Greitai Marinuoti raudonieji svogūnai! Tiesiog sumaišykite plonais griežinėliais pjaustytą raudonąjį svogūną, actą, šiek tiek druskos ir cukraus bei vandenį. Gerai suplakite ir palikite kurį laiką pastovėti. Turėsite skanių marinuotų svogūnų, paruoštų papuošti bet kokį patiekalą!
Įdėkite šiuos marinuotus svogūnus į vištienos tinga tacos arba išmeskite juos ant sočių tuno salotų, kad gautumėte papildomo skonio.
Marinuotų raudonųjų svogūnų receptas
Aš esu visiškai apsėstas marinuotų raudonųjų svogūnų. Jie yra mano užpilas beveik viskam, o mano šaldytuve visada yra stiklainis. Nors šis receptas yra paprastas, nekantrauju juo pasidalinti, nes jis labai pagyvina patiekalus! Reikia tik minučių plaktibet prideda gausybė skonio.
Kai ruošiu savo savaitinį maistą – gaminu dideles rudųjų arba baltųjų ryžių, skrudintų saldžiųjų bulvių, plakinių padažų ar padažų ir gaminu kelis baltymus – partiją, niekada nepamirštu pagaminti partijos šių marinuotų raudonųjų svogūnų.
Šiame recepte naudojamas a greitai marinavimas metodas, todėl jums nereikės rūpintis stiklainių sterilizavimu ar nieko gaminimu. Tiesiog sumeskite viską į stiklainį, gerai suplakite ir padėkite į šaldytuvą. Lengva,
Išsirinkite gerą raudonąjį svogūną
Štai keletas paprastų patarimų, kaip išsirinkti gerą raudonąjį svogūną:
- Žiūrėk: Svogūnus rinkitės kietus ir be dėmių ar minkštų vietų.
- Oda: Ieškokite svogūnų su blizgančia, lygia odele. Laikykitės atokiai nuo drėgnų ar supelijusių daiktų.
- Svoris: Pasirinkite svogūnus, kurie jaučiasi sunkūs dėl savo dydžio, o tai reiškia, kad jie yra gražūs ir švieži viduje.
- Kvapas: Nerinkite svogūnų, kurie blogai kvepia ar labai stiprūs. Kuo šviežesnis svogūnas, tuo ilgiau išliks jūsų marinuoti raudonieji svogūnai.
Štai ko jums reikės norint jį marinuoti:
- Raudonasis svogūnas: Norėdami gauti geriausius rezultatus, supjaustykite jį labai plonai.
- Raudonojo vyno actas: Suteikia aštraus skonio; galite naudoti baltąjį actą šlakeliu.
- Vanduo: Padeda subalansuoti acto rūgštingumą.
- Druska: Tai pagerina skonį.
- Cukrus: Prideda saldumo; sumą galite koreguoti pagal savo pageidavimus.
DUK apie greitai marinuotus raudonuosius svogūnus:
Kiek laiko laikosi greitai marinuoti raudonieji svogūnai? Greitai marinuoti raudonieji svogūnai paprastai gali būti laikomi šaldytuve 1–2 savaites.
Ar galiu naudoti įvairių rūšių actą? absoliučiai! Raudonojo vyno actas yra mano mėgstamiausias, bet baltasis actas veikia žiupsneliu.
Ar man reikia sterilizuoti stiklainius? Ne! Greitam marinavimui nereikia sterilizuoti stiklainių, nes svogūnai bus suvalgyti gana greitai.
Ar galiu reguliuoti saldumą ar sūrumą? Taip, nedvejodami reguliuokite cukraus ar druskos kiekį pagal savo skonį.
Kaip plonai turėčiau pjaustyti svogūnus? Svogūnus geriausia pjaustyti labai plonai, naudojant aštrų peilį arba mandolino pjaustyklę, kuri nustatyta plonai. Tai užtikrina, kad svogūnai marinuotųsi tolygiai ir gražiai įsigers skoniai!
Ar galiu pridėti kitų prieskonių ar kvapiųjų medžiagų? absoliučiai! Nesivaržykite pritaikyti šį marinuotų raudonųjų svogūnų receptą su papildomais prieskoniais, pavyzdžiui, pipirų žirneliais, česnako skiltelėmis arba žolelėmis, pavyzdžiui, čiobreliais ar krapais, kad gautumėte daugiau skonio.
Kaip naudoti marinuotus raudonuosius svogūnus
SANDĖLIAVIMAS
Greitai marinuoti raudonieji svogūnai tinka 1–2 savaites laikyti šaldytuve, jei laikomi sandariame inde.
Daugiau patiekalų papildymų:
Marinuoti raudonieji svogūnai
Greitai Marinuoti raudonieji svogūnai! Tiesiog sumaišykite plonais griežinėliais pjaustytą raudonąjį svogūną, actą, šiek tiek druskos ir cukraus bei vandenį. Gerai suplakite ir palikite kurį laiką pastovėti. Turėsite skanių marinuotų svogūnų, paruoštų papuošti bet kokį patiekalą!
Marinuoti raudonieji svogūnai
Greitai Marinuoti raudonieji svogūnai! Tiesiog sumaišykite plonais griežinėliais pjaustytą raudonąjį svogūną, actą, šiek tiek druskos ir cukraus bei vandenį. Gerai suplakite ir palikite kurį laiką pastovėti. Turėsite skanių marinuotų svogūnų, kurie bus paruošti bet kokiam patiekalui!
Instrukcijos
-
PARENGIMAS: Nupjaukite svogūno galus, perpjaukite pusiau ir pašalinkite išorinį sluoksnį.
-
Pjaustyti: Naudodami labai ploną mandoline pjaustyklę, smulkiai supjaustykite svogūną. (Jei neturite pjaustyklės, naudokite aštrų peilį, kad pjaustytumėte kuo ploniau)
-
SUJUNGTI: Supjaustytus svogūnus sudėkite į stiklainį kartu su kitais ingredientais.
-
POILSIS: Uždėkite stiklainio dangtį ir gerai suplakite, kad ingredientai susimaišytų. Svogūnus leiskite marinuotis šaldytuve bent 20 minučių.
-
MĖGAUTIS: Naudokite marinuotus svogūnus pagal pageidavimą. Likučius laikykite šaldytuve 1 (iki 2) savaičių.
Recepto pastabos
Kaip naudoti marinuotus raudonuosius svogūnus
Mitybos faktai
Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 11kcal | Angliavandeniai: 2.4g | Baltymas: 0.2g | Natris: 146.6mg | Pluoštas: 0.3g | Cukrus: 1.4g
Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimui ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.