0

Jautienos kepsnys – Arby's Copycat!

  • 3 birželio, 2024



Vakarienė

Vakarienė

Jautienos kepsnys su lipniu šveicarišku sūriu, švelniu jautienos kepsniu ir geriausiu sviestiniu užpilu yra puikus maistas, kurį pamėgs visa šeima!

Prieš kurį laiką šie prancūziški „Dip Sliders“ išpopuliarėjo „Pinterest“ ir buvo prisegti daugiau nei milijoną kartų. Šie keptos jautienos slankikliai yra panašūs į juos ir tikrai bus didelis hitas!

Skrudintos jautienos slankiklių receptas ką tik paimtas ranka.

Jautienos kepsnys: Arby's Copycat!

Pirmąjį nėštumo trimestrą su jauniausiuoju mano apetitas buvo toks labai atrankinis. Juokinga, kad Arby's sumuštiniai ir šliaužtinukai (kartu su kalakutienos sumuštiniais ir šiomis makaronų salotomis) buvo vieni iš nedaugelio maisto produktų, kuriuos man pavyko suvalgyti.

Laimei, gyvenome prie pat Arby's, kuris tapo mano vakarienės, pietų, užkandžių ir, prisipažinsiu, kartais net pusryčių vakariene, kelias savaites.

Taigi, patikėkite manimi, kai sakau, kad esu labai susipažinęs su Arby slankikliais! Šis receptas primena tuos sumuštinius, kurie mane leido gyventi – turime Arby's arklių padažą su lydytu šveicarišku sūriu ir daug keptos jautienos. Tada šie slankikliai padengiami pikantišku žolelių ir sviesto mišiniu, todėl jie yra visiškai neįtikėtini.

Visi šio recepto ingredientai yra paruošti, kad būtų lengva surinkti.

Keptos jautienos slankikliai Ingredientai

Slankikliai:

  • Havajų suktinukai: Paimkite minkštus, šviežius suktinukus, kad gautumėte geriausią tekstūrą. Saldūs suktinukai puikiai kontrastuoja su pikantišku įdaru ir užpilu. Jei norite projekto, visada galite pasidaryti savo ritinius!
  • Mayo: Norėdami gauti geriausio kremiškumo, naudokite geros markės majonezą. „Best Foods®“ yra mano mėgstamiausias ir aš rekomenduoju naudoti pilną riebalų kiekį.
  • Horsey Padažas: Arklio padažas suteikia unikalų, aštrų skonį. Griebkite Arby's arklių padažą iš vietinės Arby's arba bakalėjos parduotuvės. Jei nerandate, nesijaudinkite, šie slankikliai vis tiek skanūs ir be jo.
  • Jautienos kepsnys: Rinkitės plonais griežinėliais supjaustytą jautienos delikatesą. Kuo retesnis, tuo geriau jis išliks švelnus ir išlaikys drėgmę net iškepus.
  • Šveicariškas sūris: Ieškokite plonais griežinėliais supjaustyto sūrio, kuris gerai tirpsta, kad būtų geriausias kremiškumas.

Užpilas

  • Sviestas: Tai yra žolelių sviesto užpilo pagrindas. Ištirpinkite mikrobangų krosnelėje, tada atidėkite, kad šiek tiek atvėstų, prieš sudėdami kitus ingredientus.
  • Džiovintas maltas svogūnas: Sviestiniam užpilui suteikia malonų svogūnų skonį. Jei nemėgstate svogūnų, pakeiskite džiovintu smulkintu česnaku.
  • Dižonas Garstyčios: Suteikia aštraus skonio ir padeda sutirštinti sviesto užpilą.
  • Vusteršyras Padažas: Nedidelis kiekis suteikia sodraus skonio. Jei stebite druskos suvartojimą, ieškokite versijų, kuriose yra mažiau natrio.
  • Aguona Sėklos: Siūlo švelnų traškumą. (Likučius naudokite mano mėgstamame aguonų padaže).
  • Česnakai Milteliai: Tai prideda subtilų česnako skonį.

Sviestas ir prieskoniai sumaišomi, kad būtų galima užpilti šiuos lengvus jautienos kepsnius.

Kaip pasigaminti jautienos kepsnius

  1. Pradėkite nuo orkaitės ir keptuvės: Įjunkite orkaitę iki 350 ° F. 9 × 13 colių kepimo formą ištepkite riebalais.
  2. Supjaustykite ritinius: Perpjaukite Havajų ritinius per pusę horizontaliai, įsitikinkite, kad atskiri ritiniai yra sujungti. (Kad galėtumėte atidaryti ritinėlių „plokštes“ kaip knygą!)
  3. Padaryti padažą: Dubenyje sumaišykite majonezą ir arklių padažą.
  4. Sluoksniuokite apačią: Padažu aptepkite perpjautas duonos puses. Įdėkite apatinę pusę į indą. Sluoksniuokite šveicarišką sūrį, tada jautienos kepsnį ir kitą sūrio sluoksnį.
  5. Pirmasis kepimas: Šią apatinę dalį kepkite orkaitėje 10 minučių, kad sūris išsilydytų.
  6. Sumaišykite sviesto padažą: Kol kepa, sumaišykite sviesto padažo ingredientus iki vientisos masės. Gerai išmaišykite, kad viskas susimaišytų.
  7. Baigti: Įdėkite viršutinę duonos pusę. Visą viršų ir šonus aptepkite sviestiniu padažu. Kepkite dar kartą ir mėgaukitės!

Majonezo ir arklio padažas sujungiamas ir tepamas ant suktinukų, tada sluoksniuojama mėsa ir sūris.

Ką patiekti su jautienos kepsniais

  1. Salotos: Paprastos itališkos salotos arba aštrios kopūstų salotos traškumui.
  2. Bulvės: Išbandykite gruzdintas bulvytes, bulvių salotas arba skrudintas bulves.
  3. Daržovės: Skrudintos daržovės, pavyzdžiui, morkos ar Briuselio kopūstai, kad pridėtų šiek tiek spalvos.
  4. Makaronų salotos: Šios itališkai paruoštos šaltų makaronų salotos yra tobulas aštrus garnyras!

Ant mėsos dedama daugiau sūrio, ant viršaus uždedama kita suktinukų pusė ir visa tai aptepama sviestu šiems jautienos kepsniams.

SANDĖLIAVIMAS

Likučiai?

  • Visiškai atvėsinkite: Leiskite slankikliui atvėsti iki kambario temperatūros.
  • Tvirtai apvyniokite: Naudokite plastikinę plėvelę arba foliją.
  • Šaldyti: Laikyti šaldytuve iki 3 dienų.
  • Pakaitinti: Prieš patiekdami pašildykite orkaitėje, gruzdintuvėje arba mikrobangų krosnelėje.

Receptas uždengiamas ir kepamas.

Daugiau jums patikusių slankiklio receptų:

Lengvas jautienos kepsnių slankiklių receptas

Jautienos kepsnys su lipniu šveicarišku sūriu, švelniu jautienos kepsniu ir geriausiu sviestiniu užpilu yra puikus maistas, kurį pamėgs visa šeima!

Lengvas jautienos kepsnių slankiklių receptas

Jautienos kepsnys su lipniu šveicarišku sūriu, švelniu jautienos kepsniu ir geriausiu sviestiniu užpilu yra puikus maistas, kurį pamėgs visa šeima!

Instrukcijos

  • PARENGIMAS: 9 x 13 colių keptuvę gausiai ištepkite kepimo purkštuvu ir išklokite pergamentiniu popieriumi. Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių F. Perpjaukite ritinėlių plokštę per pusę horizontaliai, palikdami atskirus ritinius nepažeistus.

  • PADAŽAS: Suplakite majonezą ir horey padažą. Tolygiai paskirstykite mišinį ant ritinėlių pagrindo ir viršaus vidinių paviršių.

  • SURINKITI: Įdėkite pagrindo plokštę į keptuvę ir ant viršaus uždėkite 6 griežinėliais sūrio. Ant viršaus uždėkite jautienos kepsnį, tada ant daržovių uždėkite likusius 6 griežinėlius sūrio.

  • KEPTI: Kepkite BE viršaus 10 minučių, kad sūris išsilydytų. Tuo tarpu sumaišykite visus „sviesto” ingredientus ir greitai išplakite iki vientisos masės.

  • ĮDĖKITE SVIESTO: Išimkite keptuvę iš orkaitės ir sudėkite viršutinę ritinėlių plokštę. Viską supilkite sviestu, gausiai ištepdami suktinukų viršų ir šonus. Būtinai uždenkite visą duoną (išskyrus dugną). (Gerai, jei nenaudosite viso jo arba kai kurių sviesto telkinių apačioje – pagrindas bus traškus!)

  • KEPTI VĖL: Uždenkite folija ir kepkite 20 minučių. Nuimkite foliją ir kepkite dar 5–10 minučių arba tol, kol viršus taps auksinės spalvos, o sūris išsilydys.

  • MĖGAUTIS: Supjaustykite ir patiekite karštą. Mėgautis!

Recepto pastabos

1 pastaba: Ritinėliai: laikykite ritinius nepažeistus ir perpjaukite juos pusiau horizontaliai, kad jie atsidarytų kaip knyga.

Užrašas 2: Arklio padažas suteikia unikalų, aštrų skonį. Griebkite Arby's arklių padažą iš vietinės Arby's arba bakalėjos parduotuvės. Jei nerandate, nesijaudinkite, šie slankikliai vis tiek skanūs ir be jo!
3 pastaba: Jei norite gauti sultingiausių šliaužtinukų, paprašykite rečiausios jautienos kepsnio iš delikatesų prekystalio, kad įsitikintumėte, jog ji išliks minkšta ir neperkeptų kepant. Jei norite mažiau mėsingų slankiklių, naudokite 3/4 svaro jautienos kepsnio; mėsingesniems slankikliams naudokite 1 svarą.

Mitybos faktai

Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 378kcal | Angliavandeniai: 23.3g | Baltymas: 17.9g | Riebalai: 23.4g | Cholesterolis: 63.2mg | Natris: 432,7mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 3.4g

Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimui ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita