimas

Užšaldykite likusius česnakus

  • Pipirai padėkite padažu ant išklotos keptuvės, atskirtos.
  • Užšaldykite 1 valandą, tada perkelkite į šaldiklio maišą. Laikykite iki 6 mėnesių.
  • Atšildymas kambario temperatūroje 15–20 minučių.
„Chipotle-Lime Vinaigrette“ maišytuve prieš ir po maišymo.„Chipotle-Lime Vinaigrette“ maišytuve prieš ir po maišymo.

Quinoa patarimai

Mes valgome daugybę quinoa salotų, o mano svarbiausias patarimas? Virkite jį iš anksto! Atšaldytos quinoa greitai ir lengvai paruošia šias quinoa kukurūzų salotas.

Reikia greitai jį atvėsinti? Paskleiskite pūkuotą quinoa ant lapo keptuvės ir atšaldykite šaldytuve arba šaldiklyje 10–15 minučių.

Daugiau quinoa patarimų:

  • Pirmiausia nuplaukite pašalinti kartumą. Jei perkate iš anksto, praleiskite šį veiksmą.
  • Tegul jis garuoja 10 minučių po to, kai virti, kad būtų geriausia tekstūra.
  • Per daug skysčio? Nusausinkite, kad išvengtumėte skurdžios quinoa.
  • Per sausa? Jei jis nebuvo iššokęs, bet vandens nebėra, įpilkite šiek tiek daugiau skysčio.
Kvinoa buvo išmesta su špinatais, tada likę ingredientai, pridedami ant viršaus.Kvinoa buvo išmesta su špinatais, tada likę ingredientai, pridedami ant viršaus.

Paruošti kukurūzus

Geriausia yra šviežia, tačiau taip pat sušaldytas (atšildytas ir apdegęs) ar konservuotas (nusausintas) darbas!

  • Neapdoroti kukurūzai: Tiesiog supjaustykite iš burbuolės ir įmeskite.
  • Apdegę kukurūzai:
    • Konservuoti ar sušalę: Karštoje keptuvėje ištirpinkite 2 šaukštus sviesto. Įpilkite kukurūzų ir virkite 10 minučių, retkarčiais maišydami, kol paruduos. Pagardinkite druska ir pipirais, tada leiskite atvėsti.
    • Ant grotelių: Šepelkite virpančius kukurūzus su aliejumi, lengvai pagardinkite ir kepkite 400 ° F temperatūroje, sukdami kas 3 minutes, kol paruduos (apie 12 minučių). Leiskite atvėsti, tada nupjaukite burbuolį.
Surinktos quinoa kukurūzų salotos su „Chipotle-Lime“ vinaigrette, sukramtytomis viršuje.Surinktos quinoa kukurūzų salotos su „Chipotle-Lime“ vinaigrette, sukramtytomis viršuje.

Quinoa kukurūzų salotų variantai

  • Įpilkite mėsos: Šios salotos užpildomos savaime, tačiau kepta vištiena yra puikus papildymas. Pabandykite čili-kalkių vištieną, kad gautumėte papildomo skonio!
  • Pasikeiskite žolelėmis: Ne kalendros gerbėjas? Petražolėse naudokite daugiau žalių svogūnų arba apsikeiskite.
  • Daugiau užpildų: Išbandykite skrudintas moliūgų sėklas, tortilijos juosteles, paprikas, vyšninius pomidorus ar skrudintas raudonasis pipiras, kad gautumėte papildomą traškumą ir skonį.

Saugojimas

„Quinoa“ kukurūzų salotų saugykla

Šios salotos nėra gerai apsirengusios, todėl saugokite atskirai, kad gautumėte šviežumo.

  • Toliau apsirengkite ir avokadą atskirai: Salotos be jų trunka iki 3 dienų šaldytuve.
  • Avokado saugykla: Naudokite pusę vienu metu, likusius laikykite su laimo sultimis į hermetišką maišą. Prieš naudodamiesi nupjaukite bet kokias paruduotas dalis.
  • Valgymo paruošimas:
    • Padalinkite salotas (be avokado ir padažo) į 4 konteinerius.
    • Tirkite padažą atskirai mažuose konteineriuose.
    • Kai pasiruošę valgyti, įpilkite avokado ir padažo. Išmeskite ir mėgaukitės!

Daugiau salotų receptų

  • Paruoškite quinoa pagal šio įrašo nurodymus. Atvėsinkite iki kambario temperatūros arba paskleiskite ant lapo keptuvės ir vėsinkite šaldiklyje 15 minučių, jei skubate. Tai galite iš anksto paruošti.
  • Paruoškite kukurūzų vieną iš šių būdų:Neapdorotas: Nupjaukite branduolius nuo burbuolės – nereikia virti.Apgaulė (konservuoti ar sušalę): Karštoje keptuvėje ištirpinkite 2 šaukštus sviesto. Įpilkite kukurūzų ir virkite 10 minučių, retkarčiais maišydami, kol paruduos. Pagardinkite druska ir pipirais. Leiskite visiškai atvėsti.Ant grotelių: Šepečiai virti kukurūzai su aliejumi, lengvai pagardinkite ir kepkite 400 ° F temperatūroje, sukdami kas 3 minutes, kol paruduos (apie 12 minučių). Leiskite visiškai atvėsti, tada nupjaukite burbuolį.
  • Padėkite kalkę (1/2 šaukštelio) ir sulčių (1 šaukštą). Sumaišykite visus padažo ingredientus, kol bus visiškai lygi. Sureguliuokite prieskonius pagal skonį.

  • Susmulkinkite špinatus, kalendrą ir žalius svogūnus. Nusausinkite ir nuplaukite juodąsias pupeles. Kauliukų avokadas. Dideliame dubenyje viską kartu išmeskite kartu su atvėsinta quinoa ir kukurūzais.

  • Norėdami gauti geriausią tekstūrą, pridėkite padažą prieš pat patiekdami (žr. 2 pastabą). Gerai supurtykite, užpilkite maždaug 3/4 torto padažo (arba pagal skonį) ant salotų ir išmeskite. Patiekite iškart.

1 pastaba: Paimkite skardinę „Chipotles“ skardinę Adobo iš Tarptautinio praėjimo. Naudokite 1 krūvą šaukštą (1 pipiras su aplinkiniu padažu). Užšaldyti likučius Padėdami paprikas ant pergamento išklotos keptuvės, užšalę 1 valandą, tada perkeldami į šaldiklio maišą. Laikykite iki 6 mėnesių.
2 pastaba: Jei nevalgykite iškart, laikykite padažą ir avokadą atskirai.
Saugojimas: Salotos trunka iki 3 dienų šaldytuve, nesulaukiant ar avokado. Persirengimas trunka 1 savaitę šaldytuve.

Tarnavimas: 1Patiekimas | Kalorijos: 463Kcal | Angliavandeniai: 40g | Baltymas: 11g | Riebumas: 32g | Sočiųjų riebalų: 19g | Natris: 164mg | Kalis: 1559mg | Pluoštas: 11g | Cukrus: 8g | Vitaminas A: 18005 mIu | Vitaminas C: 66mg | Kalcis: 231mg | Geležis: 7mg

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.



Source link

By admin

Related Post

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -