Itališkas jautienos sumuštinis Prasideda švelnia, lėtai paruošta jautiena, pakrauta ant trapių, sūrių bandelių ir pasiuvama turtingame sultinyje. Taip lengva, taip gerai!
Itališkas jautienos sumuštinis
„French Dip“ sumuštiniai yra mėgstamiausi mano namuose! Aš paprastai darau lengvą savaitės nakties versiją ir „Crockpot“ versiją savaitgaliais – visa mano šeima išeina iš jų. Dar vienas einamas? Misisipės puodo kepsnys.
Taigi, aš supratau, kodėl gi ne sujungiant jųdviejų? O wow … tai buvo didžiulis hitas! Švelni, kvapni jautiena ant sviestinio, skrudintos bandelės su lydytu sūriu? Absoliutus tobulumas. Be to, tai neįtikėtinai lengva – tiesiog viską išmeskite ir leiskite jam virti!


Ingredientai
Štai ko jums reikės gaminti itališkus jautienos sumuštinius:
- Jautienos šmaikščių kepsnys: Gerai sukuriama sultingiausia, švelniausia jautiena.
- Maltas česnakas: Švieži ar niūrus – naudokite viską, ką turite!
- Pepperoncini pipirai + sūrymas: Prideda aštrų, šiek tiek aštrų smūgį.
- Geltonas svogūnas: Supjaustykite ypač ploną, kad jis ištirptų į jautieną.
- Itališki prieskoniai, svogūnų milteliai, paprika, česnako milteliai: Pakuotės dideliais skoniais!
- Jautienos bullė: Padaro sultinį ypač sodrų ir puikiai tinka panardinti.
- Hoagie bandelės: Tvirti ritinėliai geriausiai sulaiko sultingą jautieną.
- Suminkštintas sviestas: Padaro bandeles traškias ir turtingas, kai skrudinama.
- Česnako milteliai (bandelės): Prideda papildomą skonį skrudinta duona.
- Provolone sūris: Gražiai ištirpsta ir prideda kreminį kontrastą.


Patarimai geriausiems itališkiems jautienos sumuštiniams
- Storesnis sultinis? Tvirkite rezervuotą sultinį ant viryklės, kad ją šiek tiek sumažintumėte.
- Sear jautienos: Norėdami gauti papildomo skonio, greitai parudykite kepsnį karštoje keptuvėje, prieš pridėdami jį prie lėtos viryklės. (Vykdykite mano instrukcijas čia.)
- Susmulkinkite teisingai: Norėdami lengvai susmulkinkite jautieną, naudokite dvi šakutes.
- Nepraleiskite skrudintų bandelių: Padeda išvengti drėgnumo ir prideda tiek daug skonio!
- Daugiau šilumos? Įmeskite papildomus pipirų ar raudonųjų pipirų dribsnių brūkšnį.


Ką patiekti su itališkais jautienos sumuštiniais
- Traškios bulvytės: Puikiai tinka su kečupu ar kepti padažą.
- Coleslavas: Prideda šaunų, traškų kontrastą.
- Šoninės salotos: Laikykite jį šviežią su cezario ar sodo salotomis.
- Marinuoti agurkai: Aštrus pusė, papildanti jautieną.
- Žetonai: Nereikia paruošti – „Potato“ ar „Kettle Chips“ veikia puikiai.
Ieškai kažko lengvesnio? Pabandykite Vaisių salotos arba Skrudinti brokoliai!


Saugojimas
Saugoti likučius
- Šaldytuvas: Jautieną laikykite su sultiniu hermetiškame inde Iki 4 dienų.
- Užšaldymas: Vėsu, tada užšaldykite jautieną ir sultinį Iki 3 mėnesių.
- Pakartotinai pašildyti: Šildykite ant viryklės su sultiniu arba mikrobangų krosnele, kol karšta.
- Bandelės ir sūris: Skrudinkite šviežias bandeles ir patiekdami įpilkite sūrio.
Greitas patarimas
Itališkas jautienos sumuštinių šaldiklio valgis
- Prep: Supjaustykite jautieną į gabaliukus ir įpilkite į šaldiklio maišą su česnaku, pipirais (be sūrymo), svogūnų ir pagardų.
- Užšaldymas: Laikykite iki 3 mėnesių.
- Atšildymas: Įdėkite į šaldytuvą per naktį.
- Virkite: Įpilkite į lėtą viryklę su vandens ir pipirų sūrymu, tada virkite taip, kaip nurodyta.
Daugiau „CrockPot“ receptų:
-
Į „Crockpot“ įpilkite jautienos, česnako, pipirų + sūrymo, svogūnų, pagardų, puodelio ir vandens. Uždenkite ir virkite žemai 7–9 valandas arba aukštai 5–6 valandas, kol jautiena lengvai susmulkins šakute. Pašalinkite jautieną, susmulkinkite dviem šakutėmis ir išmeskite didelius riebalų gabalus. Grįžkite į jautieną į „Crockpot“.
-
Įkaitinkite orkaitę iki aukšto brūkšnio (stovo centre). Per pusę hoagie bandelių, paskirstykite sviestu ir pabarstykite česnako milteliais. Broilas 30–60 sekundžių, atidžiai stebėdamas, kol lengvai skrudins.
-
Išimkite bandeles iš krosnies, įpilkite provolono sūrio į abi puses ir dar kartą kepkite 30–60 sekundžių arba tol, kol sūris išsilydys.
-
Prieš dedant jautieną ant apatinių bandelių, naudokite žnyples, kad pašalintumėte skysčio perteklių. Jei norite, įpilkite papildomų pipirų pipirų viršuje. Viršuje su sūrių bandelių viršūnėmis.
-
Nedelsdami patiekite su nedideliu sultinio dubeniu iš „Crockpot“, kad galėtumėte panardinti. Mėgaukitės!
1 pastaba: Jautieną supjaustykite dideliais gabalėliais, pašalindami didelius riebalų gabalėlius ir gurkšnį. Kai kurie riebalai yra geri – tai padidina skonį ir švelnumą ir po virimo lengvai atsipalaiduos. Tiesiog sutelkite dėmesį į didesnių gabalų apipjaustymą.
- Sauskite su popieriniais rankšluosčiais ir pagardinkite druska ir pipirais.
- Įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus olandų krosnyje ant vidutinės stiprios ugnies, kol labai karšta.
- Sear jautienos gabalėliai viename sluoksnyje 2–3 minutes vienoje pusėje, dirbdami partijomis, kad išvengtumėte išstūmimo.
- Perkelkite į lėtą viryklę ir tęskite receptą.
Saugojimas: Likusią jautieną su sultiniu laikykite hermetiškame inde šaldytuve iki 4 dienų arba užšaldykite iki 3 mėnesių. Šildykite ant viryklės su sultiniu arba mikrobangų krosnelėje iki karšto. Skrudinkite šviežias bandeles ir įpilkite sūrio, kai patiekite geriausią tekstūrą.
Tarnavimas: 1Patiekimas | Kalorijos: 609Kcal | Angliavandeniai: 7g | Baltymas: 60g | Riebumas: 39g | Sočiųjų riebalų: 16g | Polinesočiųjų riebalų: 1g | Mononesočiųjų riebalų: 16g | Trans riebalai: 3g | Cholesterolis: 182mg | Natris: 275mg | Kalis: 659mg | Pluoštas: 0,3g | Cukrus: 0,8g | Vitaminas A: 31Iu | Vitaminas C: 1mg | Kalcis: 50mg | Geležis: 6mg
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.