Itališkos dešros Orzo sriuba Ar jūsų naujoji mėgstamiausia vakarienė! Su pikantiškomis dešromis, šviežiomis daržovėmis ir švelniu „Orzo“, tai yra kvapnus minios malonumas, kurį visiems patiks.
Itališkos dešros Orzo sriuba
Aš myliu sriubą visus metus – net vasarą su kukurūzų sriuba!
Kreminės sriubos yra mano mėgstamiausios (labas, kreminės daržovės!), Tačiau sultinių sriubos gali būti tokios pat skanios. Dar geriau, jei galiu juos įkelti daržovėmis ir panaudoti bet ką mano šaldytuve.
Norėdami sukurti šį receptą, aš pakeičiau kremą į savo dešros bulvių sriubą sultiniui, pridėjau papildomų daržovių ir įmesiau į makaronus. Rezultatas? Tobulumas! Negaliu laukti, kol išgirsiu, ką tu galvoji apie šį!


Ingredientai
Štai ko jums reikia norint pagaminti itališką dešros „Orzo“ sriubą:
- Pagrindinės daržovės: Kauliuką maža ir tolygiai tolygiai virti ir geresnę tekstūrą.
- Raudonos bulvės: Nereikia lupimo. Kūdikių auksinės bulvės taip pat veikia!
- Italijos dešra: Naudokite švelnų ar karštą, atsižvelgiant į tai, kaip jums tai patinka.
- Pomidorų pasta: Užšaldykite likusius šaukšto dydžio porcijas vėliau.
- Gaisriniai pomidorai pomidorai: Tai suteikia papildomo skonio.
- Jautienos sultinys: Pasirinkite gerą prekės ženklą, kad gautumėte geriausią skonį.
- Orzo: Virkite atskirai, kad liktų liekanose.
- Kūdikio špinatai: Įpilkite pabaigoje, kad jis išliktų šviežias ir ryškus.
- Parmezano sūris: Šviežiai tarkuota suteikia puikų skonį ir tekstūrą
Greitas patarimas
Salyk savo makaronų vandenį! Kiekvienam 4 puodeliams vandens naudojkite 1 arbatinį šaukštelį druskos, kad įsitikintumėte, jog „Orzo“ yra tobulai pagardintas.


Variacijos
Perjunkite daiktus!
- Baltymų apsikeitimas: Naudokite maltą kalakutieną ar vištienos dešrą. Pridėkite papildomų prieskonių, kad kompensuotumėte.
- VEGGIJOS PAKERTAS: Įpilkite cukinijų, grybų ar brokolių, kad gautumėte papildomų daržovių.
- Makaronai: Sukeiskite „Orzo“ mažoms makaronų formoms, tokioms kaip mini kriauklės ar perlų kuskusas.
- Prieskoniai: Daugiau šilumos naudokite aštrią dešrą arba įpilkite kajeno pipirų.
- Kreminė versija: Įpilkite sunkaus kremo purslų kreminei sriubai.


Itališkos dešros „Orzo“ sriubos receptų patarimai
- Naudokite gerus pomidorus: Kuo geresnė kokybė, tuo geresnis skonis. Gaisro skrudintos spalvos suteikia dar daugiau skonio.
- Browd dešros šulinys: Negalima supakuoti puodo – tai padeda dešra rudai ir prideda skonio.
- Stebėkite šilumą: Jei daržovės rudi per greitai, nuleiskite šilumą, kad jos išliktų minkštos.
- Nubraižykite puodą: Kepę dešrą, nuvalykite dugną, kad gautumėte visus skanius gabaliukus.
- Sureguliuokite prieskonius: Paragaukite prieš patiekdami ir, jei reikia, įpilkite druskos ar pipirų.


Ką patiekti su itališkomis dešromis „Orzo“ sriuba


Saugojimas
Itališkos dešros „Orzo“ sriubos kaupimas
- Geriausia ta pati diena: Jei pridedama Orzo, sriuba geriausiai valgoma tą pačią dieną. (Orzo sugeria sultinį ir pasidaro minkštas.)
- Likusiems žmonėms: Virkite „Orzo“ atskirai ir, patiekdami, įpilkite į dubenėlius. Sriuba išlieka šviežia 4-5 dienas šaldytuve.
- Užšalimas: Užšaldykite sriubą be Orzo ir špinatų. Šaldytuve atšildykite per naktį ir prieš patiekdami įpilkite šviežiai paruošto „Orzo“.
Daugiau sriubos receptų
-
Smulkiai kauliukai, morkos ir salierai. Minkų česnako. Kauliukų bulvės (1/2 colio) ir paprikos (1/4 colio).
-
Įkaitinkite 1 valg. Alyvuogių aliejų dideliame puode ant vidutinės ugnies. Įpilkite svogūno, morkų ir salierų. Pakepinkite 7–9 minutes, kol suminkštės, dažnai maišant. Įpilkite česnako ir žaliųjų pipirų. Virkite dar 3–4 minutes. Stumkite daržoves į puodo šonus.
-
Į puodo centrą įpilkite dešros. Pagardinkite pagal skonį (pridedu 3/4 šaukštelio druskos ir 1/4 šaukštelio pipirų). Leiskite jam rudą iš vienos pusės, maždaug 1 minutę. Apverskite, paruduokite kitą pusę, tada suskaidykite į mažus trupinius mediniu šaukštu. Įmaišykite itališkus prieskonius, baziliką, raudonėlį, pomidorų pastą ir bulves, kad apsemtų.
-
Įpilkite neišdžiūvusių pomidorų ir išmaišykite 1 minutę. Supilkite sultinį. Užvirkite, tada sumažinkite šilumą ir troškinkite 15–20 minučių, kol daržovės suminkštės.
-
Kol sriuba virsta, virkite „Orzo“ sūdytame vandenyje (1 arbatinis šaukštelis druskos per 4 puodelius vandens) pagal pakuočių nurodymus. Nusausinkite, nuplaukite vėsiu vandeniu 15 sekundžių ir atidėkite.
-
Nuimkite sriubą nuo ugnies. Įmaišykite špinatus, kol suvystys. Jei valgykite nedelsdami, įmaišykite Orzo. Priešingu atveju laikykite Orzo atskirai (žr. 2 pastabą). Sureguliuokite prieskonius pagal skonį ir, jei norite, įpilkite raudonųjų pipirų dribsnių ir šviežių žolelių.
-
Įmeskite į dubenėlius. Viršuje su parmezano sūriu ir patiekite su nuoširdžia duona.
2 pastaba: Likusius likusius laikykite „Orzo“ atskirai, kad išvengtumėte per daug sultinio. Sriubą ir Orzo laikykite šaldytuve 4–5 dienas.
Saugojimas: Ši sriuba geriausiai valgoma tą pačią dieną, jei pridedama Orzo, nes ji sugeria sultinį ir gali pasidaryti minkšta. Likusiems žmonėms virkite „Orzo“ atskirai ir įpilkite į dubenėlius patiekdami; Sriuba išlieka šviežia šaldytuve 4–5 dienas. Jei užšąla, palikite „Orzo“ ir špinatams, per naktį atšildykite šaldytuve ir prieš patiekdami įpilkite šviežiai paruošto „Orzo“.
Tarnavimas: 1Patiekimas | Kalorijos: 357Kcal | Angliavandeniai: 31g | Baltymas: 18g | Riebumas: 19g | Sočiųjų riebalų: 7g | Cholesterolis: 43mg | Natris: 866mg | Kalis: 1142mg | Pluoštas: 4g | Cukrus: 4g | Vitaminas A: 8678Iu | Vitaminas C: 35mg | Kalcis: 126mg | Geležis: 4mg
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.