0

Itališkas vištienos marinatas – „Chelsea“ netvarkinga prijuostė

  • 2 birželio, 2024


italų Vištiena Marinatas greitai pagaminamas ir kupinas gaivių, ryškių skonių. Net šiek tiek laiko marinate vištiena tampa skani!

Be to, vienoje porcijoje daugiau nei 43 gramai baltymų!

Jei jums patinka paprasti vištienos marinatai, peržiūrėkite mano universalų keptos vištienos marinatą arba vištienos taco marinatą.

Itališko vištienos marinato receptas lėkštėje virš ryžių lovos su šparaginėmis pupelėmis.

Tai Itališkas vištienos marinatas yra mano „Back-to-School Lifesavers“ programos dalis. Šie receptai yra paprasti, juose beveik nepjaustoma daržovių, greitai paruošiama, apie 10 ar mažiau ingredientų (neskaičiuojant dalykų, kuriuos jau turite savo sandėliuke), naudojami vaikams tinkami ingredientai. Spustelėkite čia, kad pamatytumėte visus serijos receptus!

Lengvas itališkas vištienos marinatas

Marinavimas paprastai užtrunka ir netinka paskutinės minutės vakarienei, tačiau pagal šį receptą net ir trumpas marinavimo laikas padaro vištienos skonį puikų.

Marinatą lengva paruošti iš kelių ingredientų ir nereikia pjaustyti daržovių! Tai puikus savaitės vakaras!

Prieš marinuojant vištieną rekomenduoju perpjauti pusiau. Tai padeda jam greičiau įsisavinti skonius ir greitai virti – ne ilgiau kaip 10 minučių ant karštų grotelių. Taip pat marinatą galite pasigaminti vieną ar dvi dienas į priekį. Atėjus vakarienės laikui, vištieną trumpam įdėkite į marinatą, tada kepkite ant grotelių!

Visi šio recepto ingredientai yra paruošti, kad būtų lengva surinkti.Visi šio recepto ingredientai yra paruošti, kad būtų lengva surinkti.

Ingridientai

Itališkas vištienos marinatas maišomas indelyje.

Kaip pasigaminti itališką marinatą vištienai

Šis itališkas marinatas vištienai yra lengva – būsite nustebinti, kaip greitai tai susidėlioja!

Sumaišykite ingredientus ir dalį mišinio užpilkite ant paruoštos vištienos. Laikykite jį šaldytuve, kol būsite pasiruošę įkaitinti grilį.

Itališko citrinos vištienos marinato kepimo ant grotelių patarimai:

  • Į vištieną įmaišykite marinatą. Sujungę marinatą ir vištieną, uždarykite maišelį be oro ir minkykite mišinį, kad kiekviena vištienos dalis tolygiai pasidengtų.
  • Marinuodami apverskite vištieną. Nepamirškite apversti vištienos maišelio, kol ji marinuojasi, kad įsitikintumėte, jog abi pusės bus skanios.
  • Gausiai patepkite kepsninės groteles aliejumi. Tai darau susukdama kelis popierinius rankšluosčius, pamirkydama juos aliejuje (pvz., rapsų ar daržovių), o po to žnyplėmis trindama riebius popierinius rankšluosčius ant grotelių. Tai padeda vištienai gražiai iškepti, kad ji nesuliptų ir nesuplyštų, kai ją apverčiate.
  • Leiskite vištienai pailsėti. Uždenkite vištieną folija ir leiskite pailsėti 5-10 minučių prieš pjaustydami. Tai padeda sultims pasklisti vištienos viduje, todėl ji tampa sultingesnė!

GREITAS PATARIMAS

Jei kepate daug vištienos krūtinėlių, galbūt verta investuoti į mėsos plaktuką; Naudoju kiekvieną kartą ruošdama vištienos krūtinėlę!

Padaže marinuota mėsa šaldiklio dydžio maišelyje.

VARIACIJAS

Itališkos vištienos marinato variantai

  • Sukurti Itališkas aštrus vištienos marinatas į marinatą įmaišę 1/2 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų dribsnių
  • Paruoškite an Itališkas marinatas vištienos šlaunelėms šiame recepte naudodami vištienos šlauneles be kaulų.
  • Padarykite tai a kreminis itališkas vištienos marinatas Į marinatą įpilkite 2 šaukštus majonezo, kad gautumėte kreminę tekstūrą ir švelnesnį skonį.

Kiek laiko marinuoti vištieną itališku padažu

Kadangi šiame recepte yra acto, kuris yra rūgštus, nemarinuokite vištienos ilgiau nei 6 valandas. Geriausias laikas yra apie 4 valandas, bet puikiai veikia net 30 minučių.

GREITAS PATARIMAS

Jei vištieną marinuojate trumpai, šakute pabaikite keletą skylučių krūtinėlėse ar šlaunelėse. Tai padeda marinatui greičiau įsigerti į mėsą.

Lengvas itališkas vištienos marinatas šviežiai iškeptas ant grotelių, paruoštas mėgautis.

Patiekite šią itališką vištieną kartu

Ši vištiena puikiai dera su daugybe skirtingų pusių; čia yra keletas mūsų mėgstamiausių:

  • A didelis sodas salotos: alyvuogių sodo salotos, sodo salotos arba šis greitas kasdienių salotų receptas.
  • Skrudinta daržovės: Skrudintos saldžiosios bulvės, skrudinti brokoliai, skrudintos žaliosios pupelės arba skrudinti žiediniai kopūstai.
  • A virti grūdų kaip kvinoja, rudieji ryžiai, baltieji ryžiai, žiediniai kopūstai, kuskusas ir kt.

Mėsos gabalas, paimamas šakute, parodo, kokia ji sultinga ir minkšta.Mėsos gabalas, paimamas šakute, parodo, kokia ji sultinga ir minkšta.

SANDĖLIAVIMAS

  • Saugykla: Ant grotelių keptą vištieną laikykite šaldytuve 3-4 dienas.
  • Užšaldymas: Ant grotelių keptą vištieną užšaldykite sandariame inde arba šaldymo maišelyje iki 2 mėnesių. Prieš naudodami jį atšildykite šaldytuve per naktį.

Daugiau paprastų vištienos receptų:

Itališkas vištienos marinatas

italų Vištiena Marinatas greitai pagaminamas ir kupinas gaivių, ryškių skonių. Net šiek tiek laiko marinate vištiena tampa skani!Be to, vienoje porcijoje daugiau nei 50 gramų baltymų!

Itališko vištienos marinato receptas lėkštėje virš ryžių lovos su šparaginėmis pupelėmis.

Itališkas vištienos marinatas

Itališko vištienos marinato receptas lėkštėje virš ryžių lovos su šparaginėmis pupelėmis.

italų Vištiena Marinatas greitai pagaminamas ir kupinas gaivių, ryškių skonių. Net šiek tiek laiko marinate vištiena tampa skani!Be to, vienoje porcijoje daugiau nei 50 gramų baltymų!

Instrukcijos

  • PARENGIMAS: Vištienos krūtinėles nupjaukite riebalais ir tolygiai perpjaukite per pusę. Supjaustykite gabalėlius iki vienodo storio (mėsos plaktuku arba keptuvės dugnu), kad būtų užtikrintas tolygus kepimas. Paruoštą vištieną sudėkite į didelį sandarų maišelį ir atidėkite. Šlaunims nupjaukite riebalų perteklių ir sudėkite į didelį uždaromą maišelį.

  • MARINADAS: Visa kita supilkite į plataus burnos indelį. Uždarykite ir purtykite, kol gerai susimaišys.

  • KALLIS VIŠTA: Supilkite 6 šaukštai marinatas ant paruoštos vištienos. Uždarykite maišelį ir minkykite rankomis, kad visa vištiena būtų gerai padengta. Dėkite į šaldytuvą ir marinuokite mažiausiai 30 minučių iki 4 valandų. Nemarinuokite per ilgai (acto rūgštis pradeda džiovinti vištieną).

  • GRILĖLIS: Įkaitinkite kepsninę iki vidutinės-aukštos ugnies (apie 450 laipsnių F.) Gausiai patepkite kepsninę aliejumi (aš suvyniotą popierinį rankšluostį sutepiu augaliniu aliejumi ir, laikydamas žnyplėmis, perbraukiu ant grotelių).

  • GRILĖS KONTS.: Žnyplėmis išimkite vištieną iš maišelio, kad nuvarvėtų marinato perteklius. Padėkite vištieną plokščiai ant grotelių. Kepkite vištieną ant grotelių, apversdami tik vieną kartą įpusėjus kepti, maždaug 3–5 minutes iš kiekvienos pusės (kol storiausia vištienos dalis užfiksuos 165 laipsnių F. ir mėsa gražiai apdegs). Kai vištiena bus paruošta apversti, ji turi lengvai pakilti nuo grotelių. (Aš naudoju aštrų metalinį suktuvą, kad subraižyčiau ir apversčiau vištieną į kitą pusę.)
  • Ilsėkis ir mėgaukis: Perkelkite vištieną į lėkštę ir uždenkite folija. Leiskite vištienai pailsėti 5–10 minučių, kad sultys vėl pasiskirstytų. Paragaukite ir, jei reikia, įberkite dar druskos. Smulkiai supjaustykite arba supjaustykite. Apšlakstykite arba naudokite konditerinį šepetėlį, kad vištienos viršų pateptumėte marinatu ir mėgaukitės!

Recepto pastabos

1 pastaba: vištiena: Tiks krūtys arba šlaunys. Jei naudojate krūtis, būtinai atlikite paruošimą pagal recepto 1 veiksmą (perpjaukite jas per pusę ir sutrinkite iki vienodo storio). Jei marinuoti neturite ilgai, keletą kartų pradurkite vištieną šakutės spygliukais, kad marinatas greičiau įsiskverbtų. Jei naudojate mažiau nei 2 svarus vištienos, sumažinkite druskos kiekį.
Gali likti papildomo marinato; Geriau, kad turėtum daugiau nei neužtenka! Visą savaitę naudokite ant žalumynų ar daržovių.

Mitybos faktai

Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 322kcal | Angliavandeniai: 5.1g | Baltymas: 43.9g | Riebalai: 12.1g | Cholesterolis: 142.4mg | Natris: 865.4mg | Pluoštas: 0.2g | Cukrus: 4.5g

Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimui ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita