0

Sveika riešutų žievė – netvarkinga „Chelsea“ prijuostė

  • 21 birželio, 2024



UžkandžiaiUžkandžiai

Užkandžiai

Sveika riešutų žievė sumaišo mėgstamus riešutus ir sėklas su sūdytu medumi. Iškepkite, atvėsinkite ir apibarstykite tirpintu šokoladu. Leiskite sukietėti, sulaužykite į gabalus ir mėgaukitės nauju mėgstamu užkandžiu!

Sveika riešutų žievė ant padėklo, paruošta mėgautis.

Ši riešutų žievė yra mano naujausia užkandžių manija!

Esu didžiulis granolos batonėlių, ypač Nature Valley saldžių ir sūrių riešutų batonėlių, gerbėjas. Man patinka riešutų mišinys, kramtomoji tekstūra ir šokolado danga.

Dažniausiai granolos batonėlius gaminu pati, bet būdamas tingus nusprendžiau pasigaminti riešutų žievę.

Ši žievė yra paprastesnė granola batonėlių versija, užfiksuojanti visus Nature Valley batonėlių skonius ir tekstūras. Sakyti, kad esu apsėstas, yra per menka! Negaliu atsigaivinti šiuo receptu!

Visi šio recepto ingredientai, tokie kaip riešutai, kokosų aliejus, pepitai, medus ir šokolado drožlės, paruošti, kad būtų lengva surinkti.

Ingridientai

  • Riešutai: Naudokite mėgstamų nesmulkintų (nesmulkintų) riešutų mišinį. Man labiausiai patinka anakardžiai, migdolai ir pistacijos!
  • Moliūgų sėklos: Prideda traškumo ir maistinių medžiagų. Kad skonis būtų geriausias, įsitikinkite, kad jie yra švieži.
  • Medus: Šis saldiklis priverčia riešutus sulipti.
  • Jūros druska: Priverčia skonius išryškinti. Įpilkite daugiau, jei ant viršaus nenaudojate papildomos druskos.
  • Šokolado traškučiai: Tinkamiems riebalams rinkitės tamsius, kitaip pusiau saldūs arba pienas puikiai tinka. Norėdami sklandžiai ištirpti, naudokite geros kokybės šokolado drožles.
  • Kokosų aliejus: Padeda šokoladui ištirpti ir sukietėti.
  • Jūros druskos dribsniai (nebūtina): Suteikia papildomo skonio ir puošnios apdailos!

Pasirinkite nesūdyti ir žali riešutai šiam riešutų žievės receptui. Skrudinti arba sausai skrudinti riešutai gali sudegti orkaitėje, kol medus sustings, o sūdyti riešutai gali padaryti žievę per sūrią.

Visi ingredientai sudedami į dubenį ir sumaišomi, tada paskirstomi ant kepimo skardos.

Kaip pasigaminti sveiką riešutų žievę:

  1. Paruošimas: Įkaitinkite orkaitę iki 300 ° F ir išklokite kepimo skardą.
  2. Sumaišykite: Sumaišykite riešutus, moliūgų sėklas, medų ir druską. Paskleiskite ant lapo.
  3. Skrudinimas: Kepkite 20-30 minučių, kas 10 minučių pamaišydami. Atvėsinkite 1 valandą.
  4. Dulksna: Ištirpinkite šokoladą su kokosų aliejumi. Pabarstykite riešutais ir pasirinktinai įberkite jūros druskos.
  5. Nustatyti: Šaldykite, kol šokoladas sukietės. Supjaustykite į gabalus ir laikykite.

Šokolado gabaliukai ištirpinami su kokosų aliejumi.

Recepto patarimai

  • Laikykite riešutus arti: Ant kepimo skardos sudėkite riešutus arti vienas kito, kad jie suliptų ir suformuotų žievę.
  • Stebėkite orkaitę: Patikrinkite riešutus kas 10 minučių, kad nesudegtų. Išmeskite juos ir paskleiskite atgal į lygų sluoksnį, kad kepimas būtų vienodas.
  • Naudokite pergamentinį popierių: Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, kad žievė nepriliptų ir būtų lengviau išvalyti.
  • Visiškai kietas: Prieš dėdami šokoladą, leiskite riešutų žievei visiškai atvėsti.
  • Šaldykite iki sustingimo: Įdėjus šokolado žievę dėkite į šaldytuvą. Tai padeda gražiai sukietėti ir lengvai suskaidyti į dalis.

Sveika riešutų žievė, suskaidyta į mažus gabalėlius, greitai ir skaniai užkanda.

Sveikos riešutų žievės laikymas

  • Tinkamai laikykite: Likusius žievės gabalus laikykite sandariame maišelyje ir padėkite į šaldytuvą. Taip jie išlieka švieži ir traškūs.
  • Mėgaukitės bet kada: Žievę galite valgyti tiesiai iš šaldytuvo. Puikus skonis šaltas ir puikus greitas užkandis!

Daugiau skanių užkandžių receptų:

Riešutų žievė

Riešutų žievė sumaišo mėgstamus riešutus ir sėklas su sūdytu medumi. Iškepkite, atvėsinkite ir apibarstykite tirpintu šokoladu. Leiskite sukietėti, sulaužykite į gabalus ir mėgaukitės nauju mėgstamu užkandžiu!

Sveika riešutų žievė ant padėklo, paruošta mėgautis.

Riešutų žievė

Sveika riešutų žievė ant padėklo, paruošta mėgautis.

Riešutų žievė sumaišo mėgstamus riešutus ir sėklas su sūdytu medumi. Iškepkite, atvėsinkite ir apibarstykite tirpintu šokoladu. Leiskite sukietėti, sulaužykite į gabalus ir mėgaukitės nauju mėgstamu užkandžiu!

Instrukcijos

  • PARENGIMAS: Įkaitinkite orkaitę iki 300 ° F ir padėkite orkaitės groteles į vidurinę padėtį. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Nepraleiskite!

  • RIEŠUTAI IR MEDUS: Dideliame dubenyje sumaišykite riešutus, moliūgų sėklas, medų ir jūros druską. Kruopščiai sumaišykite, kad riešutai ir sėklos būtų gerai padengti medumi.

  • KEPTI: Ant paruoštos kepimo skardos paskleiskite mišinį vienu sluoksniu, laikykite riešutus arti vienas kito, kad jie iškeptų ir suformuotų žievę. Skrudinkite įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių, kas 10 minučių pamaišydami ir spaudžiant riešutus atgal į tolygų, arti vieną sluoksnį, kol jie gražiai apskrus.

  • LESK KIETINTI: Išimkite riešutus iš orkaitės ir leiskite jiems atvėsti kambario temperatūroje, kol sutvirtės, maždaug 1 valandą.

  • ŠOKOLADAS: šokolado lašinimui sumaišykite šokolado drožles ir kokosų aliejų mikrobangų krosnelėje tinkamame inde. Ištirpinkite mišinį mikrobangų krosnelėje, maišydami kas 30 sekundžių iki vientisos masės. Šaukštu gausiai apšlakstykite ištirpintą šokoladą ant atvėsusio riešutų mišinio, kol bus sunaudotas visas šokoladas. Jei norite, pabarstykite jūros druskos dribsniais, kol šokoladas sukietėja.

  • SANDĖLIAVIMAS: Įdėkite lakštą į šaldytuvą, kad šokoladas visiškai sukietėtų. Kai sutvirtės, žievę sulaužykite į gabalus. Riešutų žievę laikykite sandariame inde šaldytuve.

Recepto pastabos

Jei nenusprendžiate žievės dėti jūros druskos dribsnių, apsvarstykite galimybę į riešutų mišinį įberti šiek tiek daugiau druskos, kad išvengtumėte blankumo.
Pasirinkite nesūdyti ir žali riešutai šiam receptui. Skrudinti arba sausai skrudinti riešutai gali sudegti orkaitėje, kol medus sustings, o dėl sūdytų riešutų žievė gali būti per sūri.

Mitybos faktai

Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 212kcal | Angliavandeniai: 14.6g | Baltymas: 2.8g | Riebalai: 17.6g | Natris: 24.4mg | Pluoštas: 2.8g | Cukrus: 11.6g

Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimui ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės -