0

Tuno baltųjų pupelių salotos (maistingos!)

  • 13 birželio, 2024



SalotosSalotos

Salotos

Tuno baltųjų pupelių salotos su saulėje džiovintais pomidorais, šviežiomis petražolėmis, kreminėmis pupelėmis, aštriais svogūnais, alyvuogių aliejumi įpiltu tunu ir citrinų padažu!

Greitai ir baltymasturtingasmėgaukitės šiomis salotomis tokiomis, kokios yra, ant skrudinto raugo arba salotų įvyniokliuose, skirtuose mažai angliavandenių turinčiam maistui.

Jei turite papildomų baltųjų pupelių, pridėkite jų į baltųjų pupelių sriubą, baltųjų pupelių salsą arba šią paprastą dešrų sriubą!

Tuno ir baltųjų pupelių salotos dubenyje, paruoštos patiekti ir mėgautis.

Tuno ir baltųjų pupelių salotos

Jei norite greito, mažai angliavandenių turinčio maisto, tai pripildytas baltymų ir skonio, jūs turite išbandyti šį receptą! Jis šviežias, aštrus ir pilnas jums naudingų ingredientų.

Man labai patinka geros kreminės tuno salotos, bet kai noriu ko nors lengvesnio, tai man tinka.

Tunas mano namuose yra pagrindinis pietų patiekalas. Net kai šaldytuvas tuščias, sandėliuke visada turime tuno. Šiose salotose taip pat naudojami sandėliukai, pavyzdžiui, baltosios pupelės ir saulėje džiovinti pomidorai, kartu su padažo ingredientais.

Tai tobuli lengvi ir lengvi pietūs!

Visi šio recepto ingredientai, įskaitant tuną, baltąsias pupeles, raudonąjį svogūną, pomidorus ir petražoles, paruošti, kad būtų lengva surinkti.

Tuno ir baltųjų pupelių salotų ingredientai

  • Cannellini pupelės: Įsitikinkite, kad jie yra gerai nuplauti ir nusausinti, kad išvengtumėte minkštų salotų.
  • Tunas: Griebkite tuną, supakuotą į alyvuogių aliejų, kad jų skonis būtų sodresnis.
  • Itališkos petražolės: Plokščialapės petražolės suteikia daugiau skonio! Smulkiai supjaustykite, kad skonis pasiskleistų per kiekvieną kąsnį.
  • Raudonasis svogūnas: Jei žalias raudonasis svogūnas jums atrodo per stiprus, 10 minučių pamirkykite kubeliais pjaustytą svogūną pasūdytame lediniame vandenyje, tada gerai nusausinkite prieš dėdami.
  • Saulėje džiovinti pomidorai: Pomidorai, supakuoti į žoleles, yra puikūs, nes jie suteikia papildomo skonio.

Sudedamosios dalys, įskaitant majonezą, actą, Dižoną, aliejų, medų, citriną ir česnaką, yra paruošti šiam užpilui.

Persirengimas

  • Alyvuogių aliejus: Naudokite aukštos kokybės aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo aliejų, kad padažas būtų geriausias.
  • Majonezas: Man čia patinka Hellman's – jis turi tokią puikią kreminę tekstūrą. Lengvas majonezas taip pat puikiai tinka!
  • Raudonojo vyno actas: Suteikia šioms tuno baltųjų pupelių salotoms gražaus aštrumo ir skonio.
  • Citrinų sultys ir žievelė: Naudokite šviežias citrinas, kad gautumėte ryškų ir gaivų skonį. Citrinos žievelė taip pat prideda skonio.
  • Dižono garstyčios ir medus: Jie subalansuoja skonį su saldumu ir gyliu.
  • Česnakai: Šviežia arba supakuota į stiklainius – viskas, ką turite po ranka!

Padažas sumaišomas ir užpilamas ant baltųjų pupelių tuno salotų.

Tuno baltųjų pupelių salotų patarimai

  • Pasirinkite alyvuogių aliejumi supakuotą tuną: Skonis sodresnis ir gaivesnis. Rekomenduoju Genova's® ilgapelekį tuną.
  • Skrudinkite duoną: Jei patiekiate ant duonos ar riestainių, prieš užpilant salotas paskrudinkite. Tai neleidžia duonai permirkti.
  • Naudokite plokščialapes itališkas petražoles: Jis turi stipresnį skonį, palyginti su garbanotomis petražolėmis, kurios daugiausia skirtos dekoravimui.
  • Rinkitės žolelių, Julienne-pjaustytų saulėje džiovintų pomidorų: Jie yra kvapnūs ir jų nereikia daug pjaustyti, nes jie yra šiek tiek sumažinti nuo pradinio dydžio.

GREITAS PATARIMAS

Iš anksto paruoškite padažą ir laikykite šaldytuve ne ilgiau kaip penkias dienas. Jei susikaupia gumulėlių, leiskite pastovėti kambario temperatūroje 15-20 minučių ir prieš naudojimą gerai suplakite.

Paruoštas patiekalas, kurį galima sumaišyti ir mėgautis.

Variacijos idėjos

  • Įpilkite alyvuogių aliejaus: Jei patiekiate šias tuno baltųjų pupelių salotas ant skrebučio ar riestainio, ant viršaus apšlakstykite aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus. Papildomas skonio pliūpsnis!
  • Pridėti šilumą: Pabarstykite šiek tiek raudonųjų pipirų dribsnių ant salotų, kad būtų aštrus.
  • Pakeiskite pomidorus į pipirus: Jei mėgstate paprikas labiau nei pomidorus, pabandykite salotose naudoti skrudintus raudonuosius pipirus.
  • Įmaišykite kaparėlius arba alyvuoges: Norėdami gauti sūraus, sūraus skonio, įdėkite šiek tiek kaparėlių arba kapotų alyvuogių.
  • Švieži agurkai: Supjaustykite kubeliais agurką, kad salotose būtų gaivus traškumas.
  • Naudokite kitą pupelę: Vietoj to išbandykite avinžirnius!

Tuno baltųjų pupelių salotos ant skrebučio – smagiam pietums ar vakarienei.

SANDĖLIAVIMAS

Sandėliavimas

Kad tuno ir baltųjų pupelių salotos išliktų šviežios, laikykite jas sandariame inde šaldytuve. Geriausia valgyti tą dieną, kai jis pagamintas.

Daugiau tuno receptų:

Tuno baltųjų pupelių salotos

Tuno baltųjų pupelių salotos su saulėje džiovintais pomidorais, šviežiomis petražolėmis, kreminėmis pupelėmis, aštriais svogūnais, alyvuogių aliejumi įpiltu tunu ir citrinų padažu!

Tuno ir baltųjų pupelių salotos dubenyje, paruoštos patiekti ir mėgautis.

Tuno baltųjų pupelių salotos

Tuno ir baltųjų pupelių salotos dubenyje, paruoštos patiekti ir mėgautis.

Tuno baltųjų pupelių salotos su saulėje džiovintais pomidorais, šviežiomis petražolėmis, kreminėmis pupelėmis, aštriais svogūnais, alyvuogių aliejumi įpiltu tunu ir citrinų padažu!

Instrukcijos

  • APRENGIMAS: Sumaišykite visus padažo ingredientus į stiklainį. Gerai suplakti ir laikyti šaldytuve, kol bus paruošta naudoti.

  • PARENGIMAS: Smulkiai supjaustykite petražoles, kubeliais supjaustykite svogūną ir stambiai supjaustykite pomidorus. (Gaukite išmatavimus PO smulkinimo).

  • SALOTOS: Dideliame dubenyje sumaišykite nusausintas ir nuplautas pupeles, nusausintą tuną, pjaustytas petražoles, kubeliais pjaustytą svogūną ir pjaustytus saulėje džiovintus pomidorus. Užpilkite padažu ant salotų ir švelniai išmaišykite. Pakoreguokite prieskonius pagal poreikį.

  • TARNAUTI: Mėgaukitės iš karto, kaip yra, salotų įvyniokliuose arba ant skrudintos duonos. Šios salotos yra geriausios šviežios ir netinkamai laikomos.

Recepto pastabos

Informacija apie mitybą neapima duonos ar riestainių, kuriuos galima naudoti.

Mitybos faktai

Kalorijos: 177kcal | Angliavandeniai: 8g | Baltymas: 2g | Riebalai: 16g | Sotieji riebalai: 2g | Cholesterolis: 3mg | Natris: 135mg | Kalis: 447mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 1g | Vitaminas A: 1914 mTV | Vitamino C: 49mg | Kalcis: 41mg | Geležis: 2mg

Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimui ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės -