Keptos vištienos kąsneliai yra absoliučiai GERIAUSI, tiekiantys lengvą, daug baltymų turintį maistą, kuris tikrai patiks visai šeimai! Tiesiog supjaustykite vištieną kubeliais, pagardinkite prieskoniais ir kepkite vos 12 minučių, kad kiekvieną kartą gautumėte švelnų ir kvapnų rezultatą.
Arba išbandykite mano originalų keptos vištienos krūtinėlės receptą, kuriame naudojamos visos vištienos krūtinėlės.
Keptos vištienos kąsneliai yra GERIAUSI!
Labai nekantrauju pasidalinti šiuo receptu! Mano vaikai, kurie mėgsta vištieną, sako, kad tai pati geriausia vištiena. Be to, bet ką ant iešmelių vakarienę valgyti tampa smagiau!
Šis receptas paruošiamas greitai, o rezultatai nuostabūs: švelnūs vištienos gabalėliai su skaniais, apanglėjusiais išorėmis ir kaip tik tinkamais prieskoniais.
Pasigaminkite dvigubą partiją, kuria galėsite mėgautis vakarienei, o likučius sutaupykite receptams, kuriems reikalinga iš anksto virta vištiena arba kassavaitinio patiekalo ruošimui.
Kodėl man patinka šis receptas:
- Greitas paruošimas: Bendras kepimo laikas tik 12 minučių, puikiai tinka užimtoms naktims!
- Lengva pagaminti: Šiuos keptos vištienos kąsnelius galiu be proto pasigaminti klausydamas podcast'o.
- Supakuota su baltymais: Vištiena yra pilna baltymų, todėl ji yra labai patenkinta.
- Minimalūs ingredientai: Reikia tik kelių sandėliuko pagrindų.
- Skonis: Prieskoniai suteikia nuostabų skonį!
Ingridientai
- Vištiena: Norėdami gauti geriausią skonį ir švelnumą, naudokite vištienos šlauneles be kaulų ir be odos. Supjaustykite juos 1 colio gabalėliais, kad keptumėte tolygiai. Venkite vištienos krūtinėlių, nes jos gali tapti sausos ir kietos.
- Alyvuogių aliejus: Užtikrina tolygų gaminimą ir prideda sodraus skonio keptiems vištienos kąsniams.
- Prieskoniai: Paprika, česnako milteliai, svogūnų milteliai, druska ir pipirai suteikia puikų skonį. Sumas koreguokite pagal savo skonį.
- Šviesiai rudas cukrus: Prideda šiek tiek saldumo ir padeda išgauti gražią vištienos karamelizaciją. Daugiau spalvų = daugiau skonio!
- Kukurūzų krakmolas: Ant vištienos sukuria traškų išorinį sluoksnį.
VARIACIJAS
Pakeiskite dalykus!
- BBQ vištienos kąsneliai: Aptepkite BBQ padažu ant gatavų vištienos kąsnelių
- Meksikos vištienos kąsneliai: Naudokite taco prieskonius ir užpilkite gvakamole ir grietine.
- Aštrūs vištienos kąsneliai: Į prieskonių mišinį įpilkite šiek tiek čili miltelių arba kajeno pipirų.
- Keptos buivolo vištienos kąsneliai: Pabarstykite buivolių padažu ant gatavų vištienos kąsnelių ir patiekite rančą šone, kad galėtumėte panirti.
- Graikiškas stilius: Pagardinkite raudonėliu ir iškart iš orkaitės apšlakstykite citrinos sultimis. Patiekite su trupučiu pitos ir humuso.
Kaip pasigaminti keptos vištienos kąsnelius
- Paruoškite vištieną: Vištienos šlauneles be kaulų supjaustykite 1 colio gabalėliais.
- Sezonas: Sumaišykite vištieną su prieskoniais, ruduoju cukrumi ir kukurūzų krakmolu.
- Įpilkite aliejaus: Įmaišykite alyvuogių aliejų, kad vištiena tolygiai pasidengtų.
- Kepti: Suverkite iešmelius ir dėkite ant kepimo skardos. Kepkite 12 minučių arba iki auksinės spalvos ir iškeps.
- Tarnauti: Leiskite šiek tiek atvėsti, tada mėgaukitės šiais orkaitėje keptos vištienos kąsneliais!
Ką patiekti su keptos vištienos kąsneliais
Keptos vištienos kąsnelių receptas
Keptos vištienos kąsneliai yra absoliučiai GERIAUSI, tiekiantys lengvą, daug baltymų turintį maistą, kuris tikrai patiks visai šeimai! Tiesiog supjaustykite vištieną kubeliais, pagardinkite prieskoniais ir kepkite vos 12 minučių, kad kiekvieną kartą gautumėte švelnų ir kvapnų rezultatą.

Keptos vištienos kąsnelių receptas

Keptos vištienos kąsneliai yra absoliučiai GERIAUSI, tiekiantys lengvą, daug baltymų turintį maistą, kuris tikrai patiks visai šeimai! Tiesiog supjaustykite vištieną kubeliais, pagardinkite prieskoniais ir kepkite vos 12 minučių, kad kiekvieną kartą gautumėte švelnų ir kvapnų rezultatą.
Instrukcijos
-
PARENGIMAS: Orkaitės lentyną pastatykite 6 colių atstumu nuo elemento. Iš anksto pašildykite broilerį ir leiskite jam visiškai įkaisti. Skardą išklokite kepimo popieriumi arba folija (1 pastaba).
-
VIŠTA IR PIESKOMENYS: Dideliame dubenyje sumaišykite vištienos gabalėlius su prieskoniais, cukrumi ir kukurūzų krakmolu. Sumeskite žnyplėmis, kad padengtumėte tolygiai.
-
ĮPILKITE ALIEJAUS: Vištieną apšlakstykite aliejumi. Dar kartą išmaišykite, kad pasidengtų tolygiai.
-
VIEŠLIAI: Suverkite vištieną ant iešmelių.
-
BROIL: Ant paruoštos skardos dėkite iešmelius, išdėstytus vienas nuo kito. Kepkite 12 minučių arba tol, kol vištiena pasieks 160 °F vidinę temperatūrą ir įgaus auksinę spalvą.
-
MĖGAUTIS: Išimkite iš orkaitės, paragaukite ir, jei reikia, įberkite žiupsnelį druskos ir patiekite iš karto.
Recepto pastabos
Vištiena: Norėdami gauti optimalų skonį ir švelnumą, naudokite be kaulų ir beodės vištienos šlauneles, supjaustykite jas 1 colio gabalėliais, kad iškeptumėte tolygiai. Geriausia vengti vištienos krūtinėlių, nes jos išsausėja ir tampa kietos.
Serviravimas Pasiūlymai: Ši vištiena puikiai dera su ryžiais ir skrudintomis daržovėmis arba šviežia salsa, tokia kaip mango arba ananasų salsa. ARBA apšlakstykite ant pasirinkto padažo: ant grotelių keptos kepsninės, kalendros laimo, tzatziki, žemės riešutų padažo arba aštraus majonezo (žr. šį Azijos vištienos tacos receptą, kaip mano mėgstamiausią gaminimo būdą).
Mitybos faktai
Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 388kcal | Angliavandeniai: 9.8g | Baltymas: 37.6g | Riebalai: 22g | Cholesterolis: 175.1mg | Natris: 2507.8mg | Pluoštas: 1.3g | Cukrus: 3.3g
Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimui ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.