Enchilada makaronai sumaišo skanius enchilados skonius su makaronų nuoširdumu, sukurdamas GERIAUSIĄ komfortišką maistą tik vienoje keptuvėje!
Enchilada makaronai yra…
- Greita ir paprasta: Vienoje keptuvėje paruošiama per mažiau nei 30 minučių.
- Skoningas: Skanus enchilados padažo, prieskonių ir sūrio derinys.
- Guodžiantis: Enchiladas kuo puikiausiai sutinka makaronus.
- Pritaikoma: Padarykite jį švelnų arba aštrų pagal savo skonį.
- Patogus sandėliukui: Naudojami ingredientai, kuriuos tikriausiai turite po ranka.
Enchilada makaronų ingredientai
SANDĖLIAVIMAS
Likučiai?
- Geriausias šviežias: Enchilada makaronai yra geriausi iš karto baigę virti.
- Atšaldyti: Laikyti sandariame inde iki 3 dienų.
- Užšaldyti: Laikyti iki 3 mėnesių; atšildyti šaldytuve.
- Pakaitinti: Pašildykite ant viryklės su trupučiu sultinio arba vandens, kad atgautumėte pikantiškumą.
Daugiau vieno puodo receptų:
Enchilada makaronai
Enchilada makaronai sumaišo skanius enchilados skonius su makaronų nuoširdumu, sukurdamas GERIAUSIĄ komfortišką maistą tik vienoje keptuvėje!

Enchilada makaronai

Enchilada makaronai sumaišo skanius enchilados skonius su makaronų nuoširdumu, sukurdamas GERIAUSIĄ komfortišką maistą tik vienoje keptuvėje!
Instrukcijos
-
SUJUNGTI: Didelėje keptuvėje ant stiprios ugnies sumaišykite ingredientus „pridėkite pirmiausia“. Išmaišykite ir užvirinkite.
-
ĮDĖK LIKUSIUS INGREDIENTUS: Kai tik užvirs, sudėkite ingredientus „dėk vėliau“. Išmaišykite ir vėl užvirkite.
-
KURĖTI: Virkite neuždengę 5–9 minutes, maždaug kas minutę pamaišydami, kad makaronai neprisitrauktų. Virkite, kol makaronai beveik iškeps, bet šiek tiek kietesni, nei norite, ir vis tiek bus sultingi. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir maišykite dar maždaug minutę, kad padažas sumažėtų ir makaronai baigtų virti.
-
ĮDĖKITE VIŠTĘ IR Sūrį: Išmaišykite vištieną. Įpilkite sūrio, po 1/4 puodelio, atsargiai maišydami, kol ištirps.
-
MĖGAUTIS: Patiekite nedelsdami įpildami bet kokių norimų priedų į atskiras lėkštes. Mums patinka kaušelis grietinės, išspausti laimo gabalėliai, kubeliais pjaustytas avokadas ir šiek tiek žalių svogūnų ar kalendros. Mėgautis!
Recepto pastabos
Užrašas 2: Šilumos lygis skiriasi priklausomai nuo prekės ženklo; rekomenduojama švelni veislė (mes mėgstame Old El Paso).
3 pastaba: Norėdami gauti kuo didesnį skonį, pasigaminkite savo (kitaip rekomenduojame gero prekės ženklo „Taco Seasoning“ (1 uncijos dydžio), kad gautumėte didžiausią skonį).
- 1 valgomasis šaukštas Čili milteliai
- po 1 arbatinį šaukštelį paprika, kmynų, česnako miltelių, svogūnų miltelių
- 1/2 arbatinio šaukštelio raudonėlio
Mitybos faktai
Patiekimas: 1patiekimas | Kalorijos: 579kcal | Angliavandeniai: 78.5g | Baltymas: 36.4g | Riebalai: 14g | Cholesterolis: 66.4mg | Natris: 1992.1mg | Pluoštas: 13.3g | Cukrus: 15.6g
Mes darome viską, kad pateiktume tikslią mūsų receptų mitybos analizę. Mūsų mitybos duomenys apskaičiuojami naudojant trečiosios šalies algoritmą ir gali skirtis, atsižvelgiant į individualų gaminimo stilių, išmatavimus ir ingredientų dydžius. Naudokite šią informaciją palyginimui ir, jei reikia, pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu dėl mitybos patarimų.