0

One Pot Mac ir sūrio receptas

  • 8 birželio, 2024



Makaronai ir picaMakaronai ir pica

Makaronai ir pica

Tai Mac ir sūris receptas pats geriausias! Jame yra minkšti makaronai, skanių sūrių mišinys, o „paslaptis“ yra nuostabiame prieskonių mišinyje. Pagaminta viename puode, šis mac ir sūris yra turtingiausias, sūriausias ir kremiškiausias!

Jei norėtumėte naudoti greitpuodį, išbandykite mano mėgstamiausią „Instant Pot Mac“ ir sūrį!

Patiekalas puode su šaukštu išgriebti.

One Pot Mac ir sūris

Kaip ir daugelis iš jūsų, žinau, kad nėra neįprasta sakyti, kad mano vaikai yra apsėsti mac ir sūrio. Tai įprasta, tiesa? Bet mano dukra perkelia tai į kitą lygį. Ji mieliau valgys maką ir sūrį nei pyragaičius, šokoladinius sausainius ar pyragus. Rimtai, ji net prašo pusryčiams!

Akivaizdu, kad savo namuose gana dažnai gaminu mac ir sūrį. Ir aš turiu pagaliau ištobulino paprasčiausią ir skaniausią viryklės receptą. Man tai patinka, mano vaikai negali pasisotinti, o aš dar labiau apsėstas, nes jį taip paprasta pasigaminti, o išvalyti – labai paprasta!

Šis „Mac“ ir sūrio receptas yra…

  • Tikrai skanus: Klasikinis ir kreminis – visiškas malonumas!
  • Pagaminta iš paprastų ingredientų: Naudoja pagrindines sandėliuko kabes.
  • Greitai pagaminamas: Paruošta maždaug per 20 minučių – nereikia pjaustyti daržovių!
  • Pritaikoma: Lengvai pridėkite mėgstamus mišinius.
  • Vieno puodo stebuklas: Tik vieną indą reikia išplauti!

Sudedamosios dalys paruoštos, kad būtų lengva surinkti.

Lengvas mac ir sūris puode.

„Mac“ ir sūrio gaminimas anksčiau laiko

Šis mac ir sūris geriausiai tinka šviežias. Tačiau galite jį paruošti iš anksto, nors jis bus mažiau kreminis.

  1. Virkite šiek tiek mažiau nei įprastai ir nukelkite nuo ugnies; sūrių dar nedėkite.
  2. Leiskite atvėsti, tada laikykite šaldytuve, uždengtą hermetiškame inde.
  3. Norėdami patiekti, pakaitinkite ant viryklės, kol sušils, tada nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite sūrius.

Ką patiekti su „Mac“ ir sūriu:

Mac ir sūris su kaušeliu išsemiamas.

SANDĖLIAVIMAS

„Mac“ ir sūrio laikymas:

  • Kaip ir dauguma vieno puodo makaronų patiekalų, šis „mac and cheese“ yra toks geriausia valgyti iškart po virimo.
  • Saugokite likučius šaldytuve, sandariame inde, 2-4 dienas.
  • Pašildyti, įpilkite šiek tiek pieno arba sultinio ir iškepkite mikrobangų krosnelėje su plastikine plėvele, kurią iš dalies uždenkite. Dažnai maišykite, kad užtikrintumėte tolygų kaitinimą.

Daugiau jums patikusių vieno puodo vakarienės receptų:

Mac ir sūrio receptas

Tai Mac ir sūris receptas pats geriausias! Jame yra minkšti makaronai, skanių sūrių mišinys, o „paslaptis“ yra nuostabiame prieskonių mišinyje. Pagaminta viename puode, šis mac ir sūris yra turtingiausias, sūriausias ir kremiškiausias!

Patiekalas puode su šaukštu išgriebti.

Mac ir sūrio receptas

Patiekalas puode su šaukštu išgriebti.

Tai Mac ir sūris receptas pats geriausias! Jame yra minkšti makaronai, skanių sūrių mišinys, o „paslaptis“ yra nuostabiame prieskonių mišinyje. Pagaminta viename puode, šis mac ir sūris yra turtingiausias, sūriausias ir kremiškiausias!

Instrukcijos

  • TIRTINTOJAS: Dideliame nepridegančiame puode ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą. Išsukite miltus iki vientisos masės, 1 minutę. Nuolat plakdami suberkite prieskonius. Palaipsniui įpilkite 1,5 stiklinės pieno, plakdami iki tirštumo (1-2 minutes). Tada lėtai supilkite vištienos sultinį, nuolat plakdami. Užvirinkite.

  • MAkaronai: Kai užvirs, sudėkite nevirtus makaronus. Išmaišykite mediniu šaukštu. Sumažinkite ugnį iki vidutinės-žemos, leiskite švelniai burbuliuoti ant viršaus, kai nemaišote. Dažnai maišykite, gremždami puodo dugną, 8-11 minučių, kol makaronai tik išvirs (bet dar kiek sutvirtės) ir padažas šiek tiek sutirštės. Jei jis atrodo per daug skanus, nesijaudinkite – jis greitai sutirštės su sūriu. (Kai atrodys kaip šiame paveikslėlyje, nuimkite jį nuo ugnies. Norėdami pašalinti triktis, žr. 3 pastabą.)
  • SŪRIS: Nuimkite puodą nuo ugnies. Pabarstykite po vieną sūrį, švelniai maišykite, kol visiškai ištirps, prieš dedant kitą išvardytą sūrį. Pagardinkite prieskonius pagal skonį.

  • MĖGAUTIS: Mėgaukitės karštu, pasirinktinai su šlakeliu aštraus padažo.

  • SANDĖLIAVIMAS: „Mac“ ir sūriu geriausia mėgautis tiesiog ant viryklės! Kuo ilgiau stovės, jis ir toliau tirštės (makaronai ir toliau sugers bet kokį aplinkinį skystį).

Recepto pastabos

1 pastaba: Šviežiai sutarkuokite mocarelą ir čederį, tada švelniai supakuokite į matavimo puodelį, kad būtų galima tiksliai išmatuoti. Norėdami gauti didžiausią skonį, naudokite aštrų arba ypač aštrų čederį.
Užrašas 2: Paimkite parmezaną iš blokelio ir sutarkuokite ant mažų dėžės trintuvės skylučių.
3 pastaba: Nuimkite indą nuo viryklės, kai tik makaronai yra al dente, ty jie turi būti kieti, bet ne kieti. Dedant sūrį makaronai ir toliau virs ir sugers skystį. Geriau šiek tiek išvirti, o ne pervirti, nes riebių makaronų nepataisysite. Jei padažas per tirštas, įpilkite dar šiek tiek pieno. Jei makaronai per ploni arba makaronai nevisiškai išvirti, pavirkite ant silpnos ugnies dar 1–2 minutes.

Mitybos faktai

Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 630kcal | Angliavandeniai: 56.5g | Baltymas: 31.1g | Riebalai: 30.8g | Cholesterolis: 91.2mg | Natris: 1292,7mg | Pluoštas: 2.3g | Cukrus: 11g

Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimui ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita