Švieži braškių pyragas su maskarpono sūriu


Švieži braškių pyragas yra sluoksniuotas maskarpono sūriu ir užpilamas plakta grietinėle.

Sliekos šviežio braškių pyrago, kurio viršuje yra plakta grietinėlė; Sėdi ant baltos lėkštės su mėlyna ir balta servetėle apačioje.

Švieži braškių pyragas su „Mascarpone“ sūriu yra toks paprastas desertas, tačiau nesvarbu, jis sukurs bhaktų legioną. Tai tikrai geriausia, kai braškės yra sezono aukštyje, todėl griebkite keletą dabar ir padarykime tai padaryti!

Receptas iš pradžių kilo iš 1970 -ųjų versijos kopijos Geresni namai ir sodų naujoji kulinarijos knyga. Nors nebe toks naujas; Tai buvo pati pirmoji kulinarijos knyga, kurią kažkas man davė, todėl tai daugiau nei 15 35 metai!

Norite išsaugoti šį receptą?

Įveskite savo el. Paštą ir aš atsiųsiu jį į jūsų gautuosius. Be to, kiekvieną savaitę gaukite puikių naujų receptų!

Ne ten, kur aš einu ieškoti elegantiškiausių receptų ar įkvėpimo, tačiau tai vis dar yra mano geriausias šaltinis svoriams, priemonėms ir pakeitimams. Jau nekalbant apie keletą ilgų laiko mėgstamiausių, įskaitant šį pyragą ir mano grietinę bei šoninės bulvių salotas.

Jums gali kilti klausimas, kodėl man prireikė tiek laiko, kad paskelbčiau šį desertą. Na, tai tikrai nebuvo. Visada mėgstamas, pirmą kartą jį išleidau daugiau nei prieš 15 metų ir atėjo laikas atnaujinti … įskaitant naujas nuotraukas. Aš taip pat anksčiau tai padariau tinklaraščiui su šiuo braškių pyragu su šokolado ganache ir maskarpono kremu, tačiau tai yra mano versija. Paprastas, elegantiškas, skanus.

Barbara žaidžia futbolą

Ši knyga ir šis receptas tikrai sugrąžina daug prisiminimų apie mano pirmuosius bandymus virtuvėje, kai buvau tik mergaitė. Taip tai Mergaitė – didžiuojuosi, kad galėčiau pagauti futbolą ir pasigaminti puikų desertą! Ir jūs girdėjote mane sakant, kad esu aukštas … atrodo, kad „senas dienas“ buvau aukšta ir liekna … Taigi metai, kai buvau vadinama „Jolly Green Giant“. Bet aš nebuvau žalias; Išskyrus kaip „Hulk“, kai kas nors mane tai pavadino! Bet kokiu atveju aš nukreipiu …

Šviežios braškės

Originaliame braškių pyrago recepte tiesiog pareikalavo, kad šviežios braškės būtų dedamos į pyrago apvalkalą su braškių skonio glazūra (pagaminta iš tikrų vaisių, o ne želė), pilamas virš vaisių. Jis skonis buvo puikus, tačiau viskas, kas liko pyrago keptuvėje, sukėlė minkštą apatinę plutą, todėl seniai nusprendžiau pridėti kreminio sūrio, pasaldinto cukrumi ir vanile, sluoksnį, kuris veiktų kaip kliūtis tarp plutos ir įdaro.

Kažkada per pastaruosius kelerius metus nusprendžiau pradėti naudoti „Mascarpone“ sūrį vietoj grietinėlės sūrio. „Mascarpone“ turi švelnesnį tangą nei grietinėlės sūris, jis yra turtingesnis ir sviestinis, todėl jis dar kartą padidino šį desertą. Vis dėlto aš vis tiek naudosiu grietinėlės sūrį, tačiau išbandykite „Mascarpone“ sūrį, jei jis yra, jis skirtas suporuoti su vaisiais ir yra dieviškas šiame šviežiame braškių pyrage.

Tai buvo ir skonio premija; „CRISP“ apvalkalas, tas saldus kreminis sluoksnis ir šviežios uogos buvo dar geresnės, pasak mano testuotojų (gerai, šeima) ir man!

Nors iš pradžių buvo daroma pyrago apvalkale, aš taip pat naudojau raugintą keptuvę; Taigi, dirbkite pagal šį receptą, tačiau pyrago apvalkalas tiesiog reiškia daugiau uogų … ar gerai? Daugybė aukštų uogų atrodo taip gražiai, o kas nenori, kad jų desertai atrodytų gražiai!

Šviežios braškės sujungtos glazūra, pagaminta su daugiau braškių ir dedamos į pyrago apvalkalą, padengtą maskarpono sūriu.

Balsaminio acto pridėjimas buvo linktelėjęs dienos tendencijai, suporuojant šį nuostabų actą su vaisiais, tačiau jis yra geras. Iš tikrųjų nėra labai pastebimas, tačiau glazūra padidina aukštesnį lygį, o papildoma premija yra ir turtingesnė spalva.

Originalus šviežio braškių pyrago receptas reikalauja į glazūrą pridėti maisto dažų ir aš visada to nekenčiau. Nors glazūros spalva nėra tokia pati ryškiai raudona, kaip ir dirbtiniu ingredientu, jei jūsų uogos yra raudonos, putlios ir sultingos, nesvarbu; Jie yra žvaigždė. Vasaros desertui nėra nieko geresnio; Lengva gaminti, švieži ir tokie skanūs!

Šį kartą naudojau savo mėgstamą pyrago plutos receptą, tačiau aš taip pat naudojau „Pillsbury“ pyrago pluteles, kurias jūs išleidžiate į savo pyrago plokštelę. Padarykite tai, kas jums tinka, bet tiesiog padaryk!

Daugiau mėgstamų vasaros pyragų

Kaištis „švieži braškių pyragas“

Suskilusio šviežio braškių pyrago gabaliukui, ant kurio užpilama plakta grietinėlė; Sėdi ant baltos lėkštės su mėlyna ir balta servetėle apačioje.
Šv.
Sliekos šviežio braškių pyrago, kurio viršuje yra plakta grietinėlė; Sėdi ant baltos lėkštės su mėlyna ir balta servetėle apačioje.

Švieži braškių pyragas

Barb

Švieži braškių pyragas yra geriausias vasara. Pyrago apvalkalas, pasaldinto maskarpono sūrio sluoksnis ir gausybė braškių daro šį lengvą ir vešlą ir tokį gražų!

Prep laikas 20 minutės

Virkite laikas 10 minutės

Bendras laikas 30 minutės

Kursas Konditerijos ir pyragas

Virtuvė Amerikos

Porcijos 8 Porcijos

Kalorijos 279 Kcal

  • 1 9 „pyragas ar pyragas Naudokite naminį ar parduotuvę, nusipirktą; Kepkite ir atvėsinkite apvalkalą.

Mascarpone sūrio sluoksniui

  • 4 uncijos Mascarpone arba grietinėlės sūris
  • 3 šaukšteliai cukrus paragauti
  • 1-2 šaukštai puse su puse ar pienas
  • 1 šaukštelis vanilė

Už glazūrą:

  • 1 puodelis Šviežios braškės
  • 1 puodelis vanduo
  • ¾ puodelis cukrus
  • 3 šaukštai Kukurūzų krakmolas
  • 1 Šaukštis Balzaminis actas neprivaloma

Pyragui:

  • 3 puodeliai Šviežios braškės Stiebas pašalintas, bet laikė sveiką
  • Paruoškite pyrago plutą ir kruopščiai atvėsinkite.

  • Naudodami maišytuvą ar maišytuvą (aš naudoju lazdelės trintuvą), sumaišykite maskarponą su cukrumi, pienu ir vanile ir paskleiskite atvėsinto pyrago apvalkalo apačioje. Atvėsinkite šaldytuve 30 minučių.

  • Susmulkinkite 1 puodelį braškių ir virkite 1 puodeliu vandeniu 2 minutes. Sieto uogos ir grąžinkite sultis į keptuvę. Įpilkite cukraus, kukurūzų krakmolo ir balzaminio acto; Virkite ir išmaišykite, kol sutirštinkite ir burbuliuojate. Leiskite atvėsti ruošdami pyragą.

  • Surinkite šviežias uogas viename pyrago apvalkalo sluoksnyje. Užpilkite glazūrą ant kiekvienos uogos. Priklausomai nuo jūsų uogų dydžio, galbūt galėsite dar šiek tiek supilti ant viršaus; Tiesiog įsitikinkite, kad kai kurie glazūra uždengia kiekvieną uogą. Gali būti liekanos padažo, jei gaminate pyrago keptuvėje, todėl tiesiog užpilkite pakankamai uogų, kad užpildytumėte, o ne tekėtų per kraštą.

  • Prieš patiekdami vėsinkite bent valandą; daugiau, jei įmanoma.

  • Patiekite su plakta grietinėle.

Mitybos faktai

Švieži braškių pyragas

Suma už porciją

% Dienos vertė*

* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.

Raktinis žodis Kremo sūris, maskarponas, pyragas, braškės, vasara, plakta grietinėlė

Nuoroda į informacijos šaltinį

By admin

Related Post

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -