0

Vieno puodo spagečiai (BE daržovių pjaustymo!)

  • 6 birželio, 2024



VakarienėVakarienė

Vakarienė

Vieno puodo spagečiai sumaišo riebius makaronus ir sodrų mėsos padažą viename puode. Mažai ingredientų, bet daug skonio!

Arba išbandykite mano mėgstamą greito puodo spagečių receptą, kuris taip pat gaminamas viename puode. Šis Bolonijos kalakutas yra puiki alternatyva, jei vietoje jautienos norite naudoti maltą kalakutą.

Vienas puodas Puode ką tik virti spagečiai.

Vieno puodo spagečiai

Spagečiai daugeliui yra greitas patiekalas, bet jei esate kaip aš, paprasti makaronai ir padažas kartais gali būti šiek tiek nuobodūs.

Norėjau kažko nuoširdesnio, bet be ilgas pasiruošimo laikas. Taigi, aš sukūriau receptą, kuris yra tiek lengva ir greitai!

Šiam receptui reikia mažiau ingredientų nei tradiciniams Bolonijos spagečiams. Be to, kai kurių dėka parduotuvėje pirktas sparčiuosius klavišusnereikia pjaustyti daržovių.

Tai yra paprastas, skanusir nuoširdus patiekalas, kuris patiks visiems (o vaikai sekundėmis prašys)!

Visi ingredientai yra paruošti, kad būtų lengva surinkti.

Vieno puodo spagečių ingredientai

  • Alyvuogių aliejus: ypač grynas, kad būtų daugiau skonio.
  • Mirepoix: Pirkite iš anksto supjaustytą arba šaldytą, kad paruošimas būtų greitesnis ir lengvesnis.
  • Česnakai ir itališki prieskoniai: Dėl skonio; Man patinka čia naudoti stiklainiuose susmulkintą česnaką, kad viskas vyktų greitai ir lengvai.
  • Malta jautiena: Palenkite, kad daiktai būtų mažiau riebūs – jums nereikės nusausinti papildomų riebalų.
  • Pomidorų pasta: Svarbu gauti gerą, koncentruotą skonį.
  • Pomidorų padažas: prideda puikų skonį, kuris puikiai papildo marinarą.
  • Marinara: pasiimkite aukštos kokybės prekės ženklą (pvz., Rao), kad gautumėte geriausią įmanomą skonį.
  • Vištienos sultinys: Arba galite naudoti vandenį ir žiupsnelį vištienos sultinio.
  • Spagečiai: Man patinka perlaužti makaronus per pusę, kad geriau derėtų ir būtų lengviau virti.

Neprivalomi priedai, norint suteikti daugiau skonio:

  • Vusteršyras dėl skonio gilumo.
  • Jautiena sultinio stipresniam „mėsingam” skoniui.
  • Parmezanas skoniui ir galutiniam prieskoniui.
  • Šviežias žolelių gražiai ryškiai apdailai. Man patinka dėti baziliko ar petražolių.

Aliejus, daržovės, malta jautiena, prieskoniai, česnakai ir pasta dedama į puodą šio vieno puodo spagečiams.

Kaip pasigaminti vieno puodo spagečius

Štai trumpa šio recepto paruošimo veiksmų apžvalga; Visas receptas yra žemiau receptų kortelėje.

  1. Šildykite aliejų: Įkaitinkite aliejų puode virš vidutinio stiprumo.
  2. Kepkite Mirepoix: Virkite, kol suminkštės, 6-8 minutes.
  3. Ruda mėsa: Sudėkite jautieną, kepkite ir pjaustykite, kol gražiai apskrus.
  4. Pridėti padažų: Sumaišykite su prieskoniais, pomidorų pasta, česnaku, marinara, pomidorų padažu ir sultiniu. Virinama.
  5. Virkite spagečius: Pertraukite per pusę, įmaišykite į padažą 10-12 minučių.
  6. Baigti: Kai makaronai bus tik išvirti (vis dar šiek tiek kieti), nukelkite nuo ugnies. Maišant makaronai toliau verda ir tirštėja.
  7. Tarnauti: Ant viršaus uždėkite parmezano ir žolelių.

Vieno puodo spagečių patarimai

  • Pasirinkite spagečius: Kiti makaronų tipai neatitinka šiame recepte nurodyto virimo laiko ir skysčio kiekio.
  • Sureguliuokite rūgštingumą: Jei pomidorai per rūgštūs, įberkite šaukštelį (arba du) baltojo cukraus.
  • Valdykite sūrumą: Receptas apima sūdytą sultinį, sultinio miltelius ir parmezaną. Papildomai įberkite druskos tik jei reikia.
  • Išmatuokite spagečius: Naudokite tik 12 uncijų, o ne visą 16 uncijų pakuotę, kad įsitikintumėte, jog viskas tinkamai paruošta. Jei turite maisto svarstykles, pats laikas jas ištraukti! 🙂

Marinara, pomidorų padažas, sultinys ir makaronai dedami į puodą pagal šį receptą.

Ką patiekti su viename puode spageti

Patiekalas paruoštas patiekti.

SANDĖLIAVIMAS

Likučiai?

  • Geriausias šviežias: Kaip ir daugumą makaronų patiekalų, One Pot Spaghetti geriausia skanauti iškart nuo viryklės!
  • Atšaldyti: Likučius laikykite sandariame inde iki 3 dienų.
  • Užšaldyti: Iki 3 mėnesių; atšildyti šaldytuve.
  • Pakaitinti: Bet kokie likučiai ant viryklės su šlakeliu sultinio arba vandens, kad sugrąžintų padažą.

Daugiau vieno puodo makaronų receptų:

Vieno puodo spagečiai

Vieno puodo spagečiai sumaišo riebius makaronus ir sodrų mėsos padažą viename puode. Mažai ingredientų, bet daug skonio!

Vienas puodas Puode ką tik virti spagečiai.

Vieno puodo spagečiai

Vienas puodas Puode ką tik virti spagečiai.

Vieno puodo spagečiai sumaišo riebius makaronus ir sodrų mėsos padažą viename puode. Mažai ingredientų, bet daug skonio!

Instrukcijos

  • DARŽOVĖS: Dideliame puode ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite aliejų. Įpilkite mirepoix, virkite 6–8 minutes arba kol daržovės suminkštės. Daržoves prispauskite prie keptuvės kraštų.

  • MALTA JAUTIENA: Įdėkite jautieną į keptuvės centrą. Leiskite apkepti maždaug 1 minutę iš kiekvienos pusės, tada kepdami sulaužykite mediniu šaukštu. Tęskite, kol jautiena beveik apskrus ir liks šiek tiek rausvos spalvos.

  • PAVASINIAI: Sumaišykite česnaką, itališkus prieskonius, jautienos sultinį (pradėkite nuo 1 šaukštelio) ir pomidorų pastą. Pagardinti pipirais; Įdedu 3/4 šaukštelio. Išmaišykite ir toliau kepkite, kol jautiena visiškai apskrus.

  • SKYSČIAS: Įpilkite marinaros, pomidorų padažo, vištienos sultinio ir Worcestershire. Išmaišykite ir leiskite užvirti.

  • SPAGETTI: Perlaužkite spagečius per pusę ir panardinkite į skystį. Virkite 10–12 minučių, dažnai maišydami ir nugramdydami puodo dugną, kad makaronai nepriliptų. Maždaug po 8–10 minučių sumažinkite ugnį iki vidutinės, kad neišgaruotų per daug skysčio prieš gaminant makaronus. (3 pastaba dėl trikčių šalinimo)

  • BAIGTI: Kai makaronai bus al dente (šiek tiek kietesni nei norite), nukelkite puodą nuo ugnies. Patiekalas vis tiek turėtų būti gana sūrus. Žnyplėmis sukame makaronus maždaug minutę, kol padažas sutirštės ir makaronai taps visiškai minkšti. Paragaukite ir pritaikykite prieskonius; įpilkite papildomo 1 šaukštelio sultinio, jei manote, kad jo reikia.

  • TARNAUTI: Naudodami žnyplę išdėliokite lėkštes, tiesiai ant viršaus sutarkuokite parmezano sūrį. Jei norite, lėkštes pabarstykite petražolėmis arba bazilikais. Mėgaukitės iš karto.

Recepto pastabos

1 pastaba:Mirepoix yra smulkiai pjaustytų svogūnų, salierų ir morkų mišinys, tiekiamas šviežias arba šaldytas. Jei neturite, pakeiskite 1 dideliu smulkiai pjaustytu svogūnu arba tokiu (smulkiai pjaustytu): 3/4 puodelio svogūno, 1/3 puodelio saliero ir 1/3 puodelio morkų.
Užrašas 2: Skystis priklauso nuo 12 uncijų. naudojami įprasti spagečiai. Jei reikia, naudokite maisto svarstykles (jei įmanoma)!

3 pastaba: Trikčių šalinimas:

  • Padažas išmirkęs, o makaronai nėra minkšti? Šiek tiek sumažinkite ugnį. Jei reikia, įpilkite papildomo sultinio.
  • Padažas nemirksta? Padidinkite šilumą.

Mitybos faktai

Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 652kcal | Angliavandeniai: 87g | Baltymas: 38g | Riebalai: 18g | Sotieji riebalai: 4g | Polinesotieji riebalai: 4g | Mononesotieji riebalai: 9g | Trans-riebalų: 1g | Cholesterolis: 84mg | Natris: 395mg | Kalis: 1579 mmg | Pluoštas: 8g | Cukrus: 15g | Vitaminas A: 1261 mTV | Vitamino C: 25mg | Kalcis: 89mg | Geležis: 7mg

Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimo tikslais ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita