0

GERIAUSIAS bananinių blynų receptas – „Chelsea“ netvarkinga prijuostė

  • 3 birželio, 2024



PusryčiaiPusryčiai

Pusryčiai

Bananas Blynai yra dvelkiantys saldžiu bananų skoniu ir turi minkštą, purų interjerą. Jie turi gražiai karamelizuotą išorę, nes buvo iškepti ploname sviesto sluoksnyje. Jums tai patiks!

O kai neturite pernokusių bananų, išbandykite šiuos šokoladinius blynus arba mėlynių blynus.

Bananiniai blynai lėkštėje su šviežiais bananais ir sirupu.

Bananiniai blynai

Paprastai, kai aplinkui guli pernelyg prinokę bananai, pasilieku juos mėgstamiems šokoladiniams bananų bandeliams arba kreminiu sūriu glaistiems bananų keksiukams.

Tačiau, kai šeima yra visiškai įsimylėjusi blynus (ir visus pusryčius), žinojau, kad atėjo laikas sukurti bananinių blynų receptą.

Po tam tikrų bandymų, bandymų ir klaidų aš labai džiaugiuosi, kad dabar mano kolekcijoje yra šis receptas. Šis blynų receptas yra vienas geriausių būdų panaudoti pernokusius bananus!

Visi šio recepto ingredientai yra paruošti, kad būtų lengva surinkti.

Ingridientai

  • Nesūdytas sviestas: Naudotas du kartus: vieną kartą ištirpintas tešloje ir dar kartą, kad suteptų groteles gražiai auksinei plutai.
  • Prinokęs bananas: Kuo brandesnis, tuo saldesnis! Būtinai gerai sutrinkite.
  • nenugriebtas pienas: Kad maišymas būtų sklandus, įsitikinkite, kad jis yra kambario temperatūros.
  • baltas actas: Sumaišykite su pienu, kad sukurtumėte savo aštrias „pasidaryk pats“ pasukas.
  • Vanilės ekstraktas: Nebūtina, bet suteikia malonų skonį.
  • Kiaušinis: Naudokite kambario temperatūros kiaušinius, kad būtų lengviau maišyti ir kad blynams būtų puresni.
  • Universalūs miltai: Šaukštu ir lygiu, kad nepridėtų per daug, o blynai išliktų lengvi ir purūs.
  • Šviesiai rudas cukrus: Praleiskite, jei jūsų priedai saldūs.
  • Druska, kepimo milteliai, soda: Svarbus skoniui ir purumui.
  • Cinamonas, muskato riešutas: Pridėkite šių, jei norite sustiprinti bananų skonį.

GREITAS PATARIMAS

Jei nemėgstate bananų trinti šakute, pabandykite naudoti elektrinį rankinį plaktuvą, kad greitai sutrintumėte pernokusius bananus.

Bananiniai blynai

Bananas Blynai yra dvelkiantys saldžiu bananų skoniu ir turi minkštą, purų interjerą. Jie turi gražiai karamelizuotą išorę, nes buvo iškepti ploname sviesto sluoksnyje.

Bananiniai blynai lėkštėje su šviežiais bananais ir sirupu.

Bananiniai blynai

Bananiniai blynai lėkštėje su šviežiais bananais ir sirupu.

Bananas Blynai yra dvelkiantys saldžiu bananų skoniu ir turi minkštą, purų interjerą. Jie turi gražiai karamelizuotą išorę, nes buvo iškepti ploname sviesto sluoksnyje.

Instrukcijos

  • SVIESTAS IR BANANAI: Pradėkite ištirpindami 3 šaukštus sviesto mikrobangų krosnelėje. Kai ištirps, atidėkite atvėsti iki kambario temperatūros. Šakute sutrinkite labai prinokusį bananą, tada išmatuokite, kad gautumėte tiksliai 1/3 puodelio.

  • PIENAS: Supilkite 1 šaukštą baltojo acto į skysčio matavimo taurelę. Ant viršaus užpilkite pieno iki 1–1/4 puodelio linijos. Išmaišykite. Atidėkite 5 minutėms, kad šiek tiek sutrauktų (pasidaryk pats pasukos!).

  • SAUSAS INGRIDIENTAI: Sumaišykite sausus ingredientus.

  • Šlapieji INGREDIENTAI: Į labai didelį dubenį sudėkite sutrintą bananą, pieno mišinį, kiaušinį ir, jei naudojate, vanilę. Greitai išplakti iki vientisos masės. Plakant palaipsniui pilame sviestą, maišome iki vientisos masės. Ant viršaus sudėkite sausus ingredientus. Plakite, kol neliks sausų dryžių (ne ilgiau kaip 30 sekundžių), kai kurie gumuliukai yra gerai! Tešlą atidėkite į šalį; dar geriau, jei jis gali sėdėti apie 10 minučių.

  • SVIESTO GRINDĖLĖS: Nelipnią keptuvę įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Arba įkaitinkite elektrinę kepsninę iki 300 laipsnių F. Kai įkais, žnyplėmis paimkite 3 šaukštų sviesto lazdelę ir patrinkite keptuves.
  • KURĖTI: Naudokite 1/4 puodelio matavimo taurelę tešlai semti ir supilti ant grotelių. Jis turėtų pasiskirstyti iki 4–4,5 colio apskritimo (jei ne, įkalbinkite šaukštu). Kepkite, kol pamatysite burbuliukus, pasklidusius ant blyno. Tada plonu metaliniu suktuvu apverskite ir kepkite iš kitos pusės. Blynas turi būti gražiai auksinės spalvos iš abiejų pusių. Jei blynas/sviestas dega, sumažinkite ugnį.
  • BAIGTI GAMINTI: Nuvalykite keptuvę / groteles popieriniu rankšluosčiu. Dar kartą įtrinkite sviestą per keptuvę ir kartokite, kol tešla baigsis. Norėdami, kad blynai kepimo metu būtų šilti, žr. 3 pastabą.

  • MĖGAUTIS: Kuo greičiau patiekite blynus su pasirinktais priedais! Vanilės padažas Note 2 yra mūsų absoliutus mėgstamiausias!

Recepto pastabos

1 pastaba: Įdėkite cukraus, jei neketinate blynų dėti labai saldaus užpilo. Jei gaminu vanilinį padažą, papildomo cukraus jam tikrai nereikia.
2 pastaba: vanilės sirupas: Vidutinio dydžio puode sumaišykite 1/2 puodelio nesūdyto sviesto, 1 puodelį šviesiai rudojo cukraus, 1/2 puodelio riebios grietinėlės ir žiupsnelį druskos. Virkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami, kol sviestas išsilydys ir sirupas šiek tiek sutirštės (5-8 min.). Nukelkite nuo ugnies, įmaišykite 1 šaukštą vanilės ekstrakto.
3 pastaba: Laikykite blynus šiltus: ant didelės keptuvės padėkite vėsinimo grotelę. Kai tik nuimsite blyną nuo keptuvės / keptuvės, padėkite ant vėsinimo grotelių vienu sluoksniu. Įdėkite keptuvę į 200 laipsnių F orkaitę ir toliau kepsite blynus.

Mitybos faktai

Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 152kcal | Angliavandeniai: 23g | Baltymas: 4g | Riebalai: 5g | Sotieji riebalai: 3g | Cholesterolis: 30mg | Natris: 256mg | Kalis: 140mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 6g | Vitaminas A: 186TV | Vitamino C: 2mg | Kalcis: 94mg | Geležis: 1mg

Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimui ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita