Viduržemio jūros sumuštinis – „Chelsea“ netvarkinga prijuostė



PietūsPietūs

Pietūs

Lengvas, vegetariškas Viduržemio jūros Sumuštinis– ant sočios duonos sudėkite daržovių, kreminio fetos sūrio ir bazilikų pesto.

Viduržemio jūros sumuštinis

Šis sumuštinis – mano sesers specialybė. Ji vegetarė jau beveik dešimtmetį, ir tai yra vienas iš jos pagrindinių patiekalų. Pagaliau išbandžiau jos receptą, o dabar užkabinau! Pastaruoju metu šį Viduržemio jūros regiono sumuštinį gaminame pakartotinai pietums, todėl pagalvojau, kad laikas juo pasidalinti.

Ji pritaikė jį iš „Panera Bread“ Viduržemio jūros daržovių sumuštinio, vieno iš mėgstamiausių. Nors ingredientai šiek tiek skiriasi, mums patinka toks, koks jis yra! Daržovės yra skanios, o Sriracha majonezas ir pesto kiekvienam kąsniui suteikia daug skonio.

Jei jums patinka „Panera Mediterranean Veggie Sandwich“ ar bet kas iš Viduržemio jūros regiono sumuštinių įmonės, jums patiks ši naminė versija. Tai skanus sumuštinis, kuriame kiekviename kąsnyje dera geriausi skoniai!

Ką patiekti kartu

  • Graikiškos salotos: Agurkai, pomidorai, alyvuogės, raudonasis svogūnas ir feta su alyvuogių aliejumi ir raudonėliais.
  • Humusas ir pita: Kreminis humusas su šilta pita duona arba pita traškučiais.
  • Tabbouleh: Gardžios salotos, pagamintos iš šviežių žolelių, pomidorų, agurkų ir bulguro.
  • Kreminės agurkų salotos: Traškios salotos su geriausia kreminis padažas!
  • Limonadas: Ar yra kas gaiviau su sumuštiniu?!

Ingredientai Viduržemio jūros regiono sumuštinyje

  • Soti kvietinė duona: Norėdami gauti tvirtą pagrindą, naudokite storomis riekelėmis pjaustytą duoną, pvz., „Dave's Killer Bread“.
  • Šviežių bazilikų pesto: Pasirinkite šviežią pesto, pavyzdžiui, Rana's, kad gautumėte geriausią skonį ir tekstūrą. Humusas yra puiki alternatyva, jei nemėgstate pesto!
  • Tikrasis Mayo: „Best Food's Mayo“ yra mano asmeninis mėgstamiausias čia!
  • Sriracha padažas: Sureguliuokite pagal savo šilumos pasirinkimą.
  • Kūdikių špinatai: Lengvai supakuokite špinatus, kad jie gerai tilptų.
  • Raudonasis svogūnas: Supjaustykite labai plonais griežinėliais, kad nepersunktų skoniai. Jei esate jautrus raudonajam svogūnui, pirmiausia pamirkykite griežinėlius šaltame pasūdytame vandenyje. Gerai nusausinkite, nusausinkite ir sudėkite į sumuštinį.
  • Trupintas Fetos sūris: Švelniai paspauskite, kad jis liktų vietoje.
  • Campari pomidorai: Norėdami gauti gerą tekstūrą ir skonį, naudokite prinokusius, tvirtus pomidorus.
  • Druskos ir pipirų: Nedidelis pabarstymas skoniams sustiprinti.
  • Į stiklainius keptos raudonosios paprikos: Gerai nusausinkite, kad sumuštinis nesumirktų.

GREITAS PATARIMAS

Šis sumuštinis yra sotus ir pripildytas! Jei norite pridėti daugiau baltymų, uždėkite delikatesų mėsos arba susmulkintos vištienos sluoksnį.

Kaip pasigaminti Paneros Viduržemio jūros daržovių sumuštinį

  1. Plisti: Pesto ant vienos duonos riekės.
  2. Sumaišykite: Mayo ir Sriracha; užtepkite ant kitos riekelės.
  3. Sluoksnis: Špinatai, avokadas, raudonasis svogūnas ir feta ant majonezo riekelės.
  4. Papildyti: Pomidorų griežinėliai, pabarstykite druska ir pipirais.
  5. Į viršų: Su skrudintomis raudonųjų pipirų juostelėmis.
  6. Vieta: Ant viršaus pesto duonos riekelė.
  7. Paspauskite: Švelniai supjaustykite aštriu peiliu ir mėgaukitės iškart!

SANDĖLIAVIMAS

Sumuštinį geriausia mėgautis iškart pagaminus! Jei turite likučių, sandariai suvyniokite juos į plastikinę plėvelę ar foliją ir laikykite kelias valandas.

Užkirsti kelią permirkusiai duonai: Laikykite ingredientus atskirai ir surinkite prieš valgydami, jei laikote ilgiau.

Daugiau sumuštinių receptų

Viduržemio jūros sumuštinis

Lengvas, vegetariškas Viduržemio jūros Sumuštinis– ant sočios duonos sudėkite daržovių, kreminio fetos sūrio ir bazilikų pesto.

Viduržemio jūros sumuštinis

Lengvas, vegetariškas Viduržemio jūros Sumuštinis– ant sočios duonos sudėkite daržovių, kreminio fetos sūrio ir bazilikų pesto.

Instrukcijos

  • Paskrudinkite duoną. Vieną riekelės pusę aptepkite pesto padažu. Nedideliame dubenyje sumaišykite majonezą ir Sriracha (Lėtai pridėkite Sriracha pagal savo šilumos skonį). Šiuo majonezu ištepkite vieną kitos duonos riekelės pusę.

  • Švelniai paspauskite kūdikių špinatus ant majonezo. Sudėkite avokadą, raudonųjų svogūnų juosteles, ant viršaus pabarstykite fetos sūriu ir švelniai jį įspauskite. Ant viršaus suberkite plonais griežinėliais pjaustytus pomidorus, pabarstykite druska ir pipirais. Ant viršaus uždėkite gerai nusausintas raudonųjų pipirų juosteles. Ant viršaus uždėkite sumuštinio gabalėlį su pesto. Švelniai paspauskite kartu. Supjaustykite aštriu dantytu peiliu ir mėgaukitės iškart!

Recepto pastabos

1 pastaba: Parduotuvėje galite nusipirkti stiklainių keptų raudonųjų paprikų; jie paprastai yra šalia tokių daiktų kaip marinuoti agurkai, kaparėliai ir artišokų širdelės. Man patinka šio sumuštinio skrudintų raudonųjų paprikų minkšta tekstūra ir dūminis skonis! Prieš dėdami į sumuštinį būtinai juos gerai nusausinkite, nes kitaip jie sušlapins duoną.

Mitybos faktai

Patiekimas: 1sumuštinis | Kalorijos: 390kcal | Angliavandeniai: 14g | Baltymas: 11g | Riebalai: 33g | Sotieji riebalai: 10g | Polinesotieji riebalai: 7g | Mononesotieji riebalai: 5g | Trans-riebalų: 0,03g | Cholesterolis: 54mg | Natris: 1108mg | Kalis: 407mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 6g | Vitaminas A: 2467TV | Vitamino C: 24mg | Kalcis: 334mg | Geležis: 1mg

Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimui ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.



Source link

By admin

Related Post

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -