Paprasta Skardinės folijos dešra ir daržovės vakarienė su rūkyta dešra, kukurūzais, paprikomis, bulvėmis ir cukinijomis. Suvyniokite į foliją ir kepkite ant grotelių, laužo arba orkaitėje.
Išbandykite kitus mano patiekalus su folija: folijos pakelius, prancūziškus sumuštinius su folija arba Philly sūrio kepsnių vakarienes su folija.
Skardinės folijos dešra ir daržovės vakarienė
Šiuo metu esu visiškai pamėgęs vakarienes su skardos folija, todėl netrukus laukite dar daugybės receptų! Tačiau ši manija nėra nauja – mano mama juos gamindavo nuolat – arba prie laužo, kai eidavome į stovyklą, arba krosnyje, kai sninga. Mes juos mylėjome vaikystėje!
Dabar suprantu, kodėl ji jų gamino tiek daug – juos itin lengva sudėti, išvalyti paprasta, o vaikams patinka turėti savo mažus maisto pakelius. Ir atvirai, aš juos myliu kaip suaugusį!
Skardos folijos dešra ir daržovės
- Rūkyta dešra: Bet kokia rūkyta dešra tinka. Naudokite kalakutienos arba vištienos dešrą, kad pasirinktumėte sveikesnį variantą. Jautiena ir kiauliena suteikia daugiau skonio.
- Raudonos bulvės: Raudonąsias bulves supjaustykite mažais, ne didesniais kaip 1 colio gabalėliais. Jukono auksinės bulvės taip pat puikiai tinka. Nereikia lupti nei vienos veislės.
- Švieži kukurūzai: Naudokite šviežius saldžiuosius kukurūzus. Supjaustykite atsargiai! Ant aštraus šefo peilio uždedu storą virtuvinį rankšluostį ir paspaudžiu rankos kulnu.
- Geltonasis svogūnas: Smulkiai supjaustykite svogūną, kad būtų geresnis skonis. Dideli gabaliukai gali likti traškūs.
- Raudonoji paprika: Prideda saldumo ir traškumo. Tinka bet kokios spalvos paprika, tačiau žalia yra mažiau saldi.
- Cukinijos: Supjaustykite storomis monetomis, kad nesusidarytų miltų.
- Alyvuogių aliejus: Viską aptepkite alyvuogių aliejumi, kad skonis ir būtų tolygus.
- Prieskoniai: Naudokite paprastą prieskonių mišinį. Jei reikia, pabaigoje įberkite druskos ir pipirų.
GREITAS PATARIMAS
Įdėkite šiek tiek papildomo skonio į savo skardos folijos pakelius, ypač jei kepate orkaitėje. Išbandykite šias parinktis:
- Šviežios kapotos petražolės, bazilikas arba kalendra.
- Pabarstykite aštrų čederio arba parmezano sūrį.
- Patiekite su padažu ar padažu, pavyzdžiui, 3 ingredientų „Chick-Fil-A“ padažu.
- Vaikams patinka dešra su kečupu!
- Šis Cilantro laimo padažo receptas puikiai tinka!
Kaip pasigaminti skardos folijos dešrą ir daržoves
- Iš anksto pašildyti: Kepkite ant grotelių iki vidutinio aukščio (450 ° F) arba orkaitėje iki 425 ° F.
- Paruoškite foliją: Iškirpti 4 didelius lakštus iš patvarios folijos; purkšti kepimo purkštuvu.
- Supjaustykite daržoves: Supjaustykite bulves, papriką, cukiniją, kukurūzus ir svogūną, kaip nurodyta.
- Supjaustykite dešrą: Supjaustykite dešrą į 1/2 colio storio monetas.
- Sumaišykite ingredientus: Dideliame dubenyje sumaišykite daržoves ir dešrą. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir suberkite prieskonius. Mesti į kailį.
- Surinkite pakuotes: Tolygiai paskirstykite mišinį tarp folijos lakštų. Sandariai uždarykite pakuotes.
- Virti:
- Grilis: Kepkite 25-30 minučių, pusiau apversdami.
- Orkaitė: Kepkite 30–40 minučių (30 – kad traškūs, 35 – kad būtų minkšti, 40 – kad būtų labai minkšti).
- Tarnauti: Atsargiai atidarykite pakuotes, kad išsiskirtų garai. Jei norite, papuoškite petražolėmis, papildoma druska / pipirais ir parmezanu.
Skardos folijos dešros ir daržovių patarimai
- Tinkamai užsandarinkite: Pilnai užsandarinkite folijos paketus, bet palikite vietos garams.
- Užkirsti kelią klijavimui: Gausiai apipurkškite foliją, kad daržovės nepriliptų.
- Sezonas gerai: Paragaukite ir, jei reikia, po virimo įberkite daugiau druskos ar pipirų.
- Naudokite sunkią foliją: Jis yra storesnis ir atsparus plyšimui, todėl viskas išlieka viduje.
GREITAS PATARIMAS
Kaip užsandarinti folijos pakuotes
- Nuplėškite keturias tvirtos folijos juosteleskiekvienas maždaug 2 pėdų ilgio.
- Padalinkite skardos folijos mišinį vienodai į kiekvieno folijos gabalo centrą.
- Norėdami užsandarinti folijos paketą, atsineškite trumpos pusės kartu viduryje ir švelniai sulenkite, kad visiškai užsandarintumėte. Tada susukti galus.
- Šios dešros folijos pakuotės yra paruoštas virti!
Daugiau mėgstamų kepimo ant grotelių receptų
Skardinės folijos dešra ir daržovės vakarienė
Paprasta Skardinės folijos dešra ir daržovės vakarienė su rūkyta dešra, kukurūzais, paprikomis, bulvėmis ir cukinijomis. Suvyniokite į foliją ir kepkite ant grotelių, laužo arba orkaitėje.

Skardinės folijos dešra ir daržovės vakarienė

Paprasta Skardinės folijos dešra ir daržovės vakarienė su rūkyta dešra, kukurūzais, paprikomis, bulvėmis ir cukinijomis. Suvyniokite į foliją ir kepkite ant grotelių, laužo arba orkaitėje.
Instrukcijos
-
Įkaitinkite grilį iki vidutinio aukščio (450°F) arba orkaitę iki 425°F. Paruoškite 4 didelius (po 2 pėdas) patvarios folijos lakštus; lengvai apipurkškite kepimo purkštuvu.
-
Nupjaukite pipirų viršūnę, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Jei griežinėliai ilgi, perpjaukite per pusę. Nuimkite nuo kukurūzų luobelę ir supjaustykite 1 colio skritulius. Ant aštraus šefo peilio uždedu storą virtuvinį rankšluostį ir stipriai prispaudžiu rankos kulnu. Smulkiai supjaustykite geltonąjį svogūną. Nuplautas (nuluptas) bulves supjaustykite mažais kąsnio dydžio gabalėliais, apie 8-10 vienetų vienoje bulvėje. Supjaustykite dešrą į 1/2 colio storio monetas.
-
Į didelį dubenį sudėkite daržoves, dešrą, aliejų ir prieskonius. Pagardinkite pagal skonį (aš dedu 3/4 šaukštelio druskos ir 1/2 šaukštelio pipirų). Sumaišykite, kol gerai susimaišys.
-
Padalinkite mišinį tolygiai tarp folijos lakštų (apie 2 puodelius viename pakelyje). Tvirtai uždarykite folijos pakuotes, palikdami vietos orui cirkuliuoti.
-
GAMINTI VIENU IŠ ŠIŲ METODŲ:Grilis: Kepkite ant grotelių 25–30 minučių, pusiaukelėje apverskite. Patikrinkite, ar paruošta (žr. 2 pastabą).Kepti: Kepkite 30-40 minučių. 30 minučių daržovės yra traškios; 35 minutes jie mums puikiai tinka; 40 minučių jie yra labai švelnūs. Padėkite folijos pakuotes ant orkaitės grotelių arba skardos.Lapų skydelis: Ingredientus paskleiskite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite 30–35 minutes, vieną kartą apversdami / pamaišydami iki pusės.
-
Atsargiai atidarykite folijos pakuotę (išbėgs garai). Jei norite, papuoškite šviežiomis petražolėmis, papildoma druska / pipirais ir šviežiai tarkuotu parmezanu.
Recepto pastabos
Tikrindami, ar paruošta, atidarykite tik vieną paketą, kad išlaikytumėte garus. Priešingu atveju gaminimas užtruks ilgiau.
Mitybos faktai
Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 301kcal | Angliavandeniai: 23.2g | Baltymas: 15.5g | Riebalai: 17.6g | Cholesterolis: 46mg | Natris: 385,5mg | Pluoštas: 3.2g | Cukrus: 5.7g
Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimui ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.