„Cake Mix“ sausainiai – „Chelsea“ netvarkinga prijuostė


Cake Mix sausainiai Pagaminti taip paprasta – tereikia PENKIŲ ingredientų ir vieno dubenėlio!

Laikykite šį receptą po ranka ir pakeiskite pyrago mišinį bet kokio skonio – šokolado, vanilės, citrinos, raudonojo aksomo, „Oreo“ – galite tai pavadinti! Arba pridėkite šokolado drožlių šokoladiniams pudingo sausainiams.

Kas yra „Cake Mix“ slapukai?

Cake mix sausainiai yra sausainiai, pagaminti iš tortas mix vietoj tradicinių sausainių ingredientų. Jie greitai paruošiami, nes mišinyje jau yra daug sausų ingredientų. Tiesiog pridėkite 3 ingredientus: pudingo mišinį, kiaušinius ir sviestą. Tada sumaišykite ir kepkite. Jie minkšti, kramtomi ir universalūs!

Cake Mix Sausainiai sukrauti vienas ant kito.

Lengvo pyrago mišinio sausainių receptas

Bėgant metams pasidalinau keliais receptais, kuriuose naudojamas pyragų mišinys, pvz., pyragaičių mišiniai, moliūgų pyrago mišinio sausainiai ir net ake tešlos spragėsiai. Tačiau šie pyrago mišinio sausainiai gali būti patys paprasčiausi – jie yra tikras pyrago gabalas (pažiūrėkite, ką aš ten padariau?)!

Jie reikalauja tik penkios ingredientai, ir viskas sumaišoma vienas dubuo.

Šiandien aš dalinuosi konkrečiai Funfetti, bet praktiškai jų yra begalės variacijų pyrago mišinio sausainiams gaminti. Galite pakeisti pyrago mišinio skonį, pridėti įvairių įdarų ar net pabandyti glaistyti ar gaminti pyragus! Tiesą sakant, pamačiusi, kaip visi mėgsta tuos „Oreo whoopie“ pyragus, nusprendžiau padaryti Funfetti versiją ir įtraukti jo nurodymus čia!

Visi šiame recepte naudojami ingredientai yra paruošti, kad būtų lengva surinkti.

„Easy Cake Mix“ sausainių ingredientai

Visi šio pyrago ingredientai sumaišomi su sausainiais, dedami į dubenį ir maišomi, kol pasirodys tiršta tešla.

Kaip pasigaminti pyragų mišinio slapukus

  1. Sumaišykite tešlą: Sumaišykite pyrago mišinį, pudingo mišinį, sviestą, kiaušinius ir vanilę, kol jis bus tirštas. Jei naudojate, įmaišykite pabarstukus.
  2. Atvėsinkite tešlą: Iš tešlos iškočiokite rutuliukus ir dėkite į šaldytuvą. Tai padeda sausainiams išlikti tirštiems ir putiems!
  3. Kepti: Sudėkite rutuliukus 2 colių atstumu vienas nuo kito ant kepimo skardos. Kepti. Iškepę palikite juos ant keptuvės 5 minutėms, kad sustingtų.

GREITAS PATARIMAS

Kepkite sausainius, kol kraštai sutvirtės, bet vidurys vis tiek atrodys šiek tiek minkštas. Jie ir toliau keps, kol atvės ant padėklo, todėl išliks minkšti, o ne kietės.

Pyrago mišinio slapukų patarimai

  1. Nepermaišykite: maišykite tešlą, kol ji tik susimaišys. Pernelyg maišant, sausainiai gali būti kieti.
  2. Atvėsinkite tešlą: Jei tešla yra per lipni, kad ją būtų galima apdoroti, atvėsinkite ją šaldytuve maždaug 30 minučių prieš formuodami rutuliukus. Taip bus lengviau dirbti.
  3. Vienodo dydžio: naudokite sausainių kaušelį arba išmatuokite tešlą ant maisto svarstyklių, kad įsitikintumėte, jog sausainiai yra vienodo dydžio. Tai padeda jiems iškepti tolygiai.
  4. Kepimo laikas: Stebėkite sausainius, kol jie kepa, nes orkaitės temperatūra gali skirtis. Jie yra paruošti, kai kraštai yra švelniai auksiniai.

Tešla iškočiojama ir dedama ant skardos kepti.

Cake Mix sausainių variantai

Šiems sausainių deriniams galite išbandyti bet kokį pyragų mišinio skonį. Nedvejodami pridėkite mėgstamų priedų arba iškeptų sausainių ištirpintame baltame arba pieniškame šokolade.

  • Raudonojo aksomo baltojo šokolado traškučiai: Raudonojo aksomo pyrago mišinį sumaišykite su vaniliniu pudingu ir baltojo šokolado drožlėmis.
  • M&M: Į geltonus arba vanilinio pyrago mišinio sausainius pridėkite M&M saldainių.
  • Šokoladinio pyrago mišinio sausainiai: Sumaišykite šokoladinio pyrago mišinį, pudingą ir šokolado drožles.
  • Citrinų pyrago mišinio sausainiai: Naudokite citrininio pyrago mišinį su citrininiu pudingu.
  • Braškių: Naudokite braškių pyrago mišinį ir vanilinio pudingo mišinį su baltojo šokolado drožlėmis.
  • Prieskonių sausainiai: Prieskonių mišinį naudokite su vaniliniu pudingu, o skonį sustiprinkite moliūgų pyrago prieskoniais.
  • Pridėti mišinius: Įmaišykite 1/2 puodelio mėgstamų susmulkintų arba pjaustytų mišinių, tokių kaip riešutai, irisas, pabarstukai, sausainiai ir kt.
  • Šerkšnas: Ant viršaus užtepkite vanilinio glaisto, Oreo glaisto arba kreminio sūrio glaisto.
  • Pasigaminkite pyragų mišrainių sausainių Kalėdoms: Į geltoną arba baltą pyrago mišinį įpilkite raudonų ir žalių pabarstukų.

Pasigaminkite pyragų mišinio sausainių „Whoopie“ pyragus!

Vienas iš mūsų mėgstamiausių būdų mėgautis šiais sausainiais yra paversti juos sausainiais. Tiesiog paruoškite glajų, užtepkite juo vieną sausainį ir ant viršaus užspauskite kitą sausainį, kad susidarytumėte sumuštinį. Uždenkite juos ir palikite sėdėti per naktį. Kitą dieną mėgaukitės minkštais pyragaičių mišiniais!

Torto mišinio sausainiai, ką tik iškepti, paruošti mėgautis.

DUK

Ar galiu naudoti bet kokį pyragų mišinį sausainiams gaminti? Puikiai tinka bet koks skonis – vanilė, šokoladas, Funfetti, raudonasis aksomas.

Ar turiu laikytis torto maišymo dėžutės instrukcijų? Ne! Tiesiog naudokite recepto instrukcijas, pateiktas žemiau esančioje receptų kortelėje.

Ar galiu pridėti papildomų ingredientų? A: Tikrai! Išbandykite šokolado drožles, riešutus, džiovintus vaisius ar pabarstukus, kad gautumėte papildomo skonio.

Kokį pyrago mišinį turėčiau naudoti? Galite naudoti bet kokį standartinį pyragų mišinį iš tokių prekių ženklų kaip Duncan Hines, Betty Crocker ar Pillsbury. Mano visų laikų mėgstamiausias pyragų mišinys yra Betty Crocker Super Moist mišiniai. Jie yra geriausi! Man taip pat patinka Pillsbury mišiniai, ypač jų Funfetti mišinys.

Desertas, pagamintas iš pyrago formos, sukrautas vienas ant kito.

SANDĖLIAVIMAS

Likučiai?

Cake Mix Cookies laikykite sandariai uždarytoje talpykloje kambario temperatūroje.

Užšaldykite nekeptą sausainių tešlą, o ne iškeptus sausainius. Tešlą galite kepti tiesiai iš šaldiklio, tik pridėkite 1-3 minutes prie kepimo laiko.

Daugiau paprastų desertų receptų:

Cake Mix sausainiai

Cake Mix sausainiai Pagaminti taip paprasta – tereikia PENKIŲ ingredientų ir vieno dubenėlio!Laikykite šį receptą po ranka ir pakeiskite pyrago mišinį bet kokio skonio – šokolado, vanilės, citrinos, raudonojo aksomo, „Oreo“ – galite tai pavadinti!

Cake Mix Sausainiai sukrauti vienas ant kito.

Cake Mix sausainiai

Cake Mix Sausainiai sukrauti vienas ant kito.

Cake Mix sausainiai Pagaminti taip paprasta – tereikia PENKIŲ ingredientų ir vieno dubenėlio!Laikykite šį receptą po ranka ir pakeiskite pyrago mišinį bet kokio skonio – šokolado, vanilės, citrinos, raudonojo aksomo, „Oreo“ – galite tai pavadinti!

Ingridientai

PASIRENKAMA: Glaistymas (užpildymui arba pyragams gaminti!)

Instrukcijos

  • Slapukai: Stacionariame maišytuve (arba naudodami didelį dubenį ir elektrinius maišytuvus) sumaišykite pyrago mišinį, pudingo mišinį, sviestą, kiaušinius ir vanilę. Plakite, kol gausis labai tiršta tešla. Pagal poreikį nubraukite dubenį. Jei naudojate, švelniai įmaišykite mišinius.

  • TEŠLOS RUTULIAI: Iš 1-1/2 šaukšto tešlos (po 30 gramų maisto skalėje) iškočiokite rutuliukus. Atšaldykite rutuliukus nuo 30 minučių iki valandos, kad kepimo metu jie išliktų pūsti.

  • KEPTI: Įkaitinkite orkaitę iki 350°F. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi arba įklotu. Padėkite tešlos rutuliukus 2 colių atstumu vienas nuo kito ant lakšto. Kepkite 9-10 minučių, kol dugnas šiek tiek paruduos. Neperkepkite. Leiskite sausainiams 5 minutes pailsėti ant lakšto, prieš perkeldami ant vėsinimo grotelių. Pakartokite su likusia tešla.

Neprivaloma: įdėkite glaisto arba gaminkite pyragus!

  • PASIRENKAMA ŠALTINIS: Suminkštinkite kreminį sūrį mikrobangų krosnelėje saugioje lėkštėje 15–20 sekundžių pertraukomis iki kambario temperatūros. Sviestą ir kreminį sūrį plakite mikseriu iki vientisos masės. Įmaišykite vanilę ir druską. Palaipsniui suberkite cukraus pudrą, plakite iki vientisos masės. Plakite mažu greičiu 30 sekundžių, tada padidinkite iki vidutinio ir didelio greičio ir plakite 1-2 minutes. Norėdami tirštesnio glaisto, įpilkite papildomai 1/4 puodelio cukraus pudros. Šaldykite glazūrą 20-30 minučių, kad sutvirtėtų prieš glaistydami.

  • PASIRENKAMA WHOOPIE PYRAGŲ MONTAVIMAS: Kai sausainiai atvės, perkelkite glazūrą į maišelį plačiu antgaliu. Užtepkite glajų ant vieno sausainio ir švelniai sumuštinį su kitu. Pakartokite su visais sausainiais. Uždenkite pyragus plastikine plėvele ir per naktį šaldykite, kad suminkštėtų. Kitą dieną prieš patiekdami leiskite jiems sušilti iki kambario temperatūros. Jais geriausia mėgautis tą pačią dieną.

Recepto pastabos

1 pastaba: Betty Crocker Super Moist tortų mišiniai yra mano mėgstamiausia naudoti čia! Naudokite bet kokį skonį, kurio trokštate. Man taip pat patinka Pillsbury Funfetti, kurį naudoju gamindamas Funfetti pyrago mišinio sausainius. Būtinai naudokite 14,25 uncijos dėžę, bet nesivadovaukite ant dėžutės pateiktų nurodymų! Stai keleta skonio idėjos: šokoladinio pyrago mišinys su šokoladiniu pudingu, vanilinio arba baltojo pyrago mišinys su vaniliniu pudingu, citrininio pyrago mišinys su citrininiu pudingu, raudonojo aksomo pyrago mišinys su vaniliniu pudingu, braškių pyrago mišinys su vaniliniu pudingu arba prieskonių pyrago mišinys su vaniliniu pudingu. Įpilkite 1/2 puodelio mišinių, pavyzdžiui, kapotų Oreos, riešutų ar šokolado drožlių. Taip pat sausainius galite apibarstyti šokoladu arba panardinti į ištirpintą šokoladą. Arba aptepkite glaistu arba gaminkite pyragus!
Užrašas 2: Naudokite greito pudingo mišinį, o ne virti ir patiekite pudingo mišinį. Venkite becukrių arba sumažinto kaloringumo pudingų. Įsitikinkite, kad naudojate tinkamo dydžio (3,4 uncijos / 96 g) dėžutę. Šokoladinį pudingą naudokite su šokoladinio pyrago mišiniu ir vanilinį pudingą su kitais skoniais.

Mitybos faktai

Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 110kcal | Angliavandeniai: 17.2g | Baltymas: 1g | Riebalai: 5.7g | Cholesterolis: 22mg | Natris: 151.6mg | Cukrus: 12g

Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimui ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.



Source link

By admin

Related Post

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -