Šis klasikinių prancūziškų šokolado puodų desertas yra paprastas ir elegantiškas, o tobulas šokoladas baigiasi specialiai vakarienei.

Šokolado puodai de crème nuneša mane atgal; Beveik toliau, nei aš atsimenu. Bet laimei, aš atsimenu. Aš, jauna moteris, turinti 5 metų prancūzų kalbą ir meilę gaminti, ir aš norėjau juos sujungti. Jis, berniukas, kurį norėjau sužavėti kažkuo àu français.
Tai gali atrodyti kvailai, jei ištariate tai kaip amerikietiški žodžiai, tačiau prancūziškai tai yra sudėtinga (Pōh de crème). Kai kurie gali tai laikyti putėsiu ar pudingu, bet to nėra. Jis yra turtingesnis už putėsį ir toks prabangus, šilkinis ir lygus … nieko panašaus į pudingą.
Įveskite savo el. Paštą ir aš atsiųsiu jį į jūsų gautuosius. Be to, kiekvieną savaitę gaukite puikių naujų receptų!
Aš nebuvau patyręs virėjas ir jis tikrai nebuvo reiklus gerbėjas, bet aš norėjau, kad jis būtų tobulas ir kažkas, turintis daugiau patirties, nei aš pasiūliau pabandyti pasigaminti šias žavingas šokolado puodų taures.

Tas pirmasis tobulas kąsnis. Be galo nuostabu … bet yra daugiau. Tai buvo prancūzų kalba. Tai buvo šokoladas. Tai buvo tiesiog meilė. Nors tai tikrai puikus desertas Valentino dienai … jis yra per daug įspūdingas, kad jis būtų skirtas tik vienai atostogoms.
Šis aksominis desertas, kilęs iš Prancūzijos, užfiksavo desertų mėgėjų širdis ir skonius visame pasaulyje. Jie turi sklandią ir kreminę tekstūrą, turinčią sodrią, dekadentišką ir nuolaidų skonį. Puikiai tinka bet kuriai progai; Man patinka retkarčiais sustiprinti skonio profilį su mėgstamo likerio papildomu papildomu!
Nors dažnai naudoju oranžinį likerį, aš jį sumaišysiu. Aš padariau brendį ir burboną bei romą. „Kahlua“, „Mint“ ir „Raspberry Liquur“ taip pat turėjo savo akimirkas saulėje, tačiau šį kartą aš norėjau naudoti paskutinį iš „Ruby Red“ granatų arilių šaldytuve, todėl aš įsigilinau į savo alkoholinių gėrimų laikiklį ir radau tai, ko tikėjausi, kad turėjau.
Taip, granatų likeris! Man patinka kažkieno šiek tiek raugo idėja; Tai puikus komplimentas šilkiniam šokolado saldumui. Aš iš tikrųjų juos padariau prieš porą savaičių ir norėjau panaudoti paskutinį mano granatą, tačiau granatams gali būti sunku rasti … todėl siūlau avietes, jei taip pat norite pridėti vaisinio likerio komponentą. „Chambord“ yra skanus, o ryškiai raudonos avietės viršuje būtų gražu!

Aš buvau laimingas dėžutės, užpildytos „Ghirardelli“ šokoladais, gavėjas; Kokia nuostabi staigmena, todėl maniau, kad būtų smagu, jei jie lydėtų mano šokolado puodus de crème kaip garnyrą. Jie visada daro gražius sezoninius patiekalus ir aš maniau, kad jie bus tobula, kad puoštų šį šokolado desertą, kurį norėjau nuvežti pas kaimynus.
Tėvai gauna „Pots de crème“, tačiau vaikai nebus palikti. Papuoštas meilės žetonais, kiekvienas saldainis išpažįsta laiko pagerbtą Valentino žinią, įskaitant meilę, saldų, xoxo ir būti mano. Visi laimi!
Man patinka šis receptas; Tai tas pats, ką aš padariau prieš daugelį metų (ir taip, tai suveikė!).
Daugybė klasikinių prancūziškų šokolado puodų receptų, ragina juos užbaigti vandens vonią orkaitėje; Tai nėra ir tai, kad lengvesnis pasiruošimas jokiu būdu nesumažina galutinio rezultato. Tai „Très Delicieux“!
Jei tai darote Valentino dieną ir nerandate jokių granatų, nesijaudinkite; Išbandykite aviečių likerį ir papuoškite šviežiomis avietėmis ar braškėmis. Lygiai taip pat skanu, gražu ir taip, kaip ir prancūziškai. Padaryk tai savo „Amour“!
PINK! „Klasikiniai prancūziški puodai de crème“



Šokolado puodai de crème
Dekadentiškas ir skanus šokolado desertas.
- 6 uncijos Tamsus šokoladas Aš naudojau „Ghirardelli“ 60% kakavos kartaus saldžių šokolado drožlių
- 2 didelis Kiaušinių tryniai
- ⅓ puodelis cukrus
- ⅓ puodelis kakava
- 1 puodelis Sunkus kremas
- 1 puodelis nenugriebtas pienas
Garnyrui
- 2 šaukštai plakimo kremas
- 1 Šaukštis Jūsų pasirinktas likeris neprivaloma
- Jūsų pasirinktas vaisių garnyras neprivaloma
-
Ištirpinkite tamsų šokoladą dvigubame katile arba pagaminkite savo pačių dideliu puodu su troškinančiu vandeniu ir dideliu nerūdijančiu dubeniu.
-
Išplakite kiaušinių trynius, cukrų ir kakavą.
-
Įkaitinkite grietinėlę ir pieną, kol jis beveik verdys (pleiskanoja). Išimkite nuo ugnies ir labai lėtai išplakite grietinėlės/pieno mišinį į kiaušinių mišinį; Nuolat plakti kiaušiniams apdrausti; Tęskite iki visų pieno mišinio, įtrauktų į kiaušinių mišinį.
-
Supilkite mišinį atgal į didelį puodelį ir užvirkite ant silpnos ugnies. Maždaug 5 minutes sumažinkite ugnį ir nuolat maišykite mediniu šaukštu arba kol mišinys padengs šaukšto užpakalinę dalį.
-
Kai tai įvyks, lėtai išplakite varškės mišinį į ištirpintą šokoladą. Įpilkite likerio, jei naudojate, ir išplakite, kol įsijungs.
-
Supilkite į 4 individualius patiekalų talpyklas (aš naudojau kokteilių taures).
-
Nedelsdami uždenkite viršūnes plastikine plėvele, kad viršutinė dalis nesukurtų plėvelės.
-
Leiskite atvėsti 10 minučių, tada šaldykite mažiausiai valandą … kuo ilgiau, tuo geriau. Šaldytuve laikys 3–4 dienas.
-
Kai pasiruošęs tarnauti; Nuimkite plastikinę plėvelę, viršuje su plakta grietinėle.
-
Jei norite, papuoškite šviežiais vaisiais.
Mitybos faktai
Šokolado puodai de crème
Suma už porciją
% Dienos vertė*
* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.