0

Citrininiai aguonų sėklų bandelės – netvarkinga „Chelsea“ prijuostė

  • 6 birželio, 2024


GRAIKINIS JOGURTAS CITRININĖS AGUONŲ MIFINAS.  Pagaminta iš sveikesnių ingredientų!  per chelseasmessyapron.com

Išbandykite šiuos geriausius Citrininiai aguonų sėklų bandelės; jie itin švelnūs, trykštantys citrusiniais vaisiais, o ant viršaus užtepti saldžios glazūros lašeliai! Be to, juos lengva pagaminti viename dubenyje!

Man patinka geras, paprastas bandelių receptas, todėl per daugelį metų pasidalinau daugeliu! Kitą kartą išbandykite šiuos sveikus bananų bandeles arba obuolių bandeles!

Citrininis aguonų bandelė su šviežiu įkandimo ženklu, atskleidžiančiu drėgną vidų ir papuoštas kreminiu glaistu.

Citrininiai aguonų sėklų bandelės

Kai man trūksta laiko, šie citrininiai aguonų bandelės yra mano greitas receptas. Tiesiog išmeskite, išmaišykite ir kepkite – nereikia stovo maišytuvo, sviesto kremo ar šlapių ir sausų ingredientų atskirimo – tik vienas dubuo, plaktuvas ir mentele padės!

Tačiau tai, kad jie yra greiti ir paprasti, dar nereiškia, kad jie nėra be galo skanūs! Šios kepyklos stiliaus, aukštai kylančios, saldžios ir drėgnos bandelės – tai nieko kito neįtikėtinas.

Kokia paslaptis? graikiškas jogurtas. Jis sutirština tešlą, todėl galime sumažinti miltų kiekį, todėl bandelės yra itin drėgnos.

O ypač stipraus citrinų skonio paslaptis? Citrinų ekstraktas! Taip, citrinos žievelė ir sultys patenka į tešlą, bet kad išgaučiau tą citrinos puodelį, naudoju ir citrinos ekstraktą. Jei kepėte kurį nors iš mano citrinų receptų, greičiausiai savo spintelėje jau turite citrinos ekstrakto. O jei ne, dabar turėsite citrinos ekstrakto, kurį galėsite pridėti prie šio Magnolia copycat citrinų pyrago ir mano mėgstamiausių citrininių sausainių!

Atskirti šlapi ir sausi ingredientai kepimui.

Citrininių aguonų bandelių ingredientai

Kepimas kartais gali būti sudėtingas, todėl svarbu naudoti ingredientus, kurie buvo specialiai išbandyti pagal šį receptą. Atsargiai matuojant ir naudojant tinkamos temperatūros ingredientus, viskas pasikeičia!

  • Kiaušiniai: Įsitikinkite, kad jie yra kambario temperatūros, nes šalti kiaušiniai gali sukietinti riebalus, o tai gali sukelti netolygų kepimą.
  • Graikiškas jogurtas: Tai suteikia saldumo ir drėgmės. Esu didžiulis graikų dievų riebaus medaus ir vanilinio jogurto gerbėjas – manau, kad tai yra absoliučiai geriausi bandelės! Jei reikia, galite pakeisti riebia grietine.
  • Daržovių aliejus: Suteikia drėgmės švelniems trupiniams. Čia tiks ir rapsų aliejus.
  • Baltasis cukrus: Pasaldina ir prisideda prie bandelių dažymo (parudavimo).
  • Citrinų ekstraktas: Tai sustiprina citrinos skonį! Jei nerandate, šiek tiek padidinkite citrinos žievelę. Paprastai citrinos ekstraktas randamas šalia kitų kepimo ekstraktų (pvz., vanilės).
  • Citrinų sultys ir žievelė: Šviežia geriausia! Nuskinti žievelę prieš spaudžiant sultis lengviausia. Pjaudami venkite balto sluoksnio tiesiai po geltonu sluoksniu (vadinamu šerdimi), kuris gali būti kartaus.
  • Viso pieno: Sukuria sodrią tešlą skaniems bandeliams! Jei pasirinksite be pieno, galite naudoti augalinį pieną, tačiau bandelės bus šiek tiek mažiau sodrios.
  • Miltai: formuoja bandelės struktūrą. Čia naudokite baltus universalius miltus.
  • Kukurūzų krakmolas: Šis ingredientas padeda suminkštinti miltuose esančius baltymus, kad būtų smulkesni bandelės trupiniai.
  • Kepimo soda ir kepimo milteliai: Rauginimo priemonės, kurios priverčia bandeles pakilti; įsitikinkite, kad jie yra švieži, kad pasiektumėte geriausių rezultatų.
  • Druska: pagerina skonį.
  • Aguonos: Pridėkite šiek tiek traškumo ir smagios spalvos! Tai citrinos aguonos juk bandelės! 🙂

Šlapius ingredientus išplakti su pridėtais sausais ingredientais.

Kaip pasigaminti bandeles su citrininėmis aguonomis

Štai greita proceso apžvalga; Visą išrašytą receptą rasite žemiau receptų kortelėje!

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350°F ir tepalas a keksų skarda.
  • Leiskite pasiekti kiaušinius, jogurtą ir pieną kambario temp.
  • Dubenyje suplakite kartu šlapias ingridientai.
  • Pabarstykite sausas ingridientai viršuje. Sumaišykite.
  • Įmaišyti pieno iki vientisos masės.
  • Užpildykite bandelių formą su tešla. Kepti.
  • Atvėsinkite skardoje 5 minutes, tada perkelkite į a aušinimas stovas.
  • Dėl glazūrasumaišykite cukraus pudrą, citrinos sultis ir žiupsnelį druskos.
  • Dulksna ant atvėsusių bandelių.

GREITAS PATARIMAS

Užtikrinti, kad visi drėgni ingredientai būtų kambario temperatūros tolygus maišymas ir geresnė tekstūranes jie susimaišo sklandžiau ir padeda gauti vientisą tešlą.

Tešla citrininių aguonų bandelių receptui supilama į bandelių formą.

Citrininių aguonų bandelių DUK

  • Kodėl žmonės deda aguonas į bandeles? Aguonos suteikia bandeliams subtilaus riešutų skonio ir šiek tiek traškumo. Man patinka jų pridėtas skonis ir tekstūra!
  • Ar aguonų bandelės jums tinka? Nors aguonų sėklos turi maistinių savybių, pavyzdžiui, skaidulų ir mineralų, tai priklauso nuo kitų jų sudedamųjų dalių ir porcijos dydžio.
  • Ar aguonų bandelės yra saugios mažiems vaikams? Saikingai, aguonų bandelės paprastai yra saugios mažiems vaikams. Jei nerimaujate, pasikalbėkite su pediatru.
  • Ar saugu valgyti aguonas? Taip, aguonas valgyti saugu, bet visada geriausia jomis mėgautis saikingai.

Šviežiai iškepti citrininiai aguonų bandelės tiesiai iš orkaitės.

Recepto patarimai

  • Naudokite šviežias citrinos sultis ir žievelę. Švieži ingredientai suteiks jūsų citrininiams aguonų bandeliams ryškesnį, skanesnį citrinų skonį.
  • Venkite per daug maišyti tešlą. Kad bandelės išliktų lengvos ir minkštos, maišykite ingredientus, kol jie susimaišys – nepersistenkite!
  • Anksti patikrinkite savo bandeles. Orkaitės gali skirtis, todėl pradėkite tikrinti bandeles likus kelioms minutėms iki kepimo laiko pabaigos. Jie baigti, jei lengvai juos palietus atšoka.
  • Greitai išimkite bandeles iš formos. Kad dugnas nesumirktų, netrukus po kepimo bandeles išimkite iš formos ir leiskite atvėsti ant grotelių.

Iš arti citrininės aguonos bandelės su šviežiu įkandimo ženklu, atskleidžiančiu drėgną jo vidų ir papuoštą kreminiu glaistu.

SANDĖLIAVIMAS

Citrininių aguonų bandelių laikymas ir užšaldymas

Citrininius aguonų bandeles laikykite sandariame inde kambario temperatūroje iki 3 dienosarba laikyti šaldytuve iki a savaitę; ilgesniam laikymui, užšaldykite ir suvartokite viduje 1-3 mėn.

Daugiau bandelių receptų:

Citrininiai aguonų sėklų bandelės

Išbandykite šiuos geriausius Citrininiai aguonų sėklų bandelės; jie itin švelnūs, trykštantys citrusiniais vaisiais, o ant viršaus užtepti saldžios glazūros lašeliai! Be to, juos lengva pagaminti viename dubenyje!

Citrininis aguonų bandelė su šviežiu įkandimo ženklu, atskleidžiančiu drėgną vidų ir papuoštas kreminiu glaistu.

Citrininiai aguonų sėklų bandelės

Citrininis aguonų bandelė su šviežiu įkandimo ženklu, atskleidžiančiu drėgną vidų ir papuoštas kreminiu glaistu.

Išbandykite šiuos geriausius Citrininiai aguonų sėklų bandelės; jie itin švelnūs, trykštantys citrusiniais vaisiais, o ant viršaus užtepti saldžios glazūros lašeliai! Be to, juos lengva pagaminti viename dubenyje!

Instrukcijos

  • PARENGIMAS: Įkaitinkite orkaitę iki 350°F (175°C). Muffin skardą gausiai padenkite kepimo purkštuvu. Išmatuokite ir padėkite kiaušinius, jogurtą ir pieną, kad jie sušiltų iki kambario temperatūros. Mikroplanu nuvalykite citrinų žieveles, o tada sultis su citrusinių vaisių sulčiaspaude.
  • Šlapia: Dideliame dubenyje sumaišykite visus šlapius ingredientus, IŠSKYRUS pieną. Plakite iki vientisos masės ir gerai išplakite.

  • SAUSAS: Ant šlapių ingredientų tolygiai pabarstykite miltus, tada sluoksniuokite ant kitų sausų ingredientų. Švelniai sumaišykite viską su mentele, kol tik susimaišys, užtikrindami, kad neliktų sausų dryžių.

  • BAIGTI TEŠLĄ: Supilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos masės.

  • KEPTI: Supilkite tešlą į 1/4 puodelio matavimo puodelį, kad jis puikiai užpildytų iki viršaus. Tada išmeskite tešlą į kiekvieną bandelės ertmę. Taip turėtų gautis ~14 bandelių. Neprivaloma: ant kiekvienos bandelės pabarstykite nuo 1/4 iki 1/2 šaukštelio stambaus putojančio cukraus. Skardą dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 18-22 minutes arba tol, kol į bandelės vidurį įsmeigtas dantų krapštukas išeis švarus arba su vos keliais drėgnais trupiniais.

  • SAUNUS: Iškepusius bandeles išimti iš orkaitės. Leiskite jiems 5 minutes atvėsti skardoje. Po to švelniai išimkite bandeles ir padėkite ant vėsinimo grotelių. Leiskite jiems atvėsti dar 10-15 minučių.

  • GLAZIJA: Sumaišykite glajaus ingredientus, palaipsniui pildami citrinos sultis, kol gausite tirštą glajų. Perkelkite į plastikinį maišelį ir uždarykite. Nupjaukite antgalį ir tada supilkite bandeles. Glaistykite tik tas bandeles, kuriomis norite mėgautis tą pačią dieną!

  • SANDĖLIAVIMAS: Citrininius aguonų bandeles laikykite sandariame inde kambario temperatūroje iki 3 dienų arba šaldytuve iki savaitės; ilgesniam laikymui užšaldyti ir suvartoti per 1-3 mėn.

Recepto pastabos

Užtikrinti, kad visi drėgni ingredientai būtų kambario temperatūros tolygus maišymas ir geresnė tekstūranes jie susimaišo sklandžiau ir padeda gauti vientisą tešlą.

Mitybos faktai

Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 183kcal | Angliavandeniai: 20.5g | Baltymas: 2.1g | Riebalai: 8.8g | Cholesterolis: 26.7mg | Natris: 103.8mg | Pluoštas: 0.4g | Cukrus: 12g

Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimo tikslais ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita