Blondinės yra geriausias greitas desertas, o jų skonis primena milijoną dolerių! Tai yra mano visų laikų mėgstamiausi – minkšti, kramtomi ir kupini įvairių mišinių.
Tinkinkite juos savo būdu! Mano geriausi pasirinkimai? Juodasis šokoladas su pistacijomis arba baltasis šokoladas su makadamijos riešutais! Arba išbandykite šias linksmas „Snickerdoodle“ blondines.
Geriausias blondinių receptas!
Kaip visiškas šokolado mylėtojas, dažniausiai pirmiausia pasiekiu pyragaičius, tačiau šios blondinės gali tiesiog pavogti aukščiausią vietą. Juose vis dar yra šokolado, bet žinote, ką aš turiu galvoje, tiesa?! 😊
Šis receptas yra įkvėptas garsiųjų „Inspired Taste“ blondinių ir yra geriausias, kokį aš kada nors turėjau (ir aš išbandžiau daug!).
Man patinka šis receptas, kaip lengva pakeisti dalykus. Pakeiskite šokolado drožles ir riešutus ir turėsite visiškai naują skanėstą!
Kitas dalykas, kurį myliu? Šios susirenka super greitai tik su a nedaug ingredientų. Nereikia kepimo sodos ar miltelių! Dėl to šie batonėliai yra ypač tankūs ir kramtomi – geriausi!
Koks skirtumas tarp blondinės ir rudos spalvos?
Blondinai yra lengvesni ir karamelinio skonio, gaminami su ruduoju cukrumi ir vanile. Brownies yra tamsesni ir skonis labiau panašus į fudge, gaminamas su kakava arba šokoladu.
Ingredientai
- Nesūdytas sviestas: Rudinimas šioms blondinėms suteikia sodraus skonio. Jei išbandėte šiuos rudojo sviesto avižinius sausainius, žinote, koks geras gali būti rudas sviestas!
- Šviesiai rudas cukrus: Drėgnoms, kramtomoms blondinėms naudokite šviežią minkštą cukrų. Venkite tamsiai rudojo cukraus – šiam receptui jis per drėgnas.
- Vanilės pupelių pasta: Prideda stipraus vanilės skonio; vanilės ekstraktas taip pat gerai veikia. Išbandykite migdolų arba klevų ekstraktą, kad gautumėte unikalų blondinės skonį.
- Didelis kiaušinis: Išlaiko blondines kartu ir drėgnas.
- Druska: Sustiprina ir subalansuoja saldumą – nepraleiskite to!
- Universalūs miltai: Maišykite iki vientisos masės, kad gautumėte švelnias, švelnias blondines.
- Šokolado traškučiai: Naudokite mėgstamą – pusiau saldų, pienišką, tamsią arba baltą.
- Riešutai: Prideda traškumo ir sūraus kontrasto. Naudokite bet kokius mėgstamus riešutus, tačiau paskrudinti ir sūdyti suteikia daugiau skonio ir išlieka traškūs. Jei nenorite riešutų, tiesiog pridėkite daugiau šokolado drožlių!
Kaip pasidaryti blondines
- Įkaitinkite orkaitę: Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F. Geros kokybės 8 × 8 colių skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.
- Apkepkite sviestą: Šviesioje keptuvėje ištirpinkite sviestą, kol jis taps rudas. Leiskite atvėsti 5 minutes.
- Sumaišykite cukrų ir sviestą: Rudąjį cukrų išplakite į atvėsusį sviestą, kol jis atrodys kaip šlapias smėlis.
- Pridėti šlapių ingredientų: Išplakite kiaušinį, vanilę ir druską, kol masė taps vienalytė.
- Pridėti sausų ingredientų: Švelniai įmaišykite miltus, šokolado drožles ir riešutus, kol jie susimaišys.
- Ištepkite tešlą: Tešlą tolygiai paskirstykite keptuvėje.
- Kepti: Kepkite 25-27 minutes, kol kraštai taps auksiniai, o viršus sustings.
- Atvėsinkite ir patiekite: Leiskite blondinėms atvėsti keptuvėje 10-15 minučių. Naudokite pergamentinį popierių, kad juos ištrauktumėte, tada supjaustykite ir patiekite.
Patarimai, kaip pasidaryti blondines
- Apkepkite sviestą: Atidžiai stebėkite, kad nesudegtumėte. Naudokite šviesios spalvos platų puodą, kad matytumėte rudas dėmes. Nedelsdami nukelkite nuo ugnies ir supilkite į dubenį, būtinai išgraibydami kiekvieną gabaliuką – tie paruduoti gabaliukai suteikia daug skonio!
- Nepermaišykite: Švelniai sulenkite tešlą, kad blondinės išliktų švelnios.
- Visiškai kietas: Prieš pjaustydami blondines leiskite atvėsti keptuvėje, kad nesutrupėtų.
- Naudokite pergamentinį popierių: Palengvina iškėlimą ir pjovimą, o dugnas išliks auksinis, o ne per rudas.
- Naudokite šviesios spalvos keptuvę: Užtikrina tolygų kepimą ir apsaugo nuo perkepimo.
Sandėliavimas
Kaip laikyti blondines
- Jie yra minkštiausi ir kramtomi tą pačią dieną, kai yra pagaminti.
- Likučius laikykite sandariame inde kambario temperatūroje 2-4 dienas.
- Norėdami užšaldyti, kiekvieną blondinę apvyniokite atskirai ir įdėkite į didelį maišelį su užtrauktuku. Užšaldykite iki 3 mėnesių.
Daugiau slapukų ir batonėlių:
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350°F (175°C). Apipurkškite 8 × 8 colių keptuvę kepimo purškikliu, tada išklokite ją pergamentiniu popieriumi, palikdami iškyšą, kad būtų lengviau išimti.
-
Ištirpinkite sviestą šviesios spalvos plačiame puode ant vidutinės-stiprios ugnies. Kai ištirps, sumažinkite iki vidutinio ir nuolat maišykite silikonine mentele. Sviestas burbuliuos ir suputos. Kai kvepia riešutais ir pamatysite šviesiai rudas dėmeles po putomis, greitai nukelkite nuo ugnies ir supilkite sviestą į dubenį, išgriebdami iš keptuvės visus gabaliukus. Leiskite atvėsti 5 minutes.
-
Į atvėsusį sviestą suberkite rudąjį cukrų ir intensyviai plakite, kol masė taps panaši į šlapią smėlį. Įdėkite kiaušinį, vanilę, druską ir cinamoną ir greitai plakite, kol mišinys taps labai kreminis ir emulsinis. Suberkite miltus, šokolado drožles ir riešutus, tada perjunkite į mentele, kad tešla sulankstytų tol, kol neliks sausų miltų dryžių. Tešla bus tiršta.
-
Tešlą tolygiai paskirstykite į paruoštą skardą ir mentele išlyginkite viršų.
-
Kepkite 25–27 minutes arba tol, kol kraštai taps švelniai auksiniai, o viršus sustings.
-
Išimkite iš orkaitės ir leiskite batonėliams atvėsti keptuvėje 10-15 minučių. Naudokite pergamentinio popieriaus iškyšą, kad perkeltumėte strypus ant aušinimo stovo, tada nuimkite pergamentinį popierių. Supjaustykite batonėliais ir patiekite.
Sandėliavimas: Šiuos batonėlius geriausia skanauti pirmą dieną, kai jie šviežiausi/minkštiausi. Likučius laikykite sandariame inde kambario temperatūroje – jie bus geri ir kitą dieną, bet ne tokie minkšti. Jei norite laikyti ilgiau, galite juos užšaldyti, tačiau jie yra geriausi, kai valgomi švieži.
Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 154kcal | Angliavandeniai: 19.5g | Baltymai: 2g | Riebalai: 7.9g | Cholesterolis: 26.9mg | Natris: 45.2mg | Pluoštas: 0.6g | Cukrus: 12.6g
Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.