„Oreo Whoopie Pies“ – „Chelsea“ netvarkinga prijuostė


Slapukai

Oreo Whoopie pyragaičiai yra įdomus restorano kopijavimo receptas! Juose yra minkšti, pyragą primenantys sausainiai, užpildyti kreminiu glaistu.

Oreo Whoopie pyragaičiai sukrauti vienas ant kito.

„Oreo Whoopie Pies“ – įdomus „Copycat“ receptas!

Cubby's yra vietinis mėgstamiausias Jutos valstijoje, žinomas dėl savo skanių sumuštinių ir salotų. Saldžiųjų bulvių bulvytės yra asmeninis mėgstamiausias. Mano vyras, kuris ten dažnai griebia darbo pietus, negali atsigerti jų pyragaičių. Jie ateina Oreo ir Funfetti, ir jis yra abiejų gerbėjas. Kitą dieną jis man padavė vieną ir pasakė: „Tu turi sugalvoti, kaip man tai padaryti!

Iššūkis priimtas! „Hoopie“ pyragaičiai yra neįtikėtinai minkšti – kaip pyragas. Taigi aš sugalvojau, kad pradėsiu nuo pyrago mišinio sausainių recepto (kaip šių naminių Oreos) ir savo kreminio sūrio glaisto.

Kad „Cubby's“ sausainių tekstūra taptų patraukli, leiskite jiems pailsėti su glaistu – geriausia tai padaryti per naktį. Tai puikus paruošiamas desertas, nes jiems tikrai reikia laiko, kad jie puikiai suminkštėtų.

Visi šio recepto ingredientai yra paruošti, kad būtų lengva surinkti.

Ingridientai:

  • Betty Crocker itin drėgnas vanilinio pyrago mišinys: Tai yra mano pasirinkimas, nes iš jo gaminami geriausi Oreo Whoopie pyragėliai!
  • Greitas vanilinio pudingo mišinys: Išlaiko sausainius minkštus ir suteikia saldaus vanilės skonio. Būtinai naudokite greitą (ne virti ir patiekti) rūšį.
  • Kiaušiniai: Norėdami geresnės sausainių tekstūros, naudokite kambario temperatūros kiaušinius.
  • Nesūdytas sviestas: naudokite nesūdytą, kad kontroliuotumėte druskos kiekį savo sausainiuose. Jis turėtų būti minkštas, bet neištirpęs.
  • Oreo slapukai: Naudokite įprastus „Oreos“ ir susmulkinkite juos (kai vis dar yra grietinėlė).

Šaltinis:

  • Nesūdytas sviestas: Turi būti kambario temperatūros, neištirpęs.
  • Viso riebumo grietinėlės sūris: Norėdami gauti geriausią storį ir tekstūrą, naudokite plytų stilių, jis turi būti minkštas, bet neištirpęs.
  • Druska ir vanilė: Žiupsnelis druskos sumažina saldumą, o vanilė sustiprina skonį.
  • Cukraus pudra: Sureguliuokite kiekį pagal savo skonį, mažiau, jei norite aštresnio glaisto, daugiau, jei norite saldesnio ir tirštesnio glaisto.

Tešla ruošiama šiems „Oreo“ pyragams ir į ją dedama ir sumaišoma susmulkinta „Oreo“.

Kaip pasigaminti Oreo Whoopie pyragus

  1. Sumaišykite tešlą: Sumaišykite pyrago mišinį, pudingo mišinį, sviestą, kiaušinius ir vanilę, kol jis bus tirštas. Įmaišykite susmulkintus Oreos.
  2. Atvėsinkite tešlą: Iš tešlos iškočiokite rutuliukus ir dėkite į šaldytuvą. Tai padeda sausainiams išlikti tirštiems ir putiems!
  3. Kepti: Sudėkite rutuliukus 2 colių atstumu vienas nuo kito ant kepimo skardos. Kepti. Iškepę palikite juos ant keptuvės 5 minutėms, kad sustingtų.
  4. Padarykite glaistą: Sumaišykite kreminį sūrį ir sviestą, tada įpilkite vanilės ir žiupsnelio druskos. Lėtai įmaišykite cukraus pudrą.
  5. Surinkti: Ant vieno sausainio uždėkite glaisto ir ant viršaus užspauskite kitą sausainį, kad susidarytų sumuštinis. Uždenkite juos ir palikite sėdėti per naktį. Kitą dieną mėgaukitės savo minkštais pyragėliais!

Patarimai, kaip gaminti Oreo Whoopie pyragus

  • Smulkiai supjaustykite Oreos: Jei norite, kad kiekvienas kąsnis būtų Oreo skonio, supjaustykite smulkiai. Arba sudėkite Oreos į didelį maišelį, sandariai uždarykite ir sutrinkite kočėlu.
  • Atvėsinkite tešlą: Tešlos rutuliukus laikykite šaldytuve, kad jie iškeptų tolygiai ir išliktų stori.
  • Atvėsinkite prieš užšaldydami: Prieš įdėdami glajų, leiskite sausainiams visiškai atvėsti, kad jis neištirptų.
  • Sureguliuokite glaistymą: Jei glajus per minkštas, trumpam atšaldykite. Jei jis per kietas, leiskite sušilti iki kambario temperatūros arba įpilkite šiek tiek pieno, kad suminkštėtų.
  • Poilsis per naktį: Uždenkite ir palikite surinktus pyragus per naktį. Jie taps minkštesni ir aromatingesni. Jei sausainiai neturėjo galimybės iki galo suminkštėti, įkandus į juos išspaudžiamas glajus!

Tešla iškočiojama, kepama ir glajus paskirstomas tarp sluoksnių.

Naudingi įrankiai

  • Silikono mentelė: Idealiai tinka maišymo indų sienoms grandyti.
  • Kepimo skarda ir pamušalas: Pamušalas, kaip ir silikoninis kepimo kilimėlis, pagerina sausainių dugno tekstūrą ir palengvina valymą.
  • Metalinė mentelė: naudokite tai, kad sutvarkytumėte sausainių kraštus, kol jie iškepę dar šilti ir lankstūs.
  • Vamzdžių antgaliai: Įdėkite plastikinį įdėklą ir platų vamzdžio galiuką į aukštą puodelį. Užpildykite glajumi ir naudokite, kad kiekvieno sausainio centre gausiai suktųsi. Taip lengviau nei glazūrą ištepti sviestiniu peiliu, bet jei norite, galite naudoti ir peilį.

Kaip pasigaminti net „Oreo Whoopie“ pyragus

Norint, kad sausainiai puikiai derėtų viršuje ir apačioje, tešlos rutuliukus geriausia pasverti ant maistinių svarstyklių. Tai užtikrina, kad kiekvienas slapukas yra lygiai tokio pat dydžio.

Galite naudoti matavimo šaukštus ar sausainių kaušelį, tačiau juos pasvėrus gaunamas tiksliausias rezultatas!

Vienas iš „Oreo Whoopie“ pyragėlių yra laikomas aukštyn ir rodo skanius sluoksnius.

SANDĖLIAVIMAS

Laikykite Oreo Whoopie Pies sandariai uždarytame inde šaldytuve iki 4 dienų. Prieš valgydami leiskite jiems sušilti iki kambario temperatūros. Užšaldykite nekeptą sausainių tešlą, o ne iškeptus sausainius. Tešlą galite kepti tiesiai iš šaldiklio, tik pridėkite 1-3 minutes prie kepimo laiko.

Naudokite likusius Oreos šiuose desertuose:

Oreo Whoopie pyragaičiai

Oreo Whoopie pyragaičiai yra įdomus restorano kopijavimo receptas! Juose yra minkšti, pyragą primenantys sausainiai, užpildyti kreminiu glaistu.

Oreo Whoopie pyragaičiai sukrauti vienas ant kito.

Oreo Whoopie pyragaičiai

Oreo Whoopie pyragaičiai sukrauti vienas ant kito.

Oreo Whoopie pyragaičiai yra įdomus restorano kopijavimo receptas! Juose yra minkšti, pyragą primenantys sausainiai, užpildyti kreminiu glaistu.

Instrukcijos

  • Slapukai: Stacionariame maišytuve (arba naudodami didelį dubenį ir elektrinius maišytuvus) sumaišykite pyrago mišinį, pudingo mišinį, sviestą, kiaušinius ir vanilę. Plakite, kol gausis labai tiršta tešla. Pagal poreikį nubraukite dubenį. Smulkiai supjaustykite visą Oreos (su kremu) ir supilkite į tešlą.

  • TEŠLOS RUTULIAI: Iš 1-1/2 šaukšto tešlos (po 30 gramų maisto skalėje) iškočiokite rutuliukus. Atšaldykite rutuliukus nuo 30 minučių iki valandos, kad kepimo metu jie išliktų pūsti.
  • KEPTI: Įkaitinkite orkaitę iki 350°F. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi arba įklotu. Padėkite tešlos rutuliukus 2 colių atstumu vienas nuo kito ant lakšto. Kepkite 9-10 minučių, kol dugnas šiek tiek paruduos. Neperkepkite. Leiskite sausainiams 5 minutes pailsėti ant lakšto, prieš perkeldami ant vėsinimo grotelių. Pakartokite su likusia tešla.

  • ŠALTINIS: Suminkštinkite kreminį sūrį mikrobangų krosnelėje saugioje lėkštėje 15–20 sekundžių pertraukomis iki kambario temperatūros. Sviestą ir kreminį sūrį plakite mikseriu iki vientisos masės. Įmaišykite vanilę ir druską. Palaipsniui suberkite cukraus pudrą, plakite iki vientisos masės. Plakite mažu greičiu 30 sekundžių, tada padidinkite iki vidutinio ir didelio greičio ir plakite 1-2 minutes. Norėdami tirštesnio glaisto, įpilkite papildomai 1/4 puodelio cukraus pudros. Šaldykite glazūrą 20-30 minučių, kad sutvirtėtų prieš glaistydami.

  • SURINKITI: Kai sausainiai atvės, perkelkite glazūrą į maišelį plačiu antgaliu. Užtepkite glajų ant vieno sausainio ir švelniai sumuštinį su kitu. Pakartokite su visais sausainiais.
  • SUMINKSTINTI SLAUKAUS: Uždenkite pyragus plastikine plėvele ir laikykite šaldytuve per naktį, kad suminkštėtų (2 pastaba). Kitą dieną prieš patiekdami leiskite jiems sušilti iki kambario temperatūros. Jais geriausia mėgautis tą pačią dieną.

Recepto pastabos

1 pastaba: Išbandžiau daugybę skirtingų tortų mišinių, bet nė vienas neatitiko šio skonio ir tekstūros! Būtinai naudokite 14,25 uncijos dėžę. Nesilaikykite nurodymų ant dėžutės!
Užrašas 2: Čia jie tampa minkšti ir panašūs į pyragą, be to, yra kvapnesni. Jei sausainiai neturėjo galimybės iki galo suminkštėti, įkandus į juos išspaudžiamas glajus!

Mitybos faktai

Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 416kcal | Angliavandeniai: 53.6g | Baltymas: 3g | Riebalai: 21.6g | Cholesterolis: 77.8mg | Natris: 352,7mg | Cukrus: 43.4g

Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimui ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.



Source link

By admin

Related Post

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -