Braškių pyrago salotos su sviestine kliņģero plutele, kreminį sūrio pyragą primenančiu įdaru ir braškių įdaru Jell-o užpilu.
Ar jums patinka šios desertinės salotos? Aš sukūriau panašų Raspberry Jello desertą su graham krekerių pluta ir avietėmis, kad išbandyčiau kitą kartą!
Braškių pietelių salotų receptas
Mane užaugino desertai, vadinami salotomis, o šios braškių priešgrybelinės salotos yra derliaus kremas!
Šios „salotos“ (kurios iš tikrųjų yra desertai) pasirodo visur per puodų užkandžius, vakarėlius, laidotuves – jūs taip! Jutoje nė viena šventė ar vasaros vakarėlis neapsieina be šio recepto variantų. Ir taip, jis patiekiamas kartu su laidotuvių bulvėmis, kepsniu, suktinukais ir skrudintomis šparaginėmis pupelėmis – ne su desertais.
Nenuostabu, kad jie tokie populiarūs – desertai su vakarienė, o po to kitas desertas! Aš turiu galvoje, taip, prašau!
Kaip pasigaminti braškių prieškočio salotas
Šios salotos prasideda nuo storos ir sviestinės kliņģerinės plutos, kuri papildyta saldžiu, kreminiu sūrio pyragą primenančiu įdaru. Šviežios braškės sumaišomos su braškių želatina, kuri dedama ant viršaus. Kai salotos kruopščiai atšaldomos, jas galima supjaustyti batonėliais patiekti.
Žemiau suskirstysiu kiekvieną iš šių salotų komponentų, pradedant nuo pietelių plutos.
Pretzel pluta
Braškių pyrago salotos garsėja savo pluta. Jis saldus, sūrus ir juokingai sviestinis! Šie patarimai padės kiekvieną kartą užtikrinti tobulą plutą!
- Išlydytam sviestui leiskite atvėsti. Kai sviestas ištirps, jį reikia atvėsti iki kambario temperatūros. Jei sviestas karštas, jis ištirps cukrų ir pyragus, todėl susidarys riebi plutelė.
- Susmulkinkite kliņģerus. Mums reikia, kad pyragaičiai būtų susmulkinti būtent šiems batonėliams. Įdėkite juos į didelį plastikinį maišelį ir sutrinkite kočėlu. Nemaišykite jų, kitaip jie bus per smulkūs. O jei liko stambių gabalėlių, vėl sutrupinkite maišelyje.
- Išmatuokite trupinius. Turint daug įvairių rūšių kliņģerų, pilnų klinerių matmenys gali skirtis. Geriau išmatuoti trupinius susmulkinus, kad įsitikintumėte, jog turite du pilnus puodelius.
GREITAS PATARIMAS
Jei norite braškių pyrago salotų su Graham krekerių plutele, pakeiskite kliņģerus į Graham Cracker Crust. Sumaišykite 1–1/2 puodelio + 2 šaukštus Graham krekerių trupinių (12 pilnų lakštų), 1/2 puodelio lydyto sviesto ir 3 šaukštus baltojo cukraus. Tvirtai įspauskite į keptuvės dugną. Suspauskite plokščią 1 puodelio matavimo taurelę. Kepkite 10 minučių.
Sūrio pyrago įdaras
Naudojant neriebius produktus, pvz., kreminį sūrį ar plaktą užpilą, braškių priešpilio salotos netinka. Jie nesutirštės arba tinkamai nesustings, todėl susidaro vandeningas įdaras, dėl kurio kliņģero plutelė gali išmirkti. Mums reikia, kad šis sluoksnis būtų tvirtas!
- Sūrio kremas: Norėdami gauti geriausius rezultatus, naudokite riebų plytų tipo kreminį sūrį. Taip pat rekomenduoju geros kokybės prekės ženklą; Man labiausiai patinka Philadelphia Cream Cheese®.
- Plakta užpilas: Įsitikinkite, kad plaktas užpilas yra visiškai atšildytas, kad jis galėtų gražiai susimaišyti su kitais ingredientais. Jei norite gaminti braškių prieškočio salotas su tikra plakta grietinėle, Cool Whip® pakeiskite 2 puodeliais plaktos riebios grietinėlės.
- Cukrus: Taip užtikrinamas saldus įdaras, primenantis sūrio pyragą. Manome, kad cukraus kiekis yra tobulas, bet jei pageidaujate tartiško įdaro, sumažinkite cukraus kiekį.
- Vanilė: Tai suteikia malonų skonį!
GREITAS PATARIMAS
Kremo sūriui suminkštinti: Įdėkite jį į mikrobangų krosnelei tinkamą dubenį be įvyniojimo. Pakaitinkite mikrobangų krosnelėje 10–15 sekundžių, tada apverskite ir, jei reikia, dar kartą pašildykite 10–15 sekundžių. Įsitikinkite, kad jis nėra ištirpęs, tik pašildytas iki kambario temperatūros.
Braškių želė užpilas
Paskutiniame šių braškių pusgaminių salotų sluoksnyje yra tik trys ingredientai:
- Braškių Jello: Stebėkite želatinos dėžutės dydį, kad įsitikintumėte, jog naudojate tinkamą dydį – mes ieškome didelės dėžutės (visos 6 uncijos). Čia venkite mažiau cukraus turinčių alternatyvų.
- Virimas vandens
- Šviežios braškės: Šiame recepte šaldytų braškių nerekomenduoju – man nelabai patiko tekstūra/skonis. (Čia yra keletas puikių patarimų, kaip įsigyti ir laikyti šviežias braškes.)
Braškių pietelių salotų receptų patarimai
- Nedėkite karšto Jello į kreminio sūrio sluoksnį. Jei želė mišinys vis dar karštas, jis sulaužys grietinėlės sūrio sluoksnį. Prieš dėdami ant viršaus, palaukite, kol atvės iki kambario temperatūros.
- Greitai išplakite „Jello“.. Į želatiną įpylus verdančio vandens, greitai viską išplakite, kad želatina nenusėstų.
- Naudoti labai aštrus peilis kad patiekiant šį desertą padarytumėte švarius pjūvius. Jei jums sunku jį pjaustyti, paleiskite peilį po karštu vandeniu, nusausinkite ir nupjaukite. Pakartokite šį procesą su kiekvienu pjūviu.
- Palikite sau pakankamai laiko šiems batonėliams pagaminti. Nors kiekvienas šių batonėlių sluoksnis yra paprastas, pagal šį receptą reikia nemažai laiko laukti, kol plutelė atvės, kreminio sūrio sluoksnis atvės ir želatina sustings.
SANDĖLIAVIMAS
Kaip iš anksto pasigaminti braškių pyrago salotas
Tikrai galite tai padaryti iš anksto, bet geriausia tą pačią dieną arba dieną po pagaminimo. Be to, batonėliai pradeda vandenėti / išsisunkti skystis, o pluta gerokai suminkštės.
Jei ruošiatės iš anksto, rekomenduoju plutos ir kreminio sūrio sluoksnį pasigaminti išvakarėse, o kitą dieną užpilti Jell-O užpilą.
Ar galite užšaldyti braškių prieškočio salotas?
Šie Braškių Pretzel salotų batonėliai gerai neužšąla ir atitirpsta. Pluta tampa pernelyg minkšta, o kreminio sūrio ir želatinos sluoksniai tampa vandeningi ir pakeis konsistenciją.
Daugiau braškių skanėstų
Braškių pyrago salotos
Braškių pyrago salotos su sviestine kliņģero plutele, kreminį sūrio pyragą primenančiu įdaru ir braškių įdaru Jell-o užpilu.

Braškių pyrago salotos

Braškių pyrago salotos su sviestine kliņģero plutele, kreminį sūrio pyragą primenančiu įdaru ir braškių įdaru Jell-o užpilu.
Instrukcijos
-
PARENGIMAS: Įkaitinkite orkaitę iki 350°F. Lengvai ištepkite 9×13 colių skardą ir išklokite kepimo popieriumi. Sutrinkite kliņģerus dideliame plastikiniame maišelyje, naudodami kočėlą, kol susidarys stambūs trupiniai. Išmatuokite 2 pilnus puodelius kliņģerinių trupinių. Sviestą ištirpinkite mikrobangų krosnelėje ir atvėsinkite iki kambario temperatūros.
-
PRETZEL PLUTA: Dideliame dubenyje sumaišykite susmulkintus kliņģerus, atvėsintą lydytą sviestą ir cukrų. Mišinį tolygiai ir tvirtai įspauskite į keptuvės dugną. (Suspaudimui naudoju plokščio matavimo puodelio pagrindą). Kepkite 8 minutes, tada leiskite visiškai atvėsti.
-
UŽPILDYMAS: Naudodami elektrinius rankinius plakiklius, dideliame dubenyje išplakite minkštą kreminį sūrį iki vientisos masės (1-2 minutes). Suberkite cukrų ir vanilę ir plakite dar minutę. Mentele švelniai įdėkite atšildytą plaktą užpilą, kol gerai susimaišys.
-
PILDYMAS TĘSIMAS: Šiuo mišiniu tolygiai paskirstykite atvėsusią kliņģero plutą. Nepamirškite neskubėti ir užklijuokite kraštus, kad Jell-O neprasiskverbtų. Atšaldykite šaldytuve 1 val.
-
JELL-O TOPPING: Užvirinkite 2 puodelius vandens. Į didelį dubenį įpilkite Jell-O ir užpilkite verdančiu vandeniu. Greitai plakite, kol susimaišys, tada atšaldykite šaldytuve 15 minučių. Smulkiai supjaustykite braškes ir įmaišykite jas į želatiną. Įsitikinkite, kad mišinys atšaldomas iki kambario temperatūros (4 pastaba). Naudodami kiaurasamtį švelniai perkelkite braškes ant kreminio sūrio sluoksnio, tada atsargiai tolygiai užpilkite jas želatina. Supilkite arti braškių, kad sluoksniai nesusimaišytų.
-
CILL: Tvirtai uždenkite keptuvę ir šaldykite, kol visiškai sustings (~4 val.). Aštriu karštu peiliu (paleiskite po karštu vandeniu, tada nusausinkite) supjaustykite juosteles. Pirmos poros taktų gali būti sudėtingos, bet tampa lengviau.
-
SANDĖLIAVIMAS: Geriausiai patiko per 1-2 dienas. Neužšaldyti.
Recepto pastabos
- Kremo sūriui suminkštinti: Norėdami suminkštinti, išpakuotą pakuotę mikrobangų krosnelėje krosnelėje kaitinkite mikrobangų krosnelei tinkamame dubenyje 10–15 sekundžių, apverskite ir, jei reikia, dar 10–15 sekundžių mikrobangų krosnelėje. Netirpti; tiesiog suminkštinkite, kad nebūtų gumulėlių.
Užrašas 2: Norėdami užtikrinti tvirtą įdarą, naudokite riebų plakinį.
3 pastaba: Geriausiai tinka šviežios, plonais griežinėliais pjaustytos braškės. Jei naudojate šaldytas uogas, įmaišykite jas į želatiną, prieš tai neatšaldydami, o tada šaukštu iš karto uždėkite ant kreminio sūrio sluoksnio.
4 pastaba: Nedėkite karšto Jello į kreminio sūrio sluoksnį. Jei želė mišinys vis dar karštas, jis sulaužys grietinėlės sūrio sluoksnį. Prieš dėdami ant viršaus, palaukite, kol atvės iki kambario temperatūros.
Mitybos faktai
Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 120kcal | Angliavandeniai: 15.3g | Baltymas: 1.3g | Riebalai: 6.3g | Cholesterolis: 15mg | Natris: 91.9mg | Pluoštas: 0.3g | Cukrus: 11.6g
Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimo tikslais ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.