Šios Pop-Tart slapukai pakelkite parduotuvėje pirktus pyragaičius į visiškai naują lygį! Minkšti rudojo cukraus sausainiai įdaryti sodriu rudojo cukraus cinamono įdaru ir užbaigti saldžiu cinamono glaistu.
Pop-Tart slapukai
Mano vyriausias yra apsėstas rudojo cukraus „Pop-Tarts“, bet, tiesą sakant, nesulaukiu ažiotažo. Nesu didelis gerbėjas. Tačiau šie sausainiai yra visiškai kitokia istorija!
Jei mėgstate sausainius be traškučių, pvz., Brown Sugar Cookies ar Snickerdoodles, šis receptas gali tapti jūsų nauju mėgstamiausiu.
Ingredientai
Daugelį šių „Pop-Tart“ sausainių ingredientų dalijasi sausainis, įdaras ir glajus. Štai su kuo mes dirbame:
- Sviestas: Lydytas, kad sausainių tekstūra būtų minkšta, sodri.
- Granuliuotas cukrus: Suteikia saldumo ir kramtomosios tekstūros.
- Šviesiai rudasis cukrus: Prideda drėgmės ir gilesnio skonio.
- Kiaušinis + Kiaušinio trynys: Dėl trynio sausainiai tampa sodresni ir kramtesni.
- Miltai: Suteikia struktūrą. Būtinai išmatuokite tiksliai – maisto svarstyklės yra labai naudingos!
- Druska: Subalansuoja saldumą ir sustiprina skonį.
- Kepimo milteliai + soda: padeda sausainiams pakilti ir išlikti minkštiems.
- Malto cinamono: Prideda šilto, saldaus prieskonio ir skonio.
- Cukraus pudra: Sukuria lygią, storą glazūrą.
- Pienas: Nuo nenugriebto pieno glajus tampa kreminis ir sodrus.
- Lengvas kukurūzų sirupas: glazūrai suteikia blizgesio ir šiek tiek daugiau saldumo.
- Vanilės ekstraktas: sustiprina glazūros skonį.
Kaip pasigaminti „Pop-Tart“ slapukus
- Lydytas sviestas: Ištirpinkite ir atvėsinkite sviestą.
- Sumaišykite tešlą: Sudėkite cukrų, kiaušinius ir sausus ingredientus. Atvėsinkite 1 valandą.
- Padaryti užpildą: Sumaišykite įdarą ir supilkite mažus kubelius. Užšaldyti.
- Formos slapukai: Apvyniokite tešlą aplink šaldytą įdarą, apvoliokite cukruje ir atvėsinkite.
- Kepti: Kepkite 350 ° F temperatūroje 10-12 minučių. Atvėsinkite ant grotelių.
- Glazūra: Glajų išplakti ir šaukštu aptepti atvėsusius sausainius. Leiskite sustingti.
Pop-Tart slapukų patarimai
- Atvėsinkite tešlą: Atšaldymas apsaugo nuo plitimo ir suteikia sausainiams geresnę tekstūrą ir skonį.
- Nepermaišykite: Per daug maišant sausainiai gali tapti kieti. Išmaišykite, kad neliktų sausų dryžių.
- Šiek tiek pakepęs: Jei norite minkštesnių, kramtesnių sausainių, išimkite juos vos sustingusius, bet dar šiek tiek iškepusius.
- Kambario temperatūros sviestas: Prieš maišydami cukrų, įsitikinkite, kad sviestas atvės iki kambario temperatūros, kad išvengtumėte riebių sausainių.
- Atvėsinkite prieš kepdami: Prieš kepdami suformuotus sausainius atvėsinkite, jie išlaikys formą.
Sandėliavimas
Pop-Tart slapukų likučiai
Kambario temperatūra: Laikyti hermetiškame inde iki 1 savaitės.
Užšaldyta tešla: Neiškeptus ir neglazūruotus sausainių tešlos rutuliukus užšaldykite 1 valandą, tada perkelkite į maišelį iki 3 mėnesių. Kepame šaldytą, pridedant kelias minutes. Atvėsus glazūra.
Numeris 1 Patarimas: Maisto svarstyklės užtikrina tikslumą, ypač miltams ir cukrui. Matuojant pagal svorį išvengiama įprastų problemų, pvz., sausų ar išskleistų sausainių. Norint pasiekti puikių rezultatų, svarbiausia yra kepimo tikslumas!
Daugiau įdomių sausainių receptų:
Slapukai
-
Dideliame dubenyje, tinkančiam naudoti mikrobangų krosnelėje, ištirpinkite sviestą. Leiskite atvėsti iki kambario temperatūros. Įsitikinkite, kad jis nėra karštas, kad išvengtumėte riebių sausainių.
-
Kai sviestas atvės, suberkite granuliuotą ir rudąjį cukrų. Gerai išplakti. Įdėkite kiaušinį ir kiaušinio trynį, plakite iki emulsijos ir kreminės masės.
-
Sudėkite likusius sausainių ingredientus ir maišykite, kol neliks sausų dryžių. Jei reikia, pereikite prie elektrinių rankinių maišytuvų. Nepermaišykite. Tešlą sandariai uždenkite ir šaldykite 1 val.
Užpildymas
-
Skardą išklokite kepimo popieriumi. Į vidutinį dubenį sudėkite visus įdaro ingredientus ir išplakite iki vientisos masės.
-
Perkelkite įdarą į maišelį arba maišelį su užtrauktuku. Ant paruoštos skardos supilkite maždaug 1 arbatinio šaukštelio dydžio kubelius. Turėtumėte gauti apie 25 doles. Šaldykite iki standumo. Jei užpildas neišsispaus iš vamzdžio maišelio, gali tekti įdėti į mikrobangų krosnelę ir pašildyti 10 sekundžių.
Surinkimas
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350°F.
-
Į dubenį sudėkite 1/2 puodelio granuliuoto cukraus. Išmatuokite sausainių tešlos rutuliukus (po 2 šaukštus arba 40 gramų). Į kiekvieną tešlos rutuliuką įspauskite po šaldytą įdaro rituliuką ir sukite tešlą aplink jį taip, kad jis būtų visiškai uždarytas. Kiekvieną rutulį apvoliokite granuliuotame cukruje.
-
Ant silikonu išklotos kepimo skardos išdėliokite 8 sausainių rutuliukus. Šaldykite 15-20 minučių, kol sutvirtės. Kepkite 10-12 minučių, atsargiai, kad neperkeptumėte. Geriausiai tinka šiek tiek apkepęs.
-
Jei iškepę sausainių kraštai nelygūs, nedelsdami įspauskite juos į vidų metaline mentele. Leiskite sausainiams 5 minutes pailsėti ant lakšto, tada perkelkite į vėsinimo groteles. Prieš glazūruodami leiskite jiems visiškai atvėsti.
Glajus
-
Dideliame dubenyje suplakite visus glajaus ingredientus iki vientisos masės. Jei per plona, įpilkite daugiau cukraus pudros iki tirštumo.
-
Šaukštu aptepkite glajumi atvėsusius sausainius. Naudokite dantų krapštuką, kad pašalintumėte oro burbuliukus. Prieš patiekdami leiskite glaistui sustingti apie 20 minučių.
Miltų matavimo patarimas: Labai svarbu tiksliai išmatuoti miltus. Per daug miltų gali sukelti sausus sausainius, o per mažai – gali išplisti. Rekomenduojama naudoti virtuvines svarstykles. Siekite 405 gramų miltų, kad pasiektumėte geriausių rezultatų.
Sandėliavimas: Neiškeptus ir neglazūruotus sausainių tešlos rutuliukus užšaldykite 1 valandai, tada perkelkite į maišelį iki 3 mėnesių. Kepame šaldytą, pridedant kelias minutes. Atvėsus glazūra.